Help!!! Kaip pagaminti MENEMEN (man rodos, kad taip vadinasi)? Vakar dariau, tai nesigavo (gavosi kazkoks omletas) Tai maniskis labai is manes juokesi, kazkaip man net geda pasidare
Rasiau kazkada apie ji, tai ten ir yra omletas toks, turkiska kiausiniene
QUOTE(Shalimar @ 2006 05 11, 18:43)
As labai megstu Meleme, tik nesu tikra, ar tiksliai taip vadinasi...
Svogunus smulkiai supjaustyti ir pakepinti, sudeti smulkiai pjaustytus peperoni, tada pjaustytus pomidorus be odeliu, patroskinti, atskirai ismaisyti pora kiausiniu ir atsargiai uzpilti ant kepamu pomidoru. Nemaisyti, uzdengti dangciu ir palaukti kol kiausinis iskeps
Help!!!
Kaip pagaminti MENEMEN (man rodos, kad taip vadinasi)? Vakar dariau, tai nesigavo (gavosi kazkoks omletas) Tai maniskis labai is manes juokesi, kazkaip man net geda pasidare
Bet kur as pvz ji lokantoje valgiau, tai jis kazkoks skystas buvo, o man tai sakau gavosi kaip paprastas omletas . Tai gal ten vandens reikia pilti ar ko? O gal nedakepti, toki truputi puszali valgyti?
O as menemen niekad nedariau va "icli"köfte" "su börek " "acmalar" moku ,o paprasciausios turkiskos kiausinienes ,niekad nekepiau,kazkaip man vis paprasta atrode:viska sumeti ismaisai ir iskepei Dabar galvot pradejau,kas toj kaiusinienej tokio nepaprasto yra ?
ka tik pagaminau lahmacun, nu labai skanu, tik turputi apdege, kita karta kociociau ploniau. moteros, man labai idomu ar imanoma lietuvoje isigyti ta turkiska arbatinuka, kur shalimar pirmam poste rase???
ka tik pagaminau lahmacun, nu labai skanu, tik turputi apdege, kita karta kociociau ploniau.
moteros, man labai idomu ar imanoma lietuvoje isigyti ta turkiska arbatinuka, kur shalimar pirmam poste rase???
Jei nerandi tokio komplekto pas save,manau ,kad gali prisitaikyti. Pasiziurek gal turi namuose paprasta arbatinuka ,kurio "anga"(ar teisingai isireiskiau?)butu didesne ,kad galetum ant virsaus "pasodinti" maza porceliano arbatinuka arbatzolem. Zinok,kad tikri arbatos fanai arbatai plikyti naudoja porcelianini arbatinuka,nes arbata gardesne buna.
ka tik pagaminau lahmacun, nu labai skanu, tik turputi apdege, kita karta kociociau ploniau.
moteros, man labai idomu ar imanoma lietuvoje isigyti ta turkiska arbatinuka, kur shalimar pirmam poste rase???
Pasigaminau jogurto sriuba pagal Shalimar recepteli, labai skanu Sriubos yra vienas megstamiausiu mano turkiskos virtuves valgiu. Pries pora metu vienas turkas vaisino pievagrybiu sriuba, bet as tundra iskart po to pati nepasigaminau, recepto neuzsirasiau ir dabar jau nebeprisimenu kaip ja daryt ir ka ten det Atsimenu, kad kazka kepino keptuvej (gal svoguna, gal pievagrybius? ) dar atsimenu, kad tai sriubai reikejo miltu ir pieno. Gal kuri nors zinot kaip ja gaminti?