Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(Carpe diem @ 2013 01 07, 14:23)
Krabi nėra vien tik Ao Nang  4u.gif Jūs atsakėte į mano post'ą, kuriame rašiau, kad Railay man asmeniškai geriau už Phuket, o Railay nėra Ao Nang. Abo vietovės priskiriamos Krabi regionui, todėl ir tokios išsiskiriančios nuomonės apie Krabi smile.gif

Taip drinks_cheers.gif Del to butent ir paminejau kokiame pleze buvome, kad kitiems butu lengviau atsirinkti mirksiukas.gif Mes kai planavome tai buvau skaicius, kad Ao Nang puikus plezas ir t.t. bet mano nuomone tai tragedija palyginus su kitom Tailando vietovem iskyrs aisku Pataja kur plezas taip pat didelis S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 01 07, 10:13)
Nu čia ir pasakėt biggrin.gif kainos ir aprašymai į Similans yra čia kainos. Galėsite orientuotis.
Buvau 3 dienas, tų ryklių nemačiau smile.gif manau, kad reikia ne paviršinį nardymą, o giluminį imti, norint juos pamatyti. Gal kažkam ir pasiseka pamatyti besnorklinant, nežinau smile.gif
O dėl to, kad ten daugiau nėra ką veikti, tai čia kaip kam, ten toks ramus poilsis, gražūs paplūdimiai, skaidrus vanduo, kas mėgsta bent kiek gamtos ir ramybės, tikrai atras ką veikti, galima po džiungles pasivaikščioti (jei tai galima vaikščiojimu pavadinti, tai daugiau kaip kopimo treniruotė), snorklinti nuo kranto, tiesiog ilsėtis.
Dėl pavargimo benardant irgi keistai nuskambėjo  g.gif  jums ko gero tai tiesiog nepatinka smile.gif
Ten būdami matėme nemažai rusų, kuriems išplaukus panardyti ir laive pamačius alų po 10 Lt  už skardinę (saloje nėra jokio alkoholio), net ir to nardymo nebereikdavo, būdavo ir taip užsiėmę ir net į vandenį nešokdavo doh.gif

Nemačiau ir aš ten tų ryklių, nors visame Phukete skambėjo, kad jie ką tik atplaukė ir varykite visi į Similan. thumbup.gif Tai ir nuvilė labai doh.gif Bet pasimaudyti ir panardyti tenka beveik kiekvienoje kelionėje, o ir gražių salų pilna.

Kelionės kur galiu rekomenduoti iš Phuketo.
Khao Sok jungle safari Čia

Tikrai yra ką veikti džiunglėse - naktį turistams draudžiama eiti į džiungles vieniems, kad jų nesuvalgytų kas lotuliukas.gif Dar naktį į lovą bando įsiveržti driežai rėkiantys kaip siaubūnai ir t.t. Tikrai įdomu, ir svarbiausia džiunglių aromatas.

Kelionės į Phi -Phi Čia Galima ir panardyti, matosi 20 metrų gylyn.

Šiaip tų agentūrų yra kelios ir skirtingos kainos, o ir kainas numuša iki 50 proc. nuo internetinių ir kataloginių. Taigi kalbėkite. Yra visokių niuansų : su maitinimu ar be, su papildomom programom ar dar kaip ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 06, 23:03)
mes gyvenam mazeikiuose, todel ryga mums dvigubai arciau nei vilnius biggrin.gif , kazkur apie 150 km. planavom su savo auto varyt, bet paskui paprasem kad draugas nuveztu, jis ir rubus zieminius paims ir paskui atves, kai parskrisim. nes pamastem, kad nesamone 3 savaites po visa tailanda tampytis striukes, batus. tai liksim oro uoste rygoj tik su treningais ir crocsais lotuliukas.gif

Ne Jus vieni matyt vasariskai busite apsirenge.. biggrin.gif ..mes masinoje paliksim zieminius rubus..Is to matyt vieni kitus ir pazinsim doh.gif biggrin.gif
Beje, o gal zinote, ar bagaza galima sumuoti, pvz.40kg reg. 2 zmonems?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 07, 12:26)
Maciau ir moteriskiu kurios i viezbuti tempesi vaikinukus  biggrin.gif  Ten net yra gatve kur prie taves prieina su foto ir rodo kokius didelius jie turi  blink.gif
Papildyta:
Mes taip pat padarem tik skridom is Vilniaus per Helsinki tai problema didziausia isedimas i lektuva  doh.gif  Stovi lauke ir salo, nes kiseniu nera, tai gerai, kad dar nesnigo  doh.gif  Sekanti karta jau toki ale bliuzona striuke reikes pasiimti sakiau, nes tikrai susalau  4u.gif
Papildyta:
Pasikartosiu  4u.gif  Man nepatiko plezas ir vanduo  schmoll.gif  Phukete vanduo ir plezas 100 kartu geresnis. O as esu vandens megeja ir tikrai didziaja dali dienos praleidziu prie vandens arba jame  biggrin.gif Mes gyvenom Ao Nang tai miestelis visai nieko, bet po trecios dienos jau nusibodo, i salas ar plezus plaukti kasdien taip pat neplauksi, nes kai jau esi ne pirma karta ir tu salu prisiplaukiojes, norisi apsistoti ten kur viskas tau tinka ir nesiblaskyti. O Krabi apsistojus reikia ieskoti graziu plezu  ax.gif
Koh lanta nebuvom  4u.gif
Dabar jei dar karta keliausim rinksimes Phuketa ir gal Samui, nes PhiPhi trecia karta jau nevaziuotumem  4u.gif

Hmm reiks tada dar nagrinetis viska g.gif esu buvus Phukete (buvau nestuke.gif tai nelabai daug maciau , nes ta karta vazinejom po siaurini tailanda o po to atskirdom pailseti i phuketa) bet man ten nei vanduo nei plezas nesuzavejo g.gif
Pernai Samui labiau patiko , siemet galvojam ar krabi ir koh lanta ar phuketa issamiai smile.gif nes vyksim 3 savaitem
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 07, 23:25)
Hmm reiks tada dar nagrinetis viska  g.gif esu buvus Phukete (buvau  nestuke.gif tai nelabai daug maciau , nes ta karta vazinejom po siaurini tailanda o po to atskirdom pailseti i phuketa) bet man ten nei vanduo nei plezas nesuzavejo  g.gif 
Pernai  Samui labiau patiko , siemet galvojam ar krabi ir koh lanta ar phuketa issamiai smile.gif nes vyksim 3 savaitem

Phukete yra daug pliažų, geriausias ir brangiausias yra KARON, vanduo ten skaidrus ir idealus, bet vakare nėra ką veikti, visi važiuoja į Patong, kur verda naktinis gyvenimas. Bet Phuketo naktinis gyvenimas yra minimum kelis kartus ramesnis nei Pattaya, bet jūra nuostabi.

Čia valandos suomių dokumentinis filmas apie girtų suomių nuotykius Pattaya mieste. Filmas suomiškas, bet vertimo nereikia ir taip prisijuoksite. Filmas

Filme daug scenų suaugusiems, tai reikės prisijungti su amžiaus patvirtinimu.

Bet supratimas apie Tailandą pagerės lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip ten oras vakarais? reikia siltesniu rubu?
speju,kad purskalu nuo vabzdziu ten irgi rasim ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kros @ 2013 01 07, 23:35)
Phukete yra daug pliažų, geriausias ir brangiausias yra KARON, vanduo ten skaidrus ir idealus, bet vakare nėra ką veikti, visi važiuoja į Patong, kur verda naktinis gyvenimas. Bet Phuketo naktinis gyvenimas yra minimum kelis kartus ramesnis nei Pattaya, bet jūra nuostabi.

Phuket'e tikrai daug pliažų, bet ten toks turistynas doh.gif tiek rusų doh.gif čia gal labai subjektyvu, bet tam, kad ten patiktų, reikia mėgti tokį kurortinį poilsį, koks pvz. pas mus yra Palangoje, su daug triukšmo, rusų, prigrūstu pliažu ir pan. Be to, ten taip brangu viskas doh.gif
Jau geriau rinkčiausi atokesnę, ramesnę salą. Bet čia kaip kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 07, 12:26)
Pasikartosiu  4u.gif  Man nepatiko plezas ir vanduo  schmoll.gif  Phukete vanduo ir plezas 100 kartu geresnis. O as esu vandens megeja ir tikrai didziaja dali dienos praleidziu prie vandens arba jame  biggrin.gif Mes gyvenom Ao Nang tai miestelis visai nieko, bet po trecios dienos jau nusibodo, i salas ar plezus plaukti kasdien taip pat neplauksi, nes kai jau esi ne pirma karta ir tu salu prisiplaukiojes, norisi apsistoti ten kur viskas tau tinka ir nesiblaskyti. O Krabi apsistojus reikia ieskoti graziu plezu  ax.gif
Koh lanta nebuvom  4u.gif
Dabar jei dar karta keliausim rinksimes Phuketa ir gal Samui, nes PhiPhi trecia karta jau nevaziuotumem  4u.gif

aciu 4u.gif o kuria Phuketo vieta geriausia rinktis? kuri graziausia?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 08, 20:50)
aciu  4u.gif o kuria Phuketo vieta geriausia rinktis? kuri graziausia?

Gražiausia man pasirodė Phukete - KARON beach, bet ten brangiausi viešbučiai ir pagrinde vien švedai, nors rusų irgi buvo truputi.

Jei norite pigių viešbučių ir pigiai pavalgyti, tai tada reikia gyventi Phuket city, ten pavalgyti pas vietinius galima nuo 5 Lt žmogui, vietiniam turguje vaisiai pigiau 4-5 kartus nei pliažuose. Galima važiuoti į visus paplūdimius iš miesto centro su TUK-TUK (autobusiukais) , kaina 20 batu žmogui į bet kurį pliažą, tik reikia grižti iki 16 val TUK-TUK , vėliau bus galima tik su taksi parvažiuoti į Phuket city- o tai jau kainuos 500 batu.
Atsakyti
QUOTE(Kros @ 2013 01 08, 22:01)
Gražiausia man pasirodė Phukete -  KARON beach, bet ten brangiausi viešbučiai ir pagrinde vien  švedai, nors rusų irgi buvo truputi.

Jei norite pigių viešbučių ir pigiai pavalgyti, tai tada reikia gyventi Phuket city, ten pavalgyti pas vietinius galima nuo 5 Lt žmogui, vietiniam turguje vaisiai pigiau 4-5 kartus nei pliažuose. Galima važiuoti į visus paplūdimius iš miesto centro su TUK-TUK (autobusiukais) , kaina 20 batu žmogui į bet kurį pliažą, tik reikia grižti iki 16 val TUK-TUK , vėliau bus galima tik su taksi parvažiuoti į Phuket city- o tai jau kainuos 500 batu.

Mes Gyvenom Patong beach ir Karon beach, aplankem Kamala beach kuris maziausiai patiko.
Karon Beach man patiko, bet miestelis tai nuobodus ir siemet daugiau nei 50 procentu rusu buvo biggrin.gif O miestelis man labiau Patong beach patiko, kas liecia maisto ivairove ir t.t. plezas geras tik, kad maziau zmoniu butu reikia rinktis is krasto (jau rasiau kur gyvenom)
Del Phuketo sity tai visiskai nerekomenduociau, nes tragedija doh.gif Saslavynas, mes net neislipom is autobuso, o ka jau kalbeti apie gyvenima doh.gif Kam tada tos atostogos jei reikia sitaip taupyti, nes Patong ar Karon Beach pavalgyti pas vietinius gali uz 10 lt. tai del 5 lt. apsigyventi mieste ir ta ka sutaupai sumokesi ant autobusu vaziuoti i pleza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 08, 21:13)
Mes Gyvenom Patong beach ir Karon beach, aplankem Kamala beach kuris maziausiai patiko.
Karon Beach man patiko, bet miestelis tai nuobodus ir siemet daugiau nei 50 procentu rusu buvo  biggrin.gif  O miestelis man labiau Patong beach patiko, kas liecia maisto ivairove ir t.t. plezas geras tik, kad maziau zmoniu butu reikia rinktis is krasto (jau rasiau kur gyvenom)
Del Phuketo sity tai visiskai nerekomenduociau, nes tragedija  doh.gif  Saslavynas, mes net neislipom is autobuso, o ka jau kalbeti apie gyvenima  doh.gif  Kam tada tos atostogos jei reikia sitaip taupyti, nes Patong ar Karon Beach pavalgyti pas vietinius gali uz 10 lt. tai del 5 lt. apsigyventi mieste ir ta ka sutaupai sumokesi ant autobusu  vaziuoti i pleza biggrin.gif

Pritariu,
Arba Patong arba Karon, idealiasuia Patong, nes vakare yra kur pasivaikščioti ir nebereikia grižinėti su taksi. Phuket city tikrai nėra ką veikti, tik tiek kad patogus kaip transporto centras ir patogus susisiekimas su visais pliažais. Gyvenome savaite Phuket city tai tikrai išnaršėme Phuket city todėl privalumus ir minusus žinau asmeniškai lotuliukas.gif , vėliau persikraustėme į Patongą. Tik Patonge vyksta veiksmas vakare ir naktį.

O dėl rusų, tai jei neini į vietinius turgelius ži0rėti skudurų, tai ir nesusitinki jų. O turgelyje tai beveik vien rusai, paprasčiausiai nei skandinavai, nei europiečiai neina į turgelius.
-----------------------------
Bet asmeniškai man naktinis gyvenimas labiausiai patiko Pattaya, o jūra Phukete.
--------------------------
Tagi kam ko reikia , nežinau ką patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kros: 08 sausio 2013 - 21:38
pigaus gyvenimo neiskau , ieskau grazaus, gamtos apsupto viesbucio , nes planuojam svente ten todel aktuali aplinka wub.gif jau kiek perziurejau visko...kas patinka tai ziaurei brangu o vidutinisko nieko gero nerandu . i Tailanda vaziuosim 6 karta bet dar taip sunkiai nei karto nesirinkom biggrin.gif
Atsakyti