Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(Kros @ 2013 01 08, 22:33)

O dėl rusų, tai jei neini į vietinius turgelius ži0rėti skudurų, tai ir nesusitinki jų. O turgelyje tai beveik vien rusai, paprasčiausiai nei skandinavai, nei europiečiai neina į turgelius.
-----------------------------
Bet asmeniškai man naktinis gyvenimas labiausiai patiko Pattaya, o jūra Phukete.
--------------------------
Tagi kam ko reikia , nežinau ką patarti.

As manau cia dar priklauso ir nuo laiko kada buvai, gal pvz. paleido kruva lektuvu rusu ir visas miestelis jau pilnas biggrin.gif Nes Karon kai buvom tai ju tikrai tuo metu 10 kartu daugiau nei Patong buvo biggrin.gif Bet kaip as sakau jie man nemaiso 4u.gif Ir nereikejo nei turgelio, pleze, gatveje, kavinese visur rusai buvo. Tik viename bare kur grojo mums labai patikusia muzika gyvai sedejo kitu tautu zmones biggrin.gif Matomai rusams nelabai dziazo roko misiniai 4u.gif
Patiko Karon beach turgelis kuris tik du kartus (jei neklystu) savaitei buna tai ten ir maistu ivairove ir skuduru pigiau nei seip pastoviai prekiaujantys....
O del patikimo tai cia skonio reikalas ir tik galima aprasyti savo potyriu, o kiti tegu jau renkasi kas jiems patinka, bet vaziuoti i tailanda paziureti gamtos, bet nepamatyti to bardako irgi savotiskas praradimas manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 08, 21:46)
As manau cia dar priklauso ir nuo laiko kada buvai, gal pvz. paleido kruva lektuvu rusu ir visas miestelis jau pilnas  biggrin.gif Nes Karon kai buvom tai ju tikrai tuo metu 10 kartu daugiau nei Patong buvo  :
  O del patikimo tai cia skonio reikalas ir tik galima aprasyti savo potyriu, o kiti tegu jau renkasi kas jiems patinka, bet vaziuoti i tailanda paziureti gamtos, bet nepamatyti to bardako irgi savotiskas praradimas manau  biggrin.gif

Dėl rusų, tai aš juos galėjau ant pirštų suskaičiuoti, bet tikriausiai toks laikas buvo, kad privarė jų kalnus.

O šiaip man tikrai patiko Tailando bardakas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip diena, taip minimum 3 nuotykiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 08, 22:40)
pigaus gyvenimo neiskau , ieskau  grazaus, gamtos apsupto viesbucio , nes planuojam svente ten todel aktuali aplinka  wub.gif jau kiek perziurejau visko...kas patinka tai ziaurei brangu o vidutinisko nieko gero nerandu . i Tailanda vaziuosim 6 karta bet dar taip sunkiai nei karto nesirinkom biggrin.gif

Phi Phi saloje buvau sitame viezbuti i svecius pas draugus dienai atplaukus tai man labai patiko (aisku kaina nemaza) bet jei kokiai ipatingai sventei tai super thumbup.gif

http://www.booking.c...3d7db9ef;dcid=1

Jis labai graziai sutvarkytas ir draugai minejo, kad servisas nuostabus thumbup.gif Aplinkui tik gamta ir vienas viezbutis, bet valgyti eidavo pas vietinius ir daug pigiau nei viezbuti, taip pat ir skaniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 08, 21:40)
pigaus gyvenimo neiskau , ieskau  grazaus, gamtos apsupto viesbucio , nes planuojam svente ten todel aktuali aplinka  wub.gif jau kiek perziurejau visko...kas patinka tai ziaurei brangu o vidutinisko nieko gero nerandu . i Tailanda vaziuosim 6 karta bet dar taip sunkiai nei karto nesirinkom biggrin.gif

Principe, tai jokio skirtumo kur Tailande važiuoti, visur viskas keista ir visada pilna nesusipratimų. Po karščių ir jūros, man patiko labai Khao LAK nacionaliniame džiunglių parke atsigauti.
Ideali vieta romantiškai vakarienei. Tik driežai, beždžionių garsai, paukščių naktinis čiulbęjimas, ir aplamai velniai žino kokie garsai + butelis alaus.
thumbup.gif Ir nieko daugiau.
Atsakyti
Va mano daryta foto is to viezbucio wub.gif

http://sphotos-h.ak....658038151_n.jpg

Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 08, 21:40)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as i Tailanda vaziuoju pirma karta, bet dar niekur taip sunkiai nesirinkau viesbucio kaip Phukete Patonge doh.gif doh.gif prasiknisau 1.5menesio doh.gif viena net atsaukt teko. Kaip Rykute sako nusibeldus i Thai nesinori gyventi skylej,o geresniu viesbuciu kainos nenormaliai uzkeltos doh.gif
galiausiai issirinkom sita siek tiek atokiau:
atrodo nebloga kaina pagal kokybe

o sitam busim paskutines keleta dienu, nes norejau ramiau pabut. issirinkom Surin papludimi:
surin papludimys

o sitam busim Bankoke...kadangi bankoke nesiruosiam ilsetis tai isikurem prie parko ir Shopingu ax.gif
va cia

QUOTE(Rykute @ 2013 01 08, 22:02)
Phi Phi saloje buvau sitame viezbuti i svecius pas draugus dienai atplaukus tai man labai patiko (aisku kaina nemaza) bet jei kokiai ipatingai sventei tai super  thumbup.gif

http://www.booking.c...3d7db9ef;dcid=1

nu jus tai visai Posh keliaujat bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, prabangiai čia wub.gif thumbup.gif
Mes užsisakėm pirmą nakvynę Bankoke. KS Guesthouse Piguva, tikiuosi nebus ir "baisuva" biggrin.gif Ai, man visokios patirtys patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
kiekvienas skirtingai renkasi viesbucius , kiekvienas turi savo punkteliu smile.gif
mes visad renkamies nedideli , kuo daugiau augmenijos ir jokiu daugiaauksciu pastatu ! visad gyvenam viloje . man Tailandas tuo ir zavus kad ten susilieji su gamta , kvapais , garsais ...ko dangoraizyje tikrai maziau pajusi .
mes jau po biski susideliojom kelione (bus krabi ir koh lanta ), laukiam dabar paskaiciavimu ir nuo kainu priklausys ar ilginsim kelione ar ne .
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 01 09, 11:36)
:
nu jus tai visai Posh keliaujat  bigsmile.gif

Ne deja sitam graziame negyvenom, o tik i svecius pas draugus atlekem biggrin.gif Mes gyvenom mazam paprastam Insula Phi Phi ar kazkas panasaus biggrin.gif Bet mes keliavom menesi laiko, jei keliautumem porai savaiciu manau butumem netaip taupe ant viezbuciu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2013 01 09, 14:37)
Oho, prabangiai čia  wub.gif  thumbup.gif
Mes užsisakėm pirmą nakvynę Bankoke. KS Guesthouse Piguva, tikiuosi nebus ir "baisuva"  biggrin.gif Ai, man visokios patirtys patinka  lotuliukas.gif

Kiekvienas pagal savo poreikius ir galimybes, svarbu, kad tikslas butu pasiektas 4u.gif
As neisivaizduoju atostogu kokiame kambary su kitais nepazystamais zmonem ar bendru toletu-dusu schmoll.gif Visa kita gali buti ir be Motel Hotel ir t.t.....

Sioje kelioneje turejom nakti prabangiausiam viezbuty mano gyvenime tai Singapure

http://www.marinabaysands.com/

wub.gif

Prasciausia manyciau Londone kur teko vos ne su striuke miegoti kaip salta ir dregna buvo (nors kaina ne tokia ir maza) doh.gif
Atsakyti
Kokie dabar pigiausi bilietai yra ?
Mum vienam zmogui iki krabi gaunasi 3850 ph34r.gif Nepatinka man galutine kaina keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 09, 18:56)
Kokie dabar pigiausi bilietai yra ?
Mum vienam zmogui iki krabi gaunasi 3850 ph34r.gif Nepatinka man galutine kaina keliones smile.gif

g.gif o cia nuo kurios vietos iki Krabi? ir kaina pirmyn ir atgal? IR kokiu brangiu transportu ruosiates keliaut? g.gif
Atsakyti
Na va siandien jau susideliojau viska smile.gif Kelione kovo antroj pusej 17 dienu 16 nakvyniu. Brangiausia tai skrydis i Bankoka su Finnair (tobulas skrydis pagal laukimo laikus tarp persedimu ax.gif ).
Marsrutas: Vilnius-Bankokas(1para)-Puketas(6)- Chiang Mai(4)-Bankokas(1)-Kanchananburi(2)-Bankokas(2)-Vilnius. 7 skirtingi viesbuciai! Bendra suma su visais skrydziais ir nakvynem asmeniui apie 4000 lt. mirksiukas.gif Kazin kiek isleisim maistui, ekskursijom bei transportui g.gif
Atsakyti