QUOTE(Drute @ 2012 06 03, 21:54)
speju, kad kalba eina apie gozleme. Cia toks adaptuotas receptas bet panasu:
Drute, aciu uz atsakyma
bet tai ne tie blynukai. Tie, kuriuos valgem, buvo musu paprastu blynu pavidalo, mazi apvalus, taciau gana issipute ir tikrai tirpstantys burnoj, lyg oriniai butu...
Prikabinu nuotrauka, pasiskolinta is interneto. Jie i siuos buvo panasus. Tas ju apskrudimas toks lygus, matinis. Turbut del to, kad be riebalu kepti (tesloje riebalai). Bet kaip isgautas tas tirpumas ir issiputimas?
Radau recepta su kefyru, kepimo milteliais ir aliejumi. Sausi produktai maisomi atsikrai ir tik veliau viskas sumaisoma i viena mase. Kepama ant mazos liepsnos. Na mums nei ant mazos nei ant didesnes nesigavo tai, ka valgem...
O taip noretusi pakartot...