man tik 9ios dienos iki Thai negaliu patiketi!!! katik kalbejau su bendradarbe kuri nesenai gryzo is Thai. buvo Bankoke ir Samui,turejo nebloga gida,nes jos brolis ten ilgokai gyvena,bet sake daugiau nei uz ka ten nevarytu. o as jau dabar nusiteikus,kad man Ziauriai patiks.
Rykute-mes irgi labai norejom i Maldyvus grynai pailset ir pradzioj tik ten ir ziurejom. zinau,kad nepalyginamas grozis su Thai salom...gal kada dar bet vistiek tada i kokia Indija uzsukt,o tada i Maldyvus
nors MB mano,kad indijoj butu didesnis socealinis sokas nei Thai
QUOTE(moony @ 2013 01 02, 19:11)
Nuolat papildom blogą iš mūsų kelionės bet nevisad atrandam laiko o rašyti yra ir yra apie ką
Prašom
QUOTE(Rexe @ 2013 01 03, 11:26)
man tik 9ios dienos iki Thai negaliu patiketi!!! katik kalbejau su bendradarbe kuri nesenai gryzo is Thai. buvo Bankoke ir Samui,turejo nebloga gida,nes jos brolis ten ilgokai gyvena,bet sake daugiau nei uz ka ten nevarytu. o as jau dabar nusiteikus,kad man Ziauriai patiks.
Rykute-mes irgi labai norejom i Maldyvus grynai pailset ir pradzioj tik ten ir ziurejom. zinau,kad nepalyginamas grozis su Thai salom...gal kada dar bet vistiek tada i kokia Indija uzsukt,o tada i Maldyvus
Maldyvus su Shri Lanka galima derinti Sekmes kelionej ir manau tikrai patiks
Gal kas patarsit per kokia firma sakytis kelione i Kanchanburi (noriu 3 dienom 2 nakvynes). Vyktumem is Bankoko.
klausimukas del rubu
kadangi gyvenu tokioj kvailoj saloj kurioje vasaros nebuna ir sortus galiu uzsideti tik 1 karta per du metus tai isvis neturiu vasariniu rubu. bet tai speju tokiu dalyku kaip maikuciu, sortuku ir maudimkiu rasim Bankoke nusipirkt be vargo ane?
kadangi gyvenu tokioj kvailoj saloj kurioje vasaros nebuna ir sortus galiu uzsideti tik 1 karta per du metus tai isvis neturiu vasariniu rubu. bet tai speju tokiu dalyku kaip maikuciu, sortuku ir maudimkiu rasim Bankoke nusipirkt be vargo ane?
Ko tik nerasi tame Bangkoke. Tik siūlau apsispirkinėti mažesniuose turgeliuose, kurie daugiau vietiniams skirti. Pvz Khao San road, Chatuchak weekend market kainos nežmoniškos, turistiškos. Norėjau šortus nusipirkti. Chatuchak turguje (prilygsta Gariūnams) už juos norėjo 350batų, toliau nuo centro, turguje nusipirkau už 70batų. Maikutės po 150-200batų, toliau nuo turistinių vietų, Bangkoke nusipirkau už 20batų
QUOTE(Rykute @ 2013 01 03, 14:46)
Maldyvus su Shri Lanka galima derinti Sekmes kelionej ir manau tikrai patiks
PRITARIU kad tikrai patiks , aisku buvau labai seniai Thailande 10 metu atgal, bet iki siol tik geriausi atsiminimai , dar tais laikais skridome is Maskvos . Tada is viesbucio kasdien buvo keliones skirtos i kazkokia vieta NEMOKAMAI , tai jau pabuvojome visur ir tame vandens turguje, ir kokosu plantacijoj kur viskas is ju daroma, ir akvaparke nepamenu jo pavadinimo bet ten visas atrakcijonu parkas, dar buvome tam zymiam transvestitu sou aisku jau ten mokejome pinigus Visumoj labai patiko, tada keliavom 14 dienu 1 savajte Bangkoke o kita savajte buvo Pataji , tai Pataji labai jau triuksngas miestas o pats gyvenimas prasideda nakti
kiek zinau dabar uz kiekviena ekskursija reiktu susimoketi atskirai
dabar jau kitos kainos ir kitas servisas nei buvo anais laikais
kai ziuriu fotkes is Thailando tai labai noreciau vel ten sugryzti
QUOTE(Rexe @ 2013 01 03, 18:34)
klausimukas del rubu
Mes Bankoke apsistojom jau pora kartu Sky viezbuty Tikrai rekomenduoju del to, kad is ir i oro uosta vaziuoja traukinys, jokiu kamsciu ir daug pigiau nei taxi. Sustojimas prie pat viezbucio ir net su bagazu galima daeiti Viezbutis centre ir visi turgai aplink ji
Del rubu yra visko jei neturi virsvorio Stambesniem zmonem tikrai nera daug, mano bendrakeleive nusipirko tokia tunika i pleza ir kruva aksesuaru
QUOTE(lady.di @ 2013 01 03, 18:15)
Gal kas patarsit per kokia firma sakytis kelione i Kanchanburi (noriu 3 dienom 2 nakvynes). Vyktumem is Bankoko.
Matau kišenės plyšta nuo pinigų .Yra pilna autobusų už neturistinę kainą iš stoties
Parasykite prasau kas kokiu vaistu imate su savim sarasiuka. Girdejau kad ir nuo uodu priemoniu verta pasimt. Dar kalba apie kaxkokias smelio blakes? Is patirties zinau kad saules kremus verta jau turet. Daro jie ten bizni is farangu..