Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 10 11, 15:36)
Nes man atrodo geriau supranti tada tą kompoziciją, jei skirtingose vietose įžiūrėsi būtent statišką, dinamišką ir pan., tai čia kiekvienos reikalas kiek fotkint ir pan., aš tik daviau nes žinau, kad tai naudinga, pati mokysiuos, sakau ir kitos gal nori pasižaist..  blush2.gif

priminė man efoto kursus lotuliukas.gif šiaip gerai gerai,reikia padaryti
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 15:49)
Na maždaug galiu parašyt kaip tai daryt, kaip aš skaičiau ir kiek paaiškino, tai va taip supratau..

kaip reikia... topsecret.gif [/color]  biggrin.gif

pirmam ir antram punktui labai aiškiai smile.gif Isora, pas tave kažkaip komplikuotai 4u.gif

"...Įstrižainė tai nuožulni linija einanti arba nuo viršutinio kairiojo kampo į dešinį apatinį arba iš dešinio viršutinio į kairį apatinį. Kompozicijos, kuriose dominuoja horizontalios ir vertikalios linijos yra architektoninės arba statinės tuo tarpu įstrižos kompozicijos – dinamiškos. Klasikiniai įstrižainės kompozicijos panaudojimai yra tokiose siužetuose ar pozose: žmogus ir įkalnė, žmonės ant laiptų, rikiuotė ar eilė, gulintys, sėdintys, stovintys ar skrendantys kūnai. Kūnai ar elementai išrikiuoti pagal dydį, medžiai ar jų šakos, veiksmai vandenyje, gamtoje sutinkamos įstrižos formos..."
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 11, 15:54)
Tai, kad cia ne vien kompozicija smile.gif?

Minimalizmas isvis kaip atskitras stilius....
Kadro rezisura taip pat n e prie kompozicijos priskirciau...

tai ne taip svarbu- svarbiausia kad yra užduotis... ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 11, 15:58)
priminė man efoto kursus  lotuliukas.gif šiaip gerai gerai,reikia padaryti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo jo... lotuliukas.gif ten duoda tokias... Bert gi gerai.. Nu praktika vis gi.. Nauda... Ir į temą.. biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 10 11, 15:58)
pirmam ir antram punktui labai aiškiai smile.gif Isora, pas tave kažkaip komplikuotai 4u.gif

"...Įstrižainė tai nuožulni linija einanti arba nuo viršutinio kairiojo kampo į dešinį apatinį arba iš dešinio viršutinio į kairį apatinį. Kompozicijos, kuriose dominuoja horizontalios ir vertikalios linijos yra architektoninės arba statinės tuo tarpu įstrižos kompozicijos – dinamiškos. Klasikiniai įstrižainės kompozicijos panaudojimai yra tokiose siužetuose ar pozose: žmogus ir įkalnė, žmonės ant laiptų, rikiuotė ar eilė, gulintys, sėdintys, stovintys ar skrendantys kūnai. Kūnai ar elementai išrikiuoti pagal dydį, medžiai ar jų šakos, veiksmai vandenyje, gamtoje sutinkamos įstrižos formos..."

Nu matai, ne destytoja, ne žurnalistė ar lituanistė, nemoku dėstyt minčių, dėl to ir pasakiau tik užduotis... biggrin.gif
Atsakyti
teoriškai tai tikrai daugiau mažiau visos žinom , kas tai statiškos, dinamiškos kompozicijos. Kas tas minimalizmas ir pan. Bet va, įdomiausia imti ir daryti, specialiai smile.gif
Atsakyti
o tai terminas visgi? kaip suprantu iškart visas 5 padaryt, tuomet kelti į temą?
Atsakyti
Tai va, aš tik užmečiau kabliuką, skaitinėju braukausi, žymiuosi... ax.gif Sakau, žinau, kur tokius ND duoda per savaitę padaryt..taip, efoto kursuose.. Nu tai va, nemokami kursai tom kurios jaučia, kad reikia pasimokyti.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2012 10 11, 16:20)
o tai terminas visgi? kaip suprantu iškart visas 5 padaryt, tuomet kelti į temą?

Aš sakau, tuose kursuose kiek žinau tai kas savaitę kiti ND,o mes galim daryt visos sakykim na pirmai užduočiai savaitė antrai savaitė ir t.t., arba gal kas gudriau pasiūlys.. ax.gif

Bet vistiek labiausiai besistengiančiai tai vakarienė iš manęs... biggrin.gif
Atsakyti
siūlau nesumalti daug visko į vieną. Pradėkit nuo statiškos kom. tarkim, paskui dinamiška, minimalizmas ir t.t. Kiekvienai temai po savaitę. Tuomet tikrai bus dalyvaujančių. Kai perdaug apsiimsit, manau, kad mažai bus viską atlikusių, greitai užmesit. Neskubėkit, eikit palengva. Entuziazmas labai greitai nyksta, tad tik jūs pačios galit kurstyti ir išlaikyti susidomėjimą, užsidegimą.

O jei norisi apdovanoti labiausiai besistengiantį vakariene pas Isora, tai ok. Už kiekvieną foto skirkit taškus, tarkim penkiabalėje sistemoje. Paskui susumuosit, kai baigsis visos penkios siūlytos temos ir štai bus jums laimėtojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 spalio 2012 - 15:33
labas, babcės biggrin.gif

isora, I'm in smile.gif nieko nežadu, bet bandysiu smile.gif

meet'o foto like, saunuoles merginos bigsmile.gif

Siandien zaidziau ryte biski blush2.gif laaabai laukiu kritikos, nuomonių, patarimų, ar bet kokio kitokio dėmesio biggrin.gif o čia dar keletas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 11, 16:31)
labas, babcės biggrin.gif

isora, I'm in  smile.gif  nieko nežadu, bet bandysiu  smile.gif

meet'o foto like, saunuoles merginos  bigsmile.gif

Siandien zaidziau ryte biski  blush2.gif laaabai laukiu kritikos, nuomonių, patarimų, ar bet kokio kitokio dėmesio biggrin.gif o čia dar keletas smile.gif

http://farm9.staticf...296e85d88_z.jpg

http://farm9.staticf...83e1fbbab_z.jpg

hm.
neikirtau apie ka cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 11 spalio 2012 - 15:38
QUOTE(robobebras @ 2012 10 11, 16:37)
hm.
neikirtau apie ka cia.

O aš neikirtau ko Tu čia neikirtai. Hm. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 11 spalio 2012 - 15:52
Isora, gera uzduotis, bandysiu jungtis smile.gif manau, reiktu kas savaite po uzduoti, nes kitaip tai neisivaizduoju, ar daug spejanciu viska padaryt atsirastu ax.gif
Atsakyti
Tai taip, aš parašiau, Yvette paantrino, tai manau būtu įdealiausia, kas savaitę po vieną užduodėlę... mirksiukas.gif

kristalines , šaunolė, ieškai, bandai realizuot savo mintyse sukurtą vaizdą... Tikrai esi stropi mokinė.. didis.gif thumbup.gif
Atsakyti