Chopard, 19 Spa 2011 - 20:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Chopard, 19 Spa 2011 - 20:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
O aš vis ieškau ir niekaip nerandu pogacos bandelių recepto
Gal kas pagelbėtu?


Kaip tik užmačiau šitą http://myturkishkitc...sak-pogaca.html Skanaus

Chopard, 19 Spa 2011 - 20:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Chopard, 19 Spa 2011 - 20:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
O aš vis ieškau ir niekaip nerandu pogacos bandelių recepto
Gal kas pagelbėtu?
Lalabamba, 02 Bir 2012 - 19:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Lalabamba, 02 Bir 2012 - 19:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Temute apmirusi, bet gal kas atsilieps...
![]()
MB Turkijoj skanavo (ka ten skanavo, istisai stovejo prie kepejo ir valge tiesiog prie jo....) blynelius. Kepti sausai, ne ant riebalu, reiskias i tesla jie imaisyti. Tokie pasipute ir tirpstantys burnoj. Kazkoki receptuka interneto tyruose radau, bet gal kuri mergaite pasidalins tuo tikruoju????
![]()
Lalabamba, 02 Bir 2012 - 18:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Lalabamba, 02 Bir 2012 - 18:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Temute apmirusi, bet gal kas atsilieps...
![]()
MB Turkijoj skanavo (ka ten skanavo, istisai stovejo prie kepejo ir valge tiesiog prie jo....) blynelius. Kepti sausai, ne ant riebalu, reiskias i tesla jie imaisyti. Tokie pasipute ir tirpstantys burnoj. Kazkoki receptuka interneto tyruose radau, bet gal kuri mergaite pasidalins tuo tikruoju????
![]()
Drute, 03 Bir 2012 - 21:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Drute, 03 Bir 2012 - 21:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
speju, kad kalba eina apie gozleme. Cia toks adaptuotas receptas bet panasu:
Lalabamba, 04 Bir 2012 - 08:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Lalabamba, 04 Bir 2012 - 08:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Drute, aciu uz atsakyma
bet tai ne tie blynukai. Tie, kuriuos valgem, buvo musu paprastu blynu pavidalo, mazi apvalus, taciau gana issipute ir tikrai tirpstantys burnoj, lyg oriniai butu...
![]()
Prikabinu nuotrauka, pasiskolinta is interneto. Jie i siuos buvo panasus. Tas ju apskrudimas toks lygus, matinis. Turbut del to, kad be riebalu kepti (tesloje riebalai). Bet kaip isgautas tas tirpumas ir issiputimas?Radau recepta su kefyru, kepimo milteliais ir aliejumi. Sausi produktai maisomi atsikrai ir tik veliau viskas sumaisoma i viena mase. Kepama ant mazos liepsnos. Na mums nei ant mazos nei ant didesnes nesigavo tai, ka valgem...
O taip noretusi pakartot...
![]()
Drute, 04 Bir 2012 - 11:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Drute, 04 Bir 2012 - 11:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
tai turbut kepe is pusiau gatavo misinio, dabar turkijoje pardavineja tokius, uzpili vandeniu islpaki ir kepi... nes Turkiskoje virtuveje blynu siaip nera, bet tikiu, kad eksperimentuojant atrasite, mociute mano labai skanius kepdavo tokius ale cirvinius, tai tirpinta sviesta dedavo, kefyras blynus minkstus/slapius daro.
Lalabamba, 04 Bir 2012 - 09:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Lalabamba, 04 Bir 2012 - 09:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Drute, aciu uz atsakyma
bet tai ne tie blynukai. Tie, kuriuos valgem, buvo musu paprastu blynu pavidalo, mazi apvalus, taciau gana issipute ir tikrai tirpstantys burnoj, lyg oriniai butu...
![]()
Prikabinu nuotrauka, pasiskolinta is interneto. Jie i siuos buvo panasus. Tas ju apskrudimas toks lygus, matinis. Turbut del to, kad be riebalu kepti (tesloje riebalai). Bet kaip isgautas tas tirpumas ir issiputimas?Radau recepta su kefyru, kepimo milteliais ir aliejumi. Sausi produktai maisomi atsikrai ir tik veliau viskas sumaisoma i viena mase. Kepama ant mazos liepsnos. Na mums nei ant mazos nei ant didesnes nesigavo tai, ka valgem...
O taip noretusi pakartot...
![]()
rosiuke, 21 Spa 2016 - 20:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
rosiuke, 21 Spa 2016 - 20:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos norejau paklausti pas jus kaip lietuviskai zuvis Palamut ,kokia cia tai zuvis ir ar lietuvoje yra!
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”