QUOTE(Aysun @ 2006 06 10, 13:08)
Bet kur as pvz ji lokantoje valgiau, tai jis kazkoks skystas buvo, o man tai sakau gavosi kaip paprastas omletas . Tai gal ten vandens reikia pilti ar ko? O gal nedakepti, toki truputi puszali valgyti?
QUOTE(kobryte @ 2006 06 10, 21:03)
O as menemen niekad nedariau va "icli"köfte" "su börek " "acmalar" moku ,o paprasciausios turkiskos kiausinienes ,niekad nekepiau,kazkaip man vis paprasta atrode:viska sumeti ismaisai ir iskepei
Dabar galvot pradejau,kas toj kaiusinienej tokio nepaprasto yra ?
Dabar galvot pradejau,kas toj kaiusinienej tokio nepaprasto yra ?
pakepinti svogunus ir zalius pipirus,po to deti pomidorus,prieskonius,ir gale kiausinius,skysta gaunasi del pomidoru sulciu ,kai dedi kiausus,tada ilgai jau nebereik kept