Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 21, 13:17)
visas nakvynes is anksto uzsibookinot?

Taip viska is anksto 4u.gif

p.s. pagaliau baigiau lagamina krauti karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 19, 20:56)
dar butu faina kad kas pasiulytu viesbuti Krabi regione. ir dar klausimelis - kaip geriausia nuvykt i krabi is puketo? laivais?

O kur konkrečiai ieškote viešbučio? Krabi regionas didelis wink.gif Į Krabi iš Phuketo, manau, patogiausia ir greičiausia laivu.
Atsakyti
Gal kas esat užsakinėję skrydžius iš Nok Air?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 10 21, 22:03)
O kur konkrečiai ieškote viešbučio? Krabi regionas didelis wink.gif Į Krabi iš Phuketo, manau, patogiausia ir greičiausia laivu.

nesu apsisprendus unsure.gif . norim kad butu grazus pliazai, grazi gamta, kad butu ka paziuret, kokiu nors idomesniu ekskursiju. gal parekomenduotumet ka nors? 4u.gif

o laivai is puketo i krabi yra kazkokie marsrutiniai? is kurios vietos jie plaukioja? kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 10 17, 10:51)
Man vis atrodo, kad kuprines patogiau nešiotis, nei lagaminą g.gif  Ar aš neteisi? O mažas lagaminas geriau plastmasinis ar medžiaginis? Nepatyrusi aš... ax.gif
Aišku, galima imti didelę kuprinę ir atiduoti į bagažą. Visai gali būti, kad į rankinį bagažą netilpsim.

medziaginis lagaminas turi privaluma, kad jis gali prigrustas "issipusti" o plasmase jau ne, tiesiog neuzsidarys lagaminas ir tiek, o ta dar patrombuoti galima, prisedus ant jo smile.gif ir siaip mano galva nera praktiska, mano sese pirkosi graziausia (del spalvos smile.gifsmile.gif lagamina plastmasini. Grize i LT, atsiimant bagaza, matem kaip ji mete ant takelio (nes buvo uzluzes takas ir lagaminus krove rankiniu budu), lagaminas skilo nepataisomai sad.gif bagazo draudimas irgi uz tai neatsako, nes tai jau nutiko grizus i LT, o eit ir kovot su musu oro uostu,del kompensacijos, kam gadintis nervus... Nors lagaminas buvo gero gamintojo (ne is pigiausiu).
Bet nepatarciau keliaujant su pigiais skrydziais, kur lagaminus reik ideti i spec metalinius remus (tikrina ar praeina gabaritus) itin "ispsiputes" lagaminas ten netilps.
Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2012 10 20, 15:33)
Konkreciai as ieskau apie kelioniu po Tailanda marsrutus, idomias ir vertas aplankyti vietas, susisiekimo variantus, pramogas ir t.t. ir pan. O randu tik apie shmutkes  doh.gif

nes cia kalba apie tai - kas -kam aktualu smile.gif vykstant i Tailanda. Mielai pasidalinciau marsrutu, bet jis sudeliotas keliones agenturos, pati neturiu tiek gebejimu ir drasos keliauti pavieniui.
Papildyta:
Rykute, siaip klausimas, labai smalsu, kas Tailande yra "Toookio" kad zmones ten grizta ir antra karta? juk yra Mailazija, Sigapuras, Indija, na daug kitu saliu..
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 22, 13:54)
nesu apsisprendus unsure.gif . norim kad butu grazus pliazai, grazi gamta, kad butu ka paziuret, kokiu nors idomesniu ekskursiju. gal parekomenduotumet ka nors? 4u.gif

o laivai is puketo i krabi yra kazkokie marsrutiniai? is kurios vietos jie plaukioja? kiek mazdaug kainuoja?

Pati nesu dar plaukusi iš Phuket į Krabi, bet viskas ten atrodo paprastai, juk yra grafikai su kainomis ir info, iš kur išplaukia My Webpage
Ir ne tik į Krabi galima nuplaukti mirksiukas.gif

O dėl pliažų ir gamtos, manau, keikvienas turim savo skonį ir poreikius, internete info tikrai labai daug, tik kad jei jau kalbat apie Krabi, tai ten gražiausia vieta laikoma Railay West Beach. Kiek domėjausi, iš kitų veiklų ten galima užsiimti laipiojimu uolomis, aišku, galima plaukti į patį Krabi miestą, į aplinkinius paplūdimius ir pan. Dar į Phi phi bei kitas salas, žinau, kad yra dienos ekskursijos, taip pat paviršinis nardymas.

Papildyta:
QUOTE(*AgBa* @ 2012 10 22, 14:12)
Rykute, siaip klausimas, labai smalsu, kas Tailande yra "Toookio" kad zmones ten grizta ir antra karta? juk yra Mailazija, Sigapuras, Indija, na daug kitu saliu..

Klausimas ne man, bet pasisakysiu ax.gif Tailandą apžiūrėti reiktų apie mėnesio mažiausiai ir tai ne viską pamatytumėt, pati antrą kartą važiuosiu, tik šį kartą dar kelias valstybes prijungsiu prie kelionės. Ten tiek visko daug ir jeigu iš esmės pati šalis patinka, vien saloms galima skirti mėnesį ir klausimas, ar užteks.

Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 10 22, 13:40)
Pati nesu dar plaukusi iš Phuket į Krabi, bet viskas ten atrodo paprastai, juk yra grafikai su kainomis ir info, iš kur išplaukia My Webpage
Ir ne tik į Krabi galima nuplaukti  mirksiukas.gif

O dėl pliažų ir gamtos, manau, keikvienas turim savo skonį ir poreikius, internete info tikrai labai daug, tik kad jei jau kalbat apie Krabi, tai ten gražiausia vieta laikoma Railay West Beach. Kiek domėjausi, iš kitų veiklų ten galima užsiimti laipiojimu uolomis, aišku, galima plaukti į patį Krabi miestą, į aplinkinius paplūdimius ir pan. Dar į Phi phi bei kitas salas, žinau, kad yra dienos ekskursijos, taip pat paviršinis nardymas.

Papildyta:

Klausimas ne man, bet pasisakysiu  ax.gif Tailandą apžiūrėti reiktų apie mėnesio mažiausiai ir tai ne viską pamatytumėt, pati antrą kartą važiuosiu, tik šį kartą dar kelias valstybes prijungsiu prie kelionės. Ten tiek visko daug ir jeigu iš esmės pati šalis patinka, vien saloms galima skirti mėnesį ir klausimas, ar užteks.

aciu 4u.gif
o Railay west beach gal koki viesbutuka parekomenduotumet blush2.gif
Atsakyti

[/quote]

Kai nuvaziuosit tai turetumet suprasti smile.gif nuostabi gamta, daug pramogų ir tikrai yra ką veikti. Taip pat plezai ir vanduo. Nepakartojami masažai ir maistas, visa tai beveik už dyką lyginant mūsų europos kainom. O mes dar derinam kitas šalis, taip galima palyginti ir turėti nuomone apie kitas vietovės, šalis.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 22, 16:15)
aciu  4u.gif
o Railay west beach gal koki viesbutuka parekomenduotumet blush2.gif

Rekomenduoti dar negaliu, nes nebuvau dar ax.gif mes pasirinkom East Railay viešbutuką, nes ten pigiau ir tikrai netoli nueiti iki West Railay, lyg jau ir rašiau... g.gif
Ėmėm iš pigesnių, nes keliausim ilgai ir taip nemažai išleisim, tai lepintis brangiais viešbučiais bendroj sumoj tokiu atveju man kiek per brangu darosi
My Webpage
Šiaip tai susiveskit per agoda.com ar per booking.com reikiamas datas ir rinkitės 4u.gif Railay viešbučių nedaug, apie 17
Atsakyti
[quote=Rykute,2012 10 22, 20:11]
[/quote]

Kai nuvaziuosit tai turetumet suprasti smile.gif nuostabi gamta, daug pramogų ir tikrai yra ką veikti. Taip pat plezai ir vanduo. Nepakartojami masažai ir maistas, visa tai beveik už dyką lyginant mūsų europos kainom. O mes dar derinam kitas šalis, taip galima palyginti ir turėti nuomone apie kitas vietovės, šalis.
[/quote]

Rykyte *GAILĖ* - dabar suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 10 22, 19:11)

Man daug kas pasirodė ne už dyką - greičiau nebrangu... Patiekalai normaliose kavinėse maždaug 5 eurai, sultys atskiestos ledo gabaliukas 2 eurai. Ekskursijos ir nakvynės kainos sezono metu pigiau negu Europoje, bet piniginė vis tiek greitai plonėja biggrin.gif Man įdomu buvo Tailande, bet nemanau, kad grįšiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 23 spalio 2012 - 13:57
Gal kam bus naudingas pasiūlymas 4u.gif
http://news.bc.lt/sa...121023_1749.htm
Atsakyti