Rykute rasei kad nekeistum Phuketo i krabi , kodel?
Gal esi buvus koh lanta saloj?
QUOTE(Kros @ 2013 01 05, 21:15)
Iš phuketo kainuoja 3500 batu - 300 Lt - vienai dienai. Bet jei nemėgstate bangininių ryklių, arba tiesiog bijote būti suvalgyti. Tai saloje tikrai nėra ką veikti . O bangininiai rykliai ten tokie
Panardyti yra ir daugiau vietų, be to labai greitai pavargsti benardydamas.
Panardyti yra ir daugiau vietų, be to labai greitai pavargsti benardydamas.
Nu čia ir pasakėt kainos ir aprašymai į Similans yra čia kainos. Galėsite orientuotis.
Buvau 3 dienas, tų ryklių nemačiau manau, kad reikia ne paviršinį nardymą, o giluminį imti, norint juos pamatyti. Gal kažkam ir pasiseka pamatyti besnorklinant, nežinau
O dėl to, kad ten daugiau nėra ką veikti, tai čia kaip kam, ten toks ramus poilsis, gražūs paplūdimiai, skaidrus vanduo, kas mėgsta bent kiek gamtos ir ramybės, tikrai atras ką veikti, galima po džiungles pasivaikščioti (jei tai galima vaikščiojimu pavadinti, tai daugiau kaip kopimo treniruotė), snorklinti nuo kranto, tiesiog ilsėtis.
Dėl pavargimo benardant irgi keistai nuskambėjo jums ko gero tai tiesiog nepatinka
Ten būdami matėme nemažai rusų, kuriems išplaukus panardyti ir laive pamačius alų po 10 Lt už skardinę (saloje nėra jokio alkoholio), net ir to nardymo nebereikdavo, būdavo ir taip užsiėmę ir net į vandenį nešokdavo
QUOTE(lêli @ 2013 01 06, 22:02)
mes ir cia gyvensim 3 nakteles
kada varot? nesusitiksim ?
QUOTE(Sense @ 2013 01 06, 22:14)
O močiučių nelabai yra, tik senukai?
Maciau ir moteriskiu kurios i viezbuti tempesi vaikinukus Ten net yra gatve kur prie taves prieina su foto ir rodo kokius didelius jie turi
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 06, 23:03)
mes gyvenam mazeikiuose, todel ryga mums dvigubai arciau nei vilnius , kazkur apie 150 km. planavom su savo auto varyt, bet paskui paprasem kad draugas nuveztu, jis ir rubus zieminius paims ir paskui atves, kai parskrisim. nes pamastem, kad nesamone 3 savaites po visa tailanda tampytis striukes, batus. tai liksim oro uoste rygoj tik su treningais ir crocsais
Mes taip pat padarem tik skridom is Vilniaus per Helsinki tai problema didziausia isedimas i lektuva Stovi lauke ir salo, nes kiseniu nera, tai gerai, kad dar nesnigo Sekanti karta jau toki ale bliuzona striuke reikes pasiimti sakiau, nes tikrai susalau
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 07, 10:20)
Rykute rasei kad nekeistum Phuketo i krabi , kodel?
Pasikartosiu Man nepatiko plezas ir vanduo Phukete vanduo ir plezas 100 kartu geresnis. O as esu vandens megeja ir tikrai didziaja dali dienos praleidziu prie vandens arba jame Mes gyvenom Ao Nang tai miestelis visai nieko, bet po trecios dienos jau nusibodo, i salas ar plezus plaukti kasdien taip pat neplauksi, nes kai jau esi ne pirma karta ir tu salu prisiplaukiojes, norisi apsistoti ten kur viskas tau tinka ir nesiblaskyti. O Krabi apsistojus reikia ieskoti graziu plezu
Koh lanta nebuvom
Dabar jei dar karta keliausim rinksimes Phuketa ir gal Samui, nes PhiPhi trecia karta jau nevaziuotumem
QUOTE(Almera @ 2013 01 07, 08:36)
Sakykit, o patys daretes ar per kokia agentura?
pati... Tiksliau teko pastu per drauge derint, kad nunestu dokumentus. Nes man buvo tolokai. Tad ten be problemu sutiko priimt mano popieriukus is svetimu ranku. Tik pati uzsipildziau ta prasyma, padariau pavedima ir nukopinau bilietukus.
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 01 07, 10:18)
kada varot? nesusitiksim ?
vasario men
QUOTE(Rykute @ 2013 01 07, 11:26)
Pasikartosiu Man nepatiko plezas ir vanduo Phukete vanduo ir plezas 100 kartu geresnis. O as esu vandens megeja ir tikrai didziaja dali dienos praleidziu prie vandens arba jame Mes gyvenom Ao Nang tai miestelis visai nieko, bet po trecios dienos jau nusibodo, i salas ar plezus plaukti kasdien taip pat neplauksi, nes kai jau esi ne pirma karta ir tu salu prisiplaukiojes, norisi apsistoti ten kur viskas tau tinka ir nesiblaskyti. O Krabi apsistojus reikia ieskoti graziu plezu
Krabi nėra vien tik Ao Nang Jūs atsakėte į mano post'ą, kuriame rašiau, kad Railay man asmeniškai geriau už Phuket, o Railay nėra Ao Nang. Abo vietovės priskiriamos Krabi regionui, todėl ir tokios išsiskiriančios nuomonės apie Krabi
QUOTE(Rykute @ 2013 01 07, 11:26)
Mes taip pat padarem tik skridom is Vilniaus per Helsinki tai problema didziausia isedimas i lektuva Stovi lauke ir salo, nes kiseniu nera, tai gerai, kad dar nesnigo Sekanti karta jau toki ale bliuzona striuke reikes pasiimti sakiau, nes tikrai susalau
Papildyta:
mes skrendam is rygos su persedimu Taskente. tai ten irgi vesu, panasiai kaip lt dabar. bet gal nereiks lauke stovet . siaip treningas su dzemperiu, dar skara pasiimsiu, gal gi nesusalsim
mes Krabi kelias d busim Railey. kazi kaip ten pliazai? as irgi vandens ir smeliuko fane, tai jau pradedu gailetis, kad nepasiryzom vietoj railey i kokius filipinus paskrist
QUOTE(lêli @ 2013 01 07, 12:59)
vadinasi nesusitiksim,mes jau sestad isvarom tik as kazkoki virusa pasigavau...nepasikeliu is lovos tai biski neramu
QUOTE(Almera @ 2013 01 07, 08:36)
Sakykit, o patys daretes ar per kokia agentura?
mes daremes patys . is anksto atsispausdinom ir uzpildem tuos klausimynus, padarem pavedimus, atsispausdinom ju kopijas, nusivezem viska - taip pat 2 nuotraukas, lektuvo bilietus, viesbuciu uzsakymus. nuejom apie 10 val ryto pirmad, zmoniu daugiau nebuvo, prieme labai maloni moteriske, kuri pamate kad gyvenam toli nuo vln ir pasisiule padaryt vizas per val. tai va, pasivaiksciojom valandele ir atsiemem
siaip manau, jei lb daug zmoniu butu ta diena kreipesi, gal mums nebutu taip nuskile
QUOTE(Rexe @ 2013 01 07, 14:13)
vadinasi nesusitiksim,mes jau sestad isvarom tik as kazkoki virusa pasigavau...nepasikeliu is lovos tai biski neramu
na dar yra laiko iki sestadienio. PAsveiksit
gal kas nors budamas Tailande aplanke Kambodza? Ar pirma karta bunant Tailande sitos minties geriau atsisakyti ? Butu idomu suzinoti
QUOTE(rom@ntika @ 2013 01 07, 17:18)
gal kas nors budamas Tailande aplanke Kambodza? Ar pirma karta bunant Tailande sitos minties geriau atsisakyti ? Butu idomu suzinoti
Mes keliaujam pirma karta i Tailanda ir i musu marsruta Kambodza yra itraukta.