Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(baltapuke @ 2012 10 15, 15:02)
Sveiki,

O ką galima iš Tailando parsivežti lauktuvių? Na be drambliukų ir kitokių dulkes renkančių daiktų  blush2.gif  va vieną rekomendaciją jau turiu - kažkokios įpatingos arbatos.. Gal yra dar kažkas ką tiesiog būtina iš ten parsivežt?  bigsmile.gif

Man kazkaip keistai skamba klausimas Ka man parsivezti doh.gif Vezates ta kas jums patiko ar paliko ispudy mirksiukas.gif Gal jums nuo tos arbatos pykins ir visai neskani bus biggrin.gif As pvz. pirkausi perlus, vyras labai norejo bezdzioniu keturiu skulpturos biggrin.gif na ir siai dar smulkmenos kas mums primins ta sali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 10 11, 20:33)
O kokiu metu keliavote? Aš vieną kartą buvau rugsėjo gale, tai ištisai lijo, ištisai... daugiau bijau rizikuoti ne sezono metu

Keliavau šiais metais nuo rugpjūčio vidurio iki rugsėjo vidurio, bet tik dvi dienas lijo porą valandų, o šiaip tai trumpas lietutis arba liūtis ir vėl sausa. Gal čia man taip pasisekė g.gif

QUOTE(baltapuke @ 2012 10 15, 14:02)
Sveiki,

O ką galima iš Tailando parsivežti lauktuvių? Na be drambliukų ir kitokių dulkes renkančių daiktų  blush2.gif  va vieną rekomendaciją jau turiu - kažkokios įpatingos arbatos.. Gal yra dar kažkas ką tiesiog būtina iš ten parsivežt?  bigsmile.gif

Negalima, kiek žinau, bet...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 10 15, 18:07)
Man kazkaip keistai skamba klausimas Ka man parsivezti  doh.gif  Vezates ta kas jums patiko ar paliko ispudy  mirksiukas.gif  Gal jums nuo tos arbatos pykins ir visai neskani bus   biggrin.gif  As pvz. pirkausi perlus, vyras labai norejo bezdzioniu keturiu skulpturos biggrin.gif  na ir siai dar smulkmenos kas mums primins ta sali  wub.gif

kas liečia suvenyrus tai taip, sutinku smile.gif bet kartais būna tokių dalykų kur ant kiekvieno kampo nerasi. Pvz ta arbata kur rekomendavo, stiprina įmunitetą, padeda nuo peršalimo ir t.t.( aišku nežinau kiek tikėt tuo biggrin.gif bet užsakė atvežt tie, kas jau naudojo). Dėl to ir paklausiau. Gal prieskoniai kokie nors skanūs yra ar pan blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltapuke: 15 spalio 2012 - 18:25
QUOTE(baltapuke @ 2012 10 15, 17:24)
kas liečia  suvenyrus tai taip, sutinku smile.gif bet kartais būna tokių dalykų kur ant kiekvieno kampo nerasi. Pvz ta arbata kur rekomendavo, stiprina įmunitetą, padeda nuo peršalimo ir t.t.( aišku nežinau kiek tikėt tuo biggrin.gif bet užsakė atvežt tie, kas jau naudojo). Dėl to ir paklausiau. Gal prieskoniai kokie nors skanūs yra ar pan blush2.gif

Tom Yam sriubos prieskoniu komplektu (mamau, kad nesupainiojau pavadinimo), duriano saldainiu ar dzemo, nes paciu vaisiu negalima vezti. Nuostabiu prieskoniniu dziovintu zoliu, cili ir kt prieskoniu, ziurint ka megstat, pabandykit ryziu vyno thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 15, 19:38)
Tom Yam sriubos prieskoniu komplektu (mamau, kad nesupainiojau pavadinimo), duriano saldainiu ar dzemo, nes paciu vaisiu negalima vezti. Nuostabiu prieskoniniu dziovintu zoliu, cili ir kt prieskoniu, ziurint ka megstat, pabandykit ryziu vyno  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 12, 16:07)
Gavau pasiulyma is agenturos i Tailanda is Minsko spalio 27 d. i Pataja 13 nakvyniu su pusryciais nuo 2669 lt...sakyciau nebloga kaina,gal ka sudomins...

Jei vyksta vieni vyrai virs 50m- pataja pats tas, bet tikrai labai juokingai atrodo rusu seimynos einancios su vaikais patajos pakrante vakarais..
Atsakyti
QUOTE(kaladze @ 2012 10 15, 22:50)
Jei vyksta vieni vyrai virs 50m- pataja pats tas, bet tikrai labai juokingai atrodo rusu seimynos einancios su vaikais patajos pakrante vakarais..

Manau ten ne tik vyrai virs 50m skrenda vieni biggrin.gif Ten ras pramoga betkokio amziaus ir "krypties" vyrai tongue.gif O taip pat kaip teko matyti ir moterys nemazai naudojasi visu tuo s.. turizmu biggrin.gif
Del vaiku pritariu, manau yra geresniu ir net atresniu vietu juos nusivezti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sm2002 @ 2012 10 15, 18:32)
Negalima, kiek žinau, bet...

Na tokiu slykstyniu namie tikrai nenoreciau laikyti schmoll.gif
Atsakyti
Gal yra buvusių Kho Lanta saloje? Ar verta ten užsukti 2 naktims pakeliui į Krabi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 15, 19:38)
Tom Yam sriubos prieskoniu komplektu (mamau, kad nesupainiojau pavadinimo), duriano saldainiu ar dzemo, nes paciu vaisiu negalima vezti. Nuostabiu prieskoniniu dziovintu zoliu, cili ir kt prieskoniu, ziurint ka megstat, pabandykit ryziu vyno  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Apie tas sriubas esu skaičiusi, kad rusai glėbiais vežasi. Pati nesu ragavusi, bet tikiuosi paragaut biggrin.gif
O šviežių vaisių išvis negalima vežtis ar tik duriano? Kaip tik planavau vaisius lauktuvių parvežti. ax.gif
Bilietukus jau turiu thumbup.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 16 spalio 2012 - 09:06
QUOTE(Sisi @ 2012 10 16, 08:05)
Apie tas sriubas esu skaičiusi, kad rusai glėbiais vežasi. Pati nesu ragavusi, bet tikiuosi paragaut biggrin.gif
O šviežių vaisių išvis negalima vežtis ar tik duriano? Kaip tik planavau vaisius lauktuvių parvežti. ax.gif
Bilietukus jau turiu thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif

thumbup.gif thumbup.gif Sviezi vaisiai, sakoma, praranda skoni, bet as parsiveziau jauna kokosa, tai viskas su skoniu buvo tvarkoj. Neatsimenu kitu draudziamu vaisiu g.gif g.gif g.gif g.gif
Sveikinimai del bilietuku, kada skrendat??? mirksiukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 16, 10:39)
thumbup.gif  thumbup.gif Sviezi vaisiai, sakoma, praranda skoni, bet as parsiveziau jauna kokosa, tai viskas su skoniu buvo tvarkoj. Neatsimenu kitu draudziamu vaisiu  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
Sveikinimai del bilietuku, kada skrendat???  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Skrendam vasario 22d, keturioms savaitėms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 10 16, 08:42)
Skrendam vasario 22d, keturioms savaitėms bigsmile.gif

Bus nuostabios atostogos, pamatysit cool.gif cool.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti