QUOTE(o la la la @ 2012 10 10, 22:59)
Esmė ta, kad aš nieko nebaigusi šioje srityje. Fotografuoju tik iš nuojautos. Komentuoti galiu irgi tik taip kaip man atrodo, komentras ne visada gali būti teisingas.
Pastebit kas vyksta su ND, tai juk grynai patinka , nepatinka žaidimas.Aš pati taip vertinu.Pagal nuotaiką, mėnulio fazes ir t.t
Temoje labai stipriai yra primetinėjamas savo, t,y temos skonis.
Taigi, norisi šiek tiek atsiriboti. Duoti daugiau erdvės naujokėms.Tegul užskaitinėja ND, kritikuoja, mokosi. O ir paaugusių jau kiek. Kada gi jos senėm taps, jei mes čia ragais nagais įsikibę pozicijas laikysim
Aš tikrai ne prieš pasakyti savo nuomonę, juk rašiau, kad jei kažkam rūpės ką manau apie vieną ar kitą foto, visada gali brūkštelt į až, ar flickre.
QUOTE(o la la la @ 2012 10 10, 23:34)
O man idomu paklausti fotografuojanciu pagal uzsakymus... Ar visada gaunate atsiliepimus? Na patiko, nepatiko, kas nepatiko, patiko, ko truko.
Visada.
Atiduodu foto visaip ir skype, ir CD ar DVD, siunčiu paštu, atiduodu į rankas sutartoje vietoje, žodžiu už jūsų pinigus bet koks kapizas
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 11, 10:37)
gal tada reiktu pakoreguot kad neklaidinu
tik kaip paskui žmogui paiškint, kodėl jos vaikas vaiduokliuoja
Atsakymas turbūt būtų , neleisk vaikui judėti, lauk švieios dienos, būtinai fotografuok su štatyvu.
Šiaip šiam ND reiktų pataisymo. Nes iš esmės tai taip, kaip Vilnis sakė, kam bereikalo kelt Iso, jei nėra būtinybės.
Tik, va, kad sąlygos juk ne visada tokios palankios, o ir fotografuojamų objektų pasitaiko judresnių , o ir ne visi juk štatyvą naudojam.
QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 10:52)
Sveiki, parduočiau bilietą į SNAP'ą už 40 lt
ne nu čia tai jau pypiec, vakar spec., pirka,u 56 lt sumokėjau, kai sužinojau, kad atvarai