Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

cia nuomoniu daug ir ivairiu gali but apie kiekviena miesteli , nes tiesiog zmoniu poreikiai labai skirtingi . mes kai renkamies viesbuti agenturoj visad stebisi kad kaip ne visi smile.gif
mum turi but nuosalus papludimys , mazai zmoniu , toleliau nuo miesto ir t.t

phukete uzsisakem Andamam white viesbuti wub.gif

del phi phi labai pradziuginot nes apsistosim ten net 7adienas
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 20, 17:26)
cia nuomoniu daug ir ivairiu gali but apie kiekviena miesteli , nes tiesiog zmoniu poreikiai labai skirtingi . mes kai renkamies viesbuti agenturoj visad stebisi kad kaip ne visi smile.gif
mum turi but nuosalus papludimys , mazai zmoniu , toleliau nuo miesto ir t.t

phukete uzsisakem Andamam white viesbuti  wub.gif

del phi phi labai pradziuginot nes apsistosim ten net 7adienas

g.gif o kokiomis dienomis apsistosit? Gal netycia datos sutaptu?smile.gif
Atsakyti
ar kas nors galetu pasidalinti sarasiuku ko negalima veztis is ten? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 20, 20:15)
ar kas nors galetu pasidalinti sarasiuku ko negalima veztis is  ten?  4u.gif

Paskaityk čia:
http://www.kelioniua...ai_keliautojams

Bandra info apie Tailandą:
http://www.teztour.l.../About_Thailand

Dar galima ir kitur paieškoti

Akcija - skrydis - TAILANDAS (Bankokas) - 2069 Lt
http://www.tailande.lt/

[b]Kelionės maršrutas
kaina 49 Lt
http://www.tailande.lt/pirkti/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 20 sausio 2013 - 22:18
QUOTE(Rexe @ 2013 01 20, 17:28)
As gi ir rasiau,kad bankokas verda, bet man ten daug smagiau buvosi nei phukete. As twn kazkokia vidine ramybe radau, nieks taip ziauriai i akis nelindo kaip phikete. I Phuketa,o ypac i Patonga niekada negrysciau. Dar laukia dvi dienos Surin papludimy ir jau nenoriu. O dabar apie Phi Phi smile.gif galeciau cia visas atostogas leist!!!! I miesteli po jusu fotkiu net neisiu,bet ten kur mes apsistojom yra ROJUS!!!!! Rekomenduoju visiems!!! Kaifuoju ir megaujuos kiekviena sekunde!! Gaila busim tik dvi dienas sad.gif Natural Viking Resort!! Kazkas vaziuos cia...nepasigailesit...super,super!!!!

Na man patinka stebeti kaip gyvena zmones, nejauciau jokio perdeto lindimo i akis, gal as atrodziau neipatingai biggrin.gif Cia juk forumas ir kuo daugiau nuomoniu tuo geriau kitiems dar keliaujantiems 4u.gif
Del ejimo i miesteli tai daug prarasit tongue.gif As kadangi esu megesja zygius pesciomis ir galiu nueiti ~ 10km tuo megaudamasi tai beveik kasdien ejau nuo miestelio iki long beach pro jusu mineta viezbuty, pats takas pro keleta viezbuciu ir papludimiu man labai teikdavo malonumo ir visiems rekomenduoju tai praeiti thumbup.gif Tik turekite pakankamai vandens. nes labai karta ir troskina, nes trasa kalnuota wub.gif

Foto is to pasivaiksciojimo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir foto is long beach wub.gif

user posted image

foto su telefonu darytos dauguma blush2.gif

Atsakyti
Rekomenduojamos lauktuvės iš Tailando: tailandietiško šilko gaminiai, dramblių statulėlės, rankų darbo keraminiai dirbiniai, dekoruoti vietiniais raštais, pinti suvenyrai, medžio drožiniai, brangakmeniai ir juvelyriniai papuošalai su brangakmeniais ir pusbrangakmeniais, odos dirbiniai. Be to, turistų lankomose vietosvėde galima įsigyti įvairių autentiškų, su vietinėmis tradicijomis susijusių, suvenyrų. http://www.guliverio...salis/tailandas

Būtina žinoti, kad iš Tailando draudžiama išvežti Budos atvaizdus (išskyrus mažų statulėlių arba paveiksliukų, kuriuos galima nešioti su savimi), antikvarinius daiktus, platinos dirbinius. Juvelyrinių dirbinių išvežimui būtina turėti sertifikatą, gautą perkant prekę parduotuvėje. Tailandas yra priskiriamas šalims, kurios turi labai griežtą antinarkotinį kodeksą. Asmeniui turinčiam bet kokių narkotikų, net labai mažais kiekiais (pvz. cigaretė su marihuana) gresia areštas bei yra baudžiamas kalėjimu ilgam laikotarpiui, o kai kuriais atvejais net ir mirties bausme. http://www.uzsukam.l...=...play&p=main

Įdomu
http://www.makalius....ietuves-akimis/
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 20, 22:21)
Na man patinka stebeti kaip gyvena zmones, nejauciau jokio perdeto lindimo i akis, gal as atrodziau neipatingai  biggrin.gif  Cia juk forumas ir kuo daugiau nuomoniu tuo geriau kitiems dar keliaujantiems  4u.gif
Del ejimo i miesteli tai daug prarasit  tongue.gif  As kadangi esu megesja zygius pesciomis ir galiu nueiti ~ 10km tuo megaudamasi tai beveik kasdien ejau nuo miestelio iki long beach pro jusu mineta viezbuty, pats takas pro keleta viezbuciu ir papludimiu man labai teikdavo malonumo ir visiems rekomenduoju tai praeiti  thumbup.gif  Tik turekite pakankamai vandens. nes labai karta ir troskina, nes trasa kalnuota  wub.gif 

Foto is to pasivaiksciojimo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir foto is long beach  wub.gif

user posted image

foto su telefonu darytos dauguma  blush2.gif

blush2.gif super foto, thumbup.gif negaliu patiket, kad tikrai ten taip grazu, ir kad greitai via si grozi galesiu pamatyt savo akimis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2013 01 20, 14:45)
Mes irgi su Qatar'u skrendam... Turbut teks miegoti ant zemes, nes po nakties autobuse Vilnius-Varsuva jau bus nesvarbu kur priglausti galva biggrin.gif
O kaip maitinimas lektuve: sotu/skanu?

Oi, net negera prisiminus, kaip mes ten bandėm nusnūst ant suoliuko... Na, bet ištveriama, kai priešaky atostogos smile.gif
Su maistu neblogai - nesiskundėm smile.gif Bent jau mums užteko ir buvo ganėtinai skanu. Lėktuvu kelionė jau labai neprailgo - buvo filmų, programų pasirinkimas. Prie vyno visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2013 01 20, 23:37)
blush2.gif super foto,  thumbup.gif negaliu patiket, kad tikrai ten taip grazu, ir kad greitai via si grozi galesiu pamatyt savo akimis cool.gif

Taip man Tailandas begalo grazus ir net ten kur siukslynas, vietiniai ir taip pat turistai... Nes visa tai skiria tik keleta zingsniu ir as manau jei vaziuoji i sali turi pamatyti viska. Nors pati buvau du kartus, bet dar daugko nepamaciau 4u.gif Bet mes tokie tinginiaujantys turistai tai nesistengiam visko per viena karta apzioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 20, 22:46)
Taip man Tailandas begalo grazus ir net ten kur siukslynas, vietiniai ir taip pat turistai...  Nes visa tai skiria tik keleta zingsniu ir as manau jei vaziuoji i sali turi pamatyti viska. Nors pati buvau du kartus, bet dar daugko nepamaciau  4u.gif  Bet mes tokie tinginiaujantys turistai tai nesistengiam visko per viena karta apzioti  biggrin.gif

blush2.gif mano brangusisi siek tiek tinginiukas lotuliukas.gif tai sunkoka bus ji per dziungles ritint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2013 01 20, 23:56)
blush2.gif mano brangusisi siek tiek tinginiukas lotuliukas.gif tai sunkoka bus ji per dziungles ritint lotuliukas.gif

Toks juokas paeme perskaicius , prisiminiau kaip Samui as savo tinginuka uzvyjau i kriokli , diena per pati karsti lotuliukas.gif o eidami pasukom ne tuo keliuku ir i virsu kopem jau keturiom lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2013 01 20, 19:11)
Gal kas žino per ką rezervuoti traukinio bilietą Bangkokas Surat Thani ( ir aš išvis reikia užsakyti, ar kovo mėnesį bus vietų nusipirkti Bangkoke ) ?.

Dar klausimas keliaujantiems savarankiškai, ar reikia iš anksto užsisakyti viešbučius ? ar atvykus į vietą galima kažką rasti ( kaip tai vyksta ) ?

Ir gal galit rekomenduoti į kokią pusę pasiduoti jei norisi porą dienų praleisti normaliam papludymį ? ( mes kažkaip apie Krabi mąstom )

Priklausomai kokius traukinio bilietus norit gauti. Jei pirmos klasės, su sleeperiu tai reiktų iš anksto rezervuoti, jei 2,3 klasės tai be problemų, atvažiuoji į stotį ir nusiperki. Bankoke mes važiuodavom iš Hualumpong traukinių stoties visur.
Viešbučių tai jei paprastesnių, t.y guesthousų visad rasit, nes internete jų skelbiasi gal koks 20-30proc.
Bent man normalūs paplūdymiai yra ten, kur žmonių vos 5, maximum 10 visam papludimį. Tokios vietos Tailande dar yra. Tai būtų Koh Phayam, Koh Kood, Koh Kradan Salos smile.gif Kartais sėdi vienas papludimyje, kuris tęsiasi kelis km. smile.gif
Jei krabi, tai gal siūlyčiau į Railay beach, bet ten vėlgi nenuvažiuosi, trumpai plaukti reikia, nes kito kelio nėra iki jo.
Ryt mūsų paskutinė diena Tailande, kas mane liūdina. Bet jau žinau kur žiemosim kitais metais. Čia Koh Kood saloje pasišnekėjus su ilgai gyvenančiu žmogum paaiškėjo, kad galima išsinuomuoti pigiai mėnesiams bungalow. Kainos nuo 2500batų/mėn (240lt) Kas gali būt geriau smile.gif
Atsakyti