QUOTE(lanaa @ 2006 06 02, 18:26)
nu psio pastaciau troskintis tas fasules... paziuresim kas gausis naudojau saldytas...
tiesa, o kiek tos arbatos stiklinelej ml atsimenu, kad ji tokia nediduke
tiesa, o kiek tos arbatos stiklinelej ml atsimenu, kad ji tokia nediduke
Na na,ir kaip? O toj stiklineles,berods,10 valg.saukstu aliejaus telpa.Gali deti kiek maziau ar kiek daugiau-cia jau pagal skoni
Papildyta:
QUOTE(Amalia @ 2006 06 02, 20:51)
Jau skonybė Apsirijau, vyrui vos palikau.
Tiesa, norėjau dar pasiteirauti - mėgstu "Ajvar" košę, nežinau, ar ji turkiška Paprasčiausiai užsitepu ant duonos. Gal ji iš tikro kitaip valgoma, gal žinot?
Tiesa, norėjau dar pasiteirauti - mėgstu "Ajvar" košę, nežinau, ar ji turkiška Paprasčiausiai užsitepu ant duonos. Gal ji iš tikro kitaip valgoma, gal žinot?
As tas fasulkas irgi galiu-pusryciams,pietums,vakarienei valgyti
"Ajvar" gal indiskas ar arabiskas koks pavadinimas,su tokiu turkisku zodziu neteko susidurti
Amalia,ar kartais neziuriper VOX laidos "Das perfekte Dinner"?Ten kas savaite 5 kokie nors zmones kas vakara savo namuose gamina pietus,o kiti 4 vertina.Sia savaite toks vaikis is Antakya surenge turkiska vakariene:gamino türkisch-arabisches kebab,kısır-Hirsesalat ir kadayıf.Taip patiko tie receptai,kad net as,neaktyvi "gaspadyne" is vox puslapio(po nuoroda"kochen") parsisiunciau ir artimiausiu metu gaminsiu