QUOTE(Sisi @ 2012 10 17, 10:51)
Man vis atrodo, kad kuprines patogiau nešiotis, nei lagaminą
Ar aš neteisi? O mažas lagaminas geriau plastmasinis ar medžiaginis? Nepatyrusi aš...
Aišku, galima imti didelę kuprinę ir atiduoti į bagažą. Visai gali būti, kad į rankinį bagažą netilpsim.
medziaginis lagaminas turi privaluma, kad jis gali prigrustas "issipusti" o plasmase jau ne, tiesiog neuzsidarys lagaminas ir tiek, o ta dar patrombuoti galima, prisedus ant jo
ir siaip mano galva nera praktiska, mano sese pirkosi graziausia (del spalvos
lagamina plastmasini. Grize i LT, atsiimant bagaza, matem kaip ji mete ant takelio (nes buvo uzluzes takas ir lagaminus krove rankiniu budu), lagaminas skilo nepataisomai
bagazo draudimas irgi uz tai neatsako, nes tai jau nutiko grizus i LT, o eit ir kovot su musu oro uostu,del kompensacijos, kam gadintis nervus... Nors lagaminas buvo gero gamintojo (ne is pigiausiu).
Bet nepatarciau keliaujant su pigiais skrydziais, kur lagaminus reik ideti i spec metalinius remus (tikrina ar praeina gabaritus) itin "ispsiputes" lagaminas ten netilps.
Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2012 10 20, 15:33)
Konkreciai as ieskau apie kelioniu po Tailanda marsrutus, idomias ir vertas aplankyti vietas, susisiekimo variantus, pramogas ir t.t. ir pan. O randu tik apie shmutkes
nes cia kalba apie tai - kas -kam aktualu
vykstant i Tailanda. Mielai pasidalinciau marsrutu, bet jis sudeliotas keliones agenturos, pati neturiu tiek gebejimu ir drasos keliauti pavieniui.
Papildyta:
Rykute, siaip klausimas, labai smalsu, kas Tailande yra "Toookio" kad zmones ten grizta ir antra karta? juk yra Mailazija, Sigapuras, Indija, na daug kitu saliu..