Oho kokia foto, kaip prof...!!!
Labai paprastas patiekalas ir neabejoju, kad sjkanu, bet mano vyro motina ir sesuo su kuriom gyvenam niekada net neperka tu desru, nes bijo, kad kokio arklio nebutu ideta ar siaip kazko!!
Ai prietaru pilna pas jas!!! O man taip noretusi mesytes!!!! ehhh...
Na va o cia mano sestadienio gaminiai.
1. Mini picos: milfoy teslos kvadrateliu krastus aptepiau kiausiniu ir uzlenkiau. Ant virsaus uzdejau sampinjonju, paprikos, pomidoru ir surio! Kepiau apie 15 min 200C
2. Baklazano suktinukai cesnako padaze. Baklazana supjausciau isstrizom juostelem, palaikiau pasudytus, apkepiau aliejuje, i vidu idejau balto surio juostele, apibarsciau pipirais, kekik ir apie 10 min apkepiau orkaiteje. Cesnaka susmulkinau, istriniau su druska, ipyliau citrinos sulciu, alyvuogiu aliejaus ir zalumynu. Padaza uzpiliau ant keptu suktinuku. Salia keptas pomidoras ir ant virsaus keptos paprikos riekele.(tiesiog mums baisiai patinka kepti pomidorai ir paprikos)
3. Pagrindiniam patiekalui pagaminau vistienos krutinele marinuota sojos padaze ir kepta su paprikom, bei ryziu plovas su avinzirniais. (avinzirniai po vistiena!!!) Skanaus!!!