Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 10 11, 14:36)
as noriu kotletu! dievinu juos.

Tau ir be užduoties iškepsiu, tik atvažiuok! topsecret.gif flirt.gif biggrin.gif

Jei norit pasižaist galiu paleist, man visai fainiai atrodo, prasilaužt kažkiek padės tikrai ant kompozicijos kam su ja bėda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 14:37)
9 pradžia ir 18,30 pabaiga... Sorry, kad įsikišau ir atsakiau... blush2.gif
Tai paleist į temą tas užduotis?  bigsmile.gif

Bet parašyta nuo 9 iki 18,30...  g.gif http://www.snap.lt/lt/programa/

ant bilieto parasyta kad pradzia 10val rolleyes.gif
Atsakyti
Labs dienas smile.gif
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 10, 23:12)
* Mums jų nuotraukos atrodo neskoningos, surežisuotos ir pozuotos. Man būtų įdomu sužinot jų nuomonę apie lietuvišką fotografiją... Kaip ir maistas, kitoje šalyje vis kitoks.
** O dėl nuotraukų papildomo pasirinkimo - taigi čia biznis smile.gif, padaro daugiau ir tarkim sako: "Dvidešimt išsirinkit, už kitas papildomai mokėkit".

* Mums, tai cia kam? Man asmeniskai visai patinka anglu fotografija (ir pries maista nieko blogo neturiu pasakyt). Jeigu pakapscius giliau, tai tiek toje pacioje Lietuvoje, teik UK yra geru fotografu ir yra 'fotografu' mirksiukas.gif Manau neteisinga absoliutinti smile.gif
** Nezinau, as visada nuotraukas imu CD, tai nieko papildomai nemoku uz ta 'spalvini asortimenta', tai joks ten ir ne biznis fotografei, o papildomas jos laiko gaisimas smile.gif
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 11, 07:13)
* Maciau maciau.... smile.gif Ir be nuorodu moku google naudotis... wink.gif Nesakau, kad kazkas blogai pas ja, bet ir nieko ispudingo... tvarkingi komerciniai kadrai.... Galbut zurnaliniai kaikurie stipresni...
** Zmoniu skonio pagal tai kur jie gyvena nelabai galima skirstyti.... tuo paciu Paluri atveju, pavarcius indiskus zurnalus galima spresti, kad ir ten zmones daro geriau...

* Zinau, kad visi google moka naudotis, tiesiog kiti tingi, tai del tu tinginiu idejau tas nuorodas mirksiukas.gif
** Labai sutinku drinks_cheers.gif
QUOTE(gotte @ 2012 10 11, 10:27)
žinok UK populiaru duoti išsirinkti, aišku, tu gali dirbti pagal save...bet vat čia irgi gaunasi balansavimas ant kažkokios ribos..

O viskas todel, kad cia visada svarbiausias yra klientas smile.gif Manau fotografai maziausiai suka galva, kad leidziant paziuret/atsirinkt nuotraukas tai yra ju kazkoks darbo negerbimas ar saves nuvertinimas. Jau vien, kad zmogus pasirinko butent jo paslauga, o ne kazko kito, jam jau yra didziausias ivertinimas, o visa kita demesys klientui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 11 spalio 2012 - 13:48
MERGINOS GAL KAS VAŽIUOJAT IŠ KAUNIEČIŲ, AIŠKU DAR GERIAU KLAIPĖDIEČIŲ Į SNAP, IR GALĖČIAU KOOPERUOTIS? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 11, 13:51)
tik kaip paskui žmogui paiškint, kodėl jos vaikas vaiduokliuoja biggrin.gif
Atsakymas turbūt būtų  , neleisk vaikui judėti, lauk švieios dienos, būtinai fotografuok su štatyvu.

Kadangi mani vaikas negali nejudėti, tai matyt teks vasaros palaukti biggrin.gif

Laba diena,

meeto nuotraukos grožis... Būna tokių dalykų pas šiaulietes? Nors turbūt nedrįsčiau ateiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 10 11, 14:51)
MERGINOS GAL KAS VAŽIUOJAT IŠ KAUNIEČIŲ, AIŠKU DAR GERIAU KLAIPĖDIEČIŲ Į SNAP, IR GALĖČIAU KOOPERUOTIS?  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

netingek bent pora psl atgal atversti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 11, 14:54)
Būna tokių dalykų pas šiaulietes? Nors turbūt nedrįsčiau ateiti blush2.gif

Faktas, kad būna. Ir garsiai pasakoma, kada planuojama. smile.gif O nedrįsti nėra ko, visiškai. rolleyes.gif
Atsakyti
Ka, džiaugiuosi, kad patiko atvirukas. Laukiu, kol kitos gaus, nors ne vienu metu išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 11, 14:57)
netingek bent pora psl atgal atversti doh.gif

persiprašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 11, 13:44)
Atneshu kelis is meet'o. Nieko idomaus ar naujo, nes kai fotkinom tas pacias tose paciose vietose, gaunasi viskas panasu, todel ne itin megstu taip fotografuoti, bet labai jau norejosi, ypac kai su juosta fotografavau galbut vasaros pradzioje..

Mano favorite foto.

patiko Ievukio ir Vienintelės foto smile.gif Ir puiki idėja ND bigsmile.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 10 11, 11:30)

būčiau labiau iš priekio fotkinus 4u.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 11, 14:09)
O aš sugalvojau savaitės užduotį... Gal kas norit pamėgint.. Būtu 5kios užduotys, kiekvienai po 3 skiritngus kadrus. Čia iš kompozicijos temos.. Surašyčiau visas 5kias..  blush2.gif

įdomu smile.gif Bet Ka lyg žadėjo užduotį konkursui duot g.gif Bet, aišku, jokia papildoma užduotis nepamaišys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 11, 13:44)

Fainos foto, pralinksmino ND
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 11, 14:05)
Iš meeto... nieko blatno  mirksiukas.gif

Ta karvė kokia padžiovinta, manekeniška lotuliukas.gif fainos foto cool.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 14:09)
O aš sugalvojau savaitės užduotį... Gal kas norit pamėgint.. Būtu 5kios užduotys, kiekvienai po 3 skiritngus kadrus. Čia iš kompozicijos temos.. Surašyčiau visas 5kias..  blush2.gif

Šaunuolė. Dafai. Man reikia pasimokyti kompozicijos ...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 11, 15:14)
Fainos foto, pralinksmino ND
Papildyta:

Ta karvė kokia padžiovinta, manekeniška  lotuliukas.gif fainos foto  cool.gif
Papildyta:

Šaunuolė. Dafai. Man reikia pasimokyti kompozicijos ...

dėkui smile.gif dėl tos karvės ir dėjau foto lotuliukas.gif
Atsakyti