Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2012 10 11, 11:53)
as, tai su klausimuku, gal kas kooperuojates vaziuot is Kauno i snap?

Aš galėčiau iš Kauno į Vilnių pavežėti šeštadienį, o sekmadienį, po Snapo, atgal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 11, 12:08)
Jamu biggrin.gif Parasiau i AZ

Pasibūk, uoga smile.gif
Atsakyti
Atneshu kelis is meet'o. Nieko idomaus ar naujo, nes kai fotkinom tas pacias tose paciose vietose, gaunasi viskas panasu, todel ne itin megstu taip fotografuoti, bet labai jau norejosi, ypac kai su juosta fotografavau galbut vasaros pradzioje..

Mano favorite foto.
Ievukis
user posted image

SBM
user posted image

Isora
user posted image

Vienintele
user posted image

O cia namu darbai, 4 fun smile.gif Zinau savo klaidas beje tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 11, 13:44)

linksmas namu darbas smile.gif bet as tai neuzskaityciau. bet turbut pati zinai del ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 11, 15:57)
1. Kadangi UK atstumai nemaži ir neretai klientai atvažiuoja iš už Londono ribų, tai į fotosesijos kainą yra įtraukta siutimo registruotu paštu kaina 4u.gif
2. Pinigai iškart po fotosesijos. Vėliau gauna sutartą kiekį foto ir tiek.

Indijoj žmonės nori spausdintų nuotraukų smile.gif Mačiau kai kurie fotografai duoda spausdintas nuotraukas ir CD su nuotraukomis, skirtomis naudoti internete. Taigi,norint atsispausdinti daugiau, reikia vėl mokėti fotografui papildomai.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 10, 22:59)
Kazkaip uzkliuvo unsure.gif
Visuomet NAUDINGA sulaukti komentaro is zmogaus, kuris supranta, ka daro, kuris jau zino ka ir kaip daryti, pagaliau, kurio kuryba patinka ir se tau - nekomentuosiu g.gif Nezinau kas ten meetuose buvo, bet gaila... verysad.gif

Esmė ta, kad aš nieko nebaigusi šioje srityje. Fotografuoju tik iš nuojautos. Komentuoti galiu irgi tik taip kaip man atrodo, komentras ne visada gali būti teisingas.
Pastebit kas vyksta su ND, tai juk grynai patinka , nepatinka žaidimas.Aš pati taip vertinu.Pagal nuotaiką, mėnulio fazes ir t.t
Temoje labai stipriai yra primetinėjamas savo, t,y temos skonis.
Taigi, norisi šiek tiek atsiriboti. Duoti daugiau erdvės naujokėms.Tegul užskaitinėja ND, kritikuoja, mokosi. O ir paaugusių jau kiek. Kada gi jos senėm taps, jei mes čia ragais nagais įsikibę pozicijas laikysim biggrin.gif

Aš tikrai ne prieš pasakyti savo nuomonę, juk rašiau, kad jei kažkam rūpės ką manau apie vieną ar kitą foto, visada gali brūkštelt į až, ar flickre.

QUOTE(o la la la @ 2012 10 10, 23:34)
O man idomu paklausti fotografuojanciu pagal uzsakymus... Ar visada gaunate atsiliepimus? Na patiko, nepatiko, kas nepatiko, patiko, ko truko.

Visada.
Atiduodu foto visaip ir skype, ir CD ar DVD, siunčiu paštu, atiduodu į rankas sutartoje vietoje, žodžiu už jūsų pinigus bet koks kapizas biggrin.gif
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 11, 10:37)
gal tada reiktu pakoreguot kad neklaidinu smile.gif

tik kaip paskui žmogui paiškint, kodėl jos vaikas vaiduokliuoja biggrin.gif
Atsakymas turbūt būtų , neleisk vaikui judėti, lauk švieios dienos, būtinai fotografuok su štatyvu.
Šiaip šiam ND reiktų pataisymo. Nes iš esmės tai taip, kaip Vilnis sakė, kam bereikalo kelt Iso, jei nėra būtinybės.
Tik, va, kad sąlygos juk ne visada tokios palankios, o ir fotografuojamų objektų pasitaiko judresnių , o ir ne visi juk štatyvą naudojam.

QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 10:52)
Sveiki, parduočiau bilietą į SNAP'ą už 40 lt

ne nu čia tai jau pypiec, vakar spec., pirka,u 56 lt sumokėjau, kai sužinojau, kad atvarai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 11 spalio 2012 - 13:04
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 11, 12:51)
ne nu čia tai jau pupiec, vakar spec., pirkau 56 lt sumokėjau, kai sužinojau, kada tvarai blink.gif
Nešokinėk ant gulinčio, jau nuo Kikės gavau!
Tikrai atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 11, 11:30)
Pamokos:

Zuikutis smile.gif

Jei kritikai,pirmojoje netinkamas kampas,nes didžiąją fotografijos dalį užima ranka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 11 spalio 2012 - 12:57

QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 11, 13:47)
linksmas namu darbas smile.gif bet as tai neuzskaityciau. bet turbut pati zinai del ko smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Atneshu kelis is meet'o.

fainiai rolleyes.gif
Atsakyti
Maggie - fainai ax.gif 4u.gif ir net aš sau patinku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 11, 11:53)

as, tai su klausimuku, gal kas kooperuojates vaziuot is Kauno i snap?

aš važiuosiu, jei nori galim koperuotis smile.gif jei dar yra norinčių irgi meilai prašom į AZ kad neterštumėm temos smile.gif
Atsakyti