Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

Dar klausimelis smile.gif Ar geriau viska susisakyt internetu (vietinius skrydzius, viesbucius) ar geriau vaziuot tik turint info ka norim aplankyt ir viska sakytis jau bunant Tailande? As bijau, kad skrydziu veliau gali nebut tokiom gerom kainom. Tarkim pastebejau, kad Kanchanaburyje ir jo apylinkese kelioniu agenturos skiria tik viena nakvyne, o man atrodo ten tiek daug ka reikia nuveikti! As manau, kad butinai ten reikia 3 dienu 2 nakvyniu? Ir ar geriau toje dalyje patiems sakytis viesbucius ir transporta ar per agenturas keliauti? Beje mes keliausim 4. Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
skydzius tai tikrai pirkciau is anksto... tada labai pigu. Pvz. as jau nupirkau kovo gale Krabi - Bangkok, tikrai pigiai...
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2012 12 06, 11:13)
Dar klausimelis  smile.gif Ar geriau viska susisakyt internetu (vietinius skrydzius, viesbucius) ar geriau vaziuot tik turint info ka norim aplankyt ir viska sakytis jau bunant Tailande? As bijau, kad skrydziu veliau gali nebut tokiom gerom kainom. Tarkim pastebejau, kad Kanchanaburyje ir jo apylinkese kelioniu agenturos skiria tik viena nakvyne, o man atrodo ten tiek daug ka reikia nuveikti! As manau, kad butinai ten reikia 3 dienu 2 nakvyniu? Ir ar geriau toje dalyje patiems sakytis viesbucius ir transporta ar per agenturas keliauti? Beje mes keliausim 4. Aciu uz info  4u.gif

mes is anksto uzsibookinom visus vidinius skrydzius ir visus viesbucius
Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2012 12 06, 09:09)
O koki jus uzsibukinot ir kada skrendat? Irgi, lauksim ziniu...

insula hotel mirksiukas.gif . man rodos ir rykute ten pat buvo

mes keliajam nuo sausio 18, 3 savaites ax.gif marsrutas: bankokas - chiang mai - puketas, phi phi, krabi - bankokas. eskkursiju salyje is anksto tik preliminariai paziurejom, kad noresim i auksini trikampi, i similian salas, ir is phi phi bei krabi po salas. o jau uzsisakinesim ten vietoj.
visur salies viduj keliausim lektuvu, nes pakankamai pigu, o ir greita. traukiniu gal kelis kart pigiau butu, bet mes labai savo atostogu laika branginam biggrin.gif , tai rinkomes skrydzius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 06 gruodžio 2012 - 21:26
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 12 06, 21:24)
mes is anksto uzsibookinom visus vidinius skrydzius ir visus viesbucius
Papildyta:

insula hotel mirksiukas.gif . man rodos ir rykute ten pat buvo
mes keliajam nuo sausio 18, 3 savaites ax.gif marsrutas: bankokas - chiang mai - puketas, phi phi, krabi - bankokas. eskkursiju salyje is anksto tik preliminariai paziurejom, kad noresim i auksini trikampi, i similian salas, ir is phi phi bei krabi po salas. o jau uzsisakinesim ten vietoj.
visur salies viduj keliausim lektuvu, nes pakankamai pigu, o ir greita. traukiniu gal kelis kart pigiau butu, bet mes labai savo atostogu laika branginam biggrin.gif , tai rinkomes skrydzius

Kadangi aš norėjau kuo daugiau pamatyti, tai kaip tik lėktuvai netiko, nes man gaila buvo pusė dienos praleisti lėktuve, o 6 vakaro jau tamsu.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 12 05, 21:06)
O kam jums tas spa? Juk masažus ant kiekvieno kampo kas antras yra masažo salonas smile.gif ir kainos skiriasi 5 kartus nei viezbuty! Baseinas kas kaip mėgsta, bet aš tik jūroj plaukioju ir į baseiną lipu k aš į. Nėra jūros smile.gif

ai pati nezinau ko noriu lotuliukas.gif pirma norejau kazko prabangiau ir fainiau, poto pagalvojau,kad bereikalo metit pinigus vistiek viesbutije nebusim...tada pasiziuriu pigius variantus kaip jie atrodo realybej ir baisu darosi lotuliukas.gif
dabar be pinigu ir be viesbucio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Almera @ 2012 12 06, 09:09)
Rexe, o kada jus ten busit? Parasyk paskui kaip ten... Mes tik kovo pabaigoje ten atsirastume.

Sausio 12d iskrendam i Bankoka, Sausio 15d i Phuket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 12 05, 17:21)
Kaimelis gal ir akių dūmimas, bet pačios ilgakaklės ne.
Kodėl pas tigrus nepatiko?

nepatiko, nes gryna komercija: tigrai priserti vaistais, visi mieguisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 12 07, 12:02)
Kadangi aš norėjau kuo daugiau pamatyti, tai kaip tik lėktuvai netiko, nes man gaila buvo pusė dienos praleisti lėktuve, o 6 vakaro jau tamsu.

o kodel 6 vakaro? blink.gif taigi po 5 kartus per diena airasia skraidina ivairiom kryptim. gali isskrist 8 val pvz is bankoko, ir po 1,5 val esi tarkim chiang mai. tai visa diena pries akis. arba jei nenori anksti kelt gali skrist dieniniais reisais. gali vakariniais. jau lektuvu transportas ten isvystytas kaip niekur kitur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2012 12 05, 07:27)
Perskaiciau beveik visa tema ir ankstesne... nerandu ar kas esat gyvene nors kelias dienas Phi Phi? Ar tik su ekskursijsom nuplauke keliom valandom? Negaliu pakesti visokiu ekskursiju. Ir jei tas Phi Phi toks grozis.... gal verta bent kelias dienas ten praleisti. kaip manot?

Patikekit Phi Phi verta esu buvusi jau du kartus 2008 ir 2011 aisku per ta laika labai påasiekite viskas, bet vistiek super ten labai fiana, as kaip sakau jei norisi ramybes riekia viesbuti rinktis kitoje salos puseje jei nroisi kiek selsmo tai ten naktinis gyevnimas super mazoji Ibiza. siaip super tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2012 12 03, 18:57)
Sveikos,

Jau turiu bilietus, lieka kelione susiplanuoti  smile.gif . Gal kas buvot Kambodzoje Ankoroje? Ar ten verta vykti? Pastebejau, kad lektuvo bilietai is Bankoko i ten brangus, o kiek girdejau - keliai tragiski  g.gif O traukiniai iki ten nevaziuoja...
Dar klausimas ar verta is Bankoko i Pietus(dar neapsisprendziam ar i Puketa ar i Ko Samui norim  smile.gif vaziuoti traukiniu? Ar geriau skristi?
Norisi tiek visko pamatyti tik 17 dienu tam kiek per mazas tarpas  smile.gif

mano patarimas toks butu, kad jei rinktumetes koh samui butinai aplankykite salia esancia Koh tao sala ir salia jos esancia privacia sala. prie kohsamui yra labai grazus nacionalinis parkas salynas kuri verta aplankyti. taip pat esam vaziave naktiniu traukiniu is bankoko iki koh tao, aisku is trauinio sedi i valtele ir taip paskui gali nuplaukti jau iki koh samui , arba galima rinktis lektuva bet naktis tarukinyje kur kieivienas turi svaria patalyne visai gerai kaina apie 74 lt vienam asmeniui. nereikia viesbucio ir ryte is traukiniu stoties vyksti i prieplauka is kurios plauki iki koh tao arba iki koh samui .
kas liecia Puketa tai labai suturistintas begalo triuksmingas ne toks baisus kaip Pataja bet visgi ten gamtos nelabai ir bus, bet is jo netoli galima aplankyti salas Phi phi kurios tikrai vertos demesio. Siaip siulyciau Phuketo net neimti o geriau Phi phi salas. Bet keikvieno teise rinktis kaip kas nori aisku ir ko vaziuoja. smile.gif sekmes keliaujant.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 10 16, 08:54)
Gal yra buvusių Kho Lanta saloje? Ar verta ten užsukti 2 naktims pakeliui į Krabi?  g.gif

taip teko buti nusivyliau abu kartus ta pacia diena bandem pabegti bet nebepavyko teko kitai dienai pirktis bilieta i krabi.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2012 12 08, 00:34)
Na va, pagaliau po ilgo skrydžio mes jau Bankoke. Rašome savo fotoreportažą blogą, kurį galite rasti čia

Perskaiciau jusu pasakojim apirma ir idomu i koki oro uosta jus atvykot, nes mes kai atskridom i Bankoka tai uz taksa reikejo moketi jau orouoste, bet kaina pasirode per didele, ne mes buvom keturiese ir del bagazo furgonas kainavo daug daugiau nei paprastas taksi tai mes pasirinkom traukini kuris kainavo ~2 lt. Ir vaziuodami traukiniu pastebejom labai didelius kamscius kurie net ir nakti nesibaige doh.gif (musu viezbutis sky tad centras matesi labai gerai) O kur jus taksi gaudet ? Uz oro uosto ribu ? g.gif
O del to, kad atveza i ne ta viezbuti tai cia jau faktas ir ne tik Tailande (visam pasauly) jei mes bunam neisitikine ar tas viezbutis tai vienas ar keli lieka taksi ir vienas eina pasitikrinti ar tikrai tas viezbutis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(city @ 2012 12 08, 23:52)
taip teko buti nusivyliau abu kartus ta pacia diena bandem pabegti bet nebepavyko teko kitai dienai pirktis bilieta i krabi.

Į ją ir neužsukom, neisgailiu, nes į Railay anksčiau atvykom ir turėjom ten daugiau laiko, pakerėjo mane ta vieta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(moony @ 2012 12 08, 00:34)
Na va, pagaliau po ilgo skrydžio mes jau Bankoke. Rašome savo fotoreportažą blogą, kurį galite rasti čia

Moony, o jūs kuriam laikui išvažiavot?
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 12 06, 22:24)

Similans nuoširdžiai patariu imti ekskursiją 3 dienoms, aišku, jei mėgstate snorklinti arba nardyti ir pabūti ramioje aplinkoje be rusų, kavinių ir naktinio gyvenimo, tik su cikadomis, kurkiančiomis varlėmis ir bangų muša naktį wub.gif
Dėl keliavimo traukinio - važiuojant naktį laikas irgi susitaupo, kaip ir pinigai už viešbutį mirksiukas.gif ir atrakcija nebloga smile.gif
Atsakyti