Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(rihanna9 @ 2012 09 28, 00:55)
Du padtebejomai perskaicius kelis puslapius komentaru:
1. Kambodza, Sihanoukville. Jei renkiesi ne igiausia viesbuti ir domiesi kur vaziuoji, tai nebus nei siuksliu nei dar kokiu bedu. Pvz. Idependence Hotel, su idomia istorija, istoriniu pastatu, puikiu privaciu ir svariu papludymiu.

Independence Hotel tiktų tik tokiu atveju, jei ieškai oazės viduryje šiukšlyno. Pats miestelis juk irgi šiukšlėmis apaugęs verysad.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2012 10 11, 12:06)
Tai vat kad brangu net labai dabar, laukti iki kielių dienų prieš atvykstant irgi bijau, nes rugpjūtis- rugsėjis tai ne sezonas, ir šiaip kainos mažesnės, bet mes būsim gruodį  pats pikas prasideda tuo metu, tai pigių kainų ir negaliu tikėtis ko gero, nebent atsitiktinumas perkant dieną prieš, bet tada yra rizika visai be viešbučio likti.

drinks_cheers.gif
Vis dėl to yra nemaži pliusai keliaujant nesezono metu. Visus viešbučius Tailande ir Kambodžoje užsakinėjau dieną prieš atvykstant. Pasirinkimas buvo didelis ir maršrutą bei išvykimo laiką keičiau priklausomai nuo to, ar patiko man toje vietoje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 11 spalio 2012 - 14:46
tai ar kas nors konreciai galit surasyti kokie skiepai reikalingi vykstant i Tailanda poilsinei-pazintinei kelionei per agentura, nelendant i pakrascius ir dziungles ? g.gif
Atsakyti
Aš tai lapkričio 1 važiusiu i Tailandą ir visai nesuku galvos dėl skiepų.Agentūroje sakė kad viskas ten saugu ir kas buvę irgi grįžo sveiki ir laimingi.Man labiau rūpi ką ten gero nuveikti,kur pasiduoti.Gal kas galit patart.
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 10 11, 15:03)
tai ar kas nors konreciai galit surasyti kokie skiepai reikalingi vykstant i Tailanda poilsinei-pazintinei kelionei per agentura, nelendant i pakrascius ir dziungles ?  g.gif

Rekomenduojami: hepatitas A, vidurių šiltinė, stabligė, difterija.

QUOTE(beribu @ 2012 10 11, 15:20)
Aš tai lapkričio 1 važiusiu i Tailandą ir visai nesuku galvos dėl skiepų.Agentūroje sakė kad viskas ten saugu ir kas buvę irgi grįžo sveiki ir laimingi.Man labiau rūpi ką ten gero nuveikti,kur pasiduoti.Gal kas galit patart.

Daug ką galima nuveikti, juk visko nesurašysi mirksiukas.gif Peržiūrėkit porą fotoreportažų pvz. http://www.supermama...mp;hl=Tailandas
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 10 11, 15:45)
Vis dėl to yra nemaži pliusai keliaujant nesezono metu. Visus viešbučius Tailande ir Kambodžoje užsakinėjau dieną prieš atvykstant. Pasirinkimas buvo didelis ir maršrutą bei išvykimo laiką keičiau priklausomai nuo to, ar patiko man toje vietoje  rolleyes.gif

O kokiu metu keliavote? Aš vieną kartą buvau rugsėjo gale, tai ištisai lijo, ištisai... daugiau bijau rizikuoti ne sezono metu
Atsakyti
Gavau pasiulyma is agenturos i Tailanda is Minsko spalio 27 d. i Pataja 13 nakvyniu su pusryciais nuo 2669 lt...sakyciau nebloga kaina,gal ka sudomins...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 12, 15:07)
Gavau pasiulyma is agenturos i Tailanda is Minsko spalio 27 d. i Pataja 13 nakvyniu su pusryciais nuo 2669 lt...sakyciau nebloga kaina,gal ka sudomins...

Ziurint koks viesbutis ir kiek kainuos iki MINSKO nusigaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 10 11, 16:03)
tai ar kas nors konreciai galit surasyti kokie skiepai reikalingi vykstant i Tailanda poilsinei-pazintinei kelionei per agentura, nelendant i pakrascius ir dziungles ?  g.gif

praktiskai cia tas pats kaip uzsienietis paklaustu: pasakykit nuo ko skiepytis vaziuojant i LT??
Taip, cia ir hepatitu a gali susirgt ir pasiutlige jei koks pasiutes suva ikas....
o gali ir niekuo nesusirgt.
Cia jau jusu reikalas apsisprest, o rekomenduojami skiepai aprasyti daugelyje oficialiu puslapiu.
Sekmes apsisprendziant 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 12, 16:07)

ka tiek veikti Patajoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 13, 23:40)
praktiskai cia tas pats kaip uzsienietis paklaustu:  pasakykit nuo ko skiepytis vaziuojant i LT??
Taip, cia ir hepatitu a gali susirgt ir pasiutlige jei koks pasiutes suva ikas....
o gali ir niekuo nesusirgt.
Cia jau jusu reikalas apsisprest, o rekomenduojami skiepai aprasyti daugelyje oficialiu puslapiu.
Sekmes apsisprendziant  4u.gif
Papildyta:
ka tiek veikti Patajoj  doh.gif

Labai labai teisingos mintys Mama Sandra. Nuo likimo nepabegs niekas, jei jau bus lemta mirti nuo pasiutliges, gerai sakot, ir Lietuvoje nuo jos mirs.
(nzianau kaip Lietuvoje, bet pas mus suteikia nemokamus skiepus nuo Hepatito, viduriu siltines, stabliges, tad atsargumo delei juos ir pasidare esam 4u.gif 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 10 14, 09:34)
Labai labai teisingos mintys Mama Sandra. Nuo likimo nepabegs niekas, jei jau bus lemta mirti nuo pasiutliges, gerai sakot, ir Lietuvoje nuo jos mirs.
(nzianau kaip Lietuvoje, bet pas mus suteikia nemokamus skiepus nuo Hepatito, viduriu siltines, stabliges, tad atsargumo delei juos ir pasidare esam  4u.gif  4u.gif )

Pas mus nemokamai tik susirgti gali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 14, 01:40)

Papildyta:
ka tiek veikti Patajoj  doh.gif

Is ten gali juk pilna eskursiju susigalvoti, nebutinai turi sedeti visas tas dienas butnt ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 10 14, 13:52)

Is ten gali juk pilna eskursiju susigalvoti, nebutinai turi sedeti visas tas dienas butnt ten  g.gif

zinoma galima, net jei norisi tikraja sali pamatyti, tai ten jos nebus...
rusiskas kurortas, gutai prie juros ~5 eilem, jura net nebe melyna nuo zmoniu mases.
Sakyciau Pataja tinka sex turizmui daugiau.
Atsakyti
Sveiki,

O ką galima iš Tailando parsivežti lauktuvių? Na be drambliukų ir kitokių dulkes renkančių daiktų blush2.gif va vieną rekomendaciją jau turiu - kažkokios įpatingos arbatos.. Gal yra dar kažkas ką tiesiog būtina iš ten parsivežt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltapuke: 15 spalio 2012 - 14:02