QUOTE(Simara @ 2006 06 01, 17:35)
Nuo 1 iki 2 val.-priklausomai nuo fasulku "jaunumo".Tiesiog karts nuo karto paragauk-turi buti minksuteles,kai isverda.Del pamaisymo,tai as vel gi,karts nuo karto,lenvai pamaisau,bet labai atsargiai,o kai jau dedu druska,tada stipriau pamaisau.Ir dar.Tokio tipo patiekalai patiekiami salti
Na, man pusvalandzio per akis uzteko, gal tos fasulkos pas mus kitokios? Ir nieks neprisvilo. Beje, mano puodas ne koks Zepter stebuklas, o pats pigiausias priestvaninis spizinis. Atrodo neypatingai, bet storas ir sunkus. Del cukraus - as tai nevartoju, bet ir kitame man zinomame recepte prie ankstiniu pupeliu jis dedamas (cukrus, actas, cesnakas, dasis ir druska pabaigoje - matyt, taip jau priklauso).
Ranksluostis - manyciau, kad ryziai nesudustu. Jei dangty skylute, kaip moderniuose puoduose, tai gal ir nereikia. Ryzius as imu Basmati arba Jazmin, taip mane ta turke pamokino. Ji taip pat pamoke sausus ryzius pakepinti (margarine, ne svieste), kol sustikles, tada uzpilti karstu buljonu 1:2, uzvirinti, ugni iki minimumo, po 20 min isjungti ir 10 min. palaikyti neatidengiant. Jokiu maisymu, jokiu dangcio kilnojimu - tik 1 karta po 10 min. virsutinius atsargiai apacion pakisti. Kitaip ir nemokejau. Reiks pabandyti ir uzplikinant, idomu pasidare.