Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(Rykute @ 2012 11 22, 16:54)
Jokiais budais neapsistokite phuketo mieste, tragiškas miestas ir nėra ten ką veikti.

pritariu, man irgi Phuketas paliko slogu ispudi, daugiau ten nebevaziuociau
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2012 11 24, 14:38)
turiu dar viena labai svarbu klausima - mes i tailanda keliausime kovo vidury, busime iki kovo galo. ar galetumete patarti rekomenduoti/ kuriame is regionu butu geriau apsistoti tokiu metu laiku?
prioritetai: oras (kur maziau karsta (bent jau iki 30 laipsniu smile.gif ),
kur grazesni papludimiai ir siaip yra ka pamatyti (nesinori nudrengtame regione apsigyventi... )
apie tailanda neperdaugiausia ziniu turiu kol kas, bet rinksimes is siu regionu (per vokieciu agentura):

- Westthailand (Hua Hin, Cha Am, River Kwai)
- Südostthailand (Pattaya, Jomtien)
- Khao Lak & Umgebung
- Inseln in der Andaman See (Koh Pee Pee, Ko...
- Insel Ko Samui
- Inseln im Golf von Thailand (Koh Chang, Ko...
- Insel Phuket
- Nordostthailand (Issan)
- Krabi & Umgebung
- Südthailand (Surat Thani, Trang)

kur vyktumete jus keliaudami kovo antroje puseje..?
datos keisti negalime, nes tuo laikotarpiu siokia tokia proga musu seimoje bus, tad todel ir kelione norime sau pasidovanoti smile.gif

- Inseln im Golf von Thailand (Koh Chang, Ko... Nesitikekit dangiskai zydro vandens, daug statybu, nes sala ispopuliarejo pries kelis metus
- Insel Phuket Pats miestas tragiskas, sakyciau labaiusiai tinka sex turizmui (panasiai ir Pataja) - Nordostthailand (Issan)
- Südthailand (Surat Thani, Trang) Ringkciausi viena is Trang salu, vanduo puikus, zmoniu - vidutiniskai. Imciau maziau populiaria.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 11 26, 17:53)
pritariu, man irgi Phuketas paliko slogu ispudi, daugiau ten nebevaziuociau

- Insel Phuket Pats miestas tragiskas, sakyciau labaiusiai tinka sex turizmui (panasiai ir Pataja) -

Insel Phuket-tai yra Puketo sala,galima apsistoti ir ne Puketo mieste,nors nieko labai tragisko nepamaciau,juk galima kasdien ten gatviu ir neslifuoti.O pati sala man atrodo visai neblogas strateginis taskas,is jo galima plaukti i salas ekskursiju wub.gif Saloj yra Fantasy sou,transvestitu neblogas sou.Galima keliom dienom persikelt i Phi-phi sala pagyventi.

Jei jau norit kazkokio ekskliuzyvo,vieni buti papludimy,tai vaziuokit i kokia salele.Cia tur but siulo g.gif :- Inseln in der Andaman See (Koh Pee Pee, Ko..
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 11 26, 19:11)
Insel Phuket-tai yra Puketo sala,galima apsistoti ir ne Puketo mieste,nors nieko labai tragisko nepamaciau,juk galima kasdien ten gatviu ir neslifuoti.O pati sala man atrodo visai neblogas strateginis taskas,is jo galima plaukti i salas ekskursiju wub.gif Saloj yra Fantasy sou,transvestitu neblogas sou.Galima keliom dienom persikelt i Phi-phi sala pagyventi.

Jei jau norit kazkokio ekskliuzyvo,vieni buti papludimy,tai vaziuokit i kokia salele.Cia tur but siulo  g.gif :- Inseln in der Andaman See (Koh Pee Pee, Ko..

Man Phuketo sala patiko, labiausiai Patong beach is krasto (centre labai sausakimsa) thumbup.gif Bet yra pats Phuket miestas kur nera nei plezu, tik uostai is kuriu isplaukiama i salas. Tai mes is Karon beach sedom i ju vietini autobusa uz 30 batu is nuvaziavom i phuketo miesta doh.gif siaubingas, net nenorejom islipti, bet vairuotojas liepe 20 min pasivaikscioti kol vaziuos atgal doh.gif Tai apejom baisu turgu zuvies ir pora skersgatviu biggrin.gif Na ziauru tikrai 4u.gif
Atsakyti
atleiskit, susimaisiau, kalbejau ne apie Phuket miesta, o apie sala bei jos pakrantes.
Buvome fantasy show - visai patiko.
Taciau sakykit kaip norit - sitiek km trenktis del tokios pakrantes ir sausakimso papludimio - nematau prasmes. Galima ir arciau rasti zydra jura bei balta smeli.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 11 26, 19:48)
atleiskit, susimaisiau, kalbejau ne apie  Phuket miesta, o apie sala bei jos pakrantes.
Buvome fantasy show - visai patiko.
Taciau sakykit kaip norit - sitiek km trenktis del tokios pakrantes ir sausakimso papludimio - nematau prasmes. Galima ir arciau rasti zydra jura bei balta smeli.

kur arciau ziema rast balta smeli ir jura? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes su vyru taip pat planuojam i Thailanda : kelione kovo pabaigoje - balandzio pradzioje. Kol kas dar tik renkames informacija apie skrydzius ir vietas. Zinau, kad noriu Bankoke pabut keleta dienu, plaukti Kvai upe, pailseti Pukete bei Phi Phi salose.
Radau tokia kelione:
http://www.kelioniua...iu_pukete_krabi
Programa man pasirode idomi, tik kadangi tai jau nesezonas, manau, ka kaina turetu buti mazesne. Beto noreciau skristi su Finnair smile.gif Gal Thailando ekspertai duos patarimu? Buciau labai dekinga 4u.gif O gal yra planuojanciu atostogas tuo metu?
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2012 11 27, 13:06)
Sveiki,

Mes su vyru taip pat planuojam i Thailanda : kelione kovo pabaigoje - balandzio pradzioje. Kol kas dar tik renkames informacija apie skrydzius ir vietas. Zinau, kad noriu Bankoke pabut keleta dienu, plaukti Kvai upe, pailseti Pukete bei Phi Phi salose.
Radau tokia kelione:
http://www.kelioniua...iu_pukete_krabi
Programa man pasirode idomi, tik kadangi tai jau nesezonas, manau, ka kaina turetu buti mazesne. Beto noreciau skristi su Finnair  smile.gif Gal Thailando ekspertai duos patarimu? Buciau labai dekinga  4u.gif  O gal yra planuojanciu atostogas tuo metu?

Labai gera spargalke mirksiukas.gif Tik as keliauciau su visu marsrutu,o ne ''arba Bankokas arba Kwai upe''.Mano aprasytam fotoreportaze yra praktiskai toks pat marsrutas,tik vietoj Kwai upes keliavom i kambodza.O norejosi ir Kwai upe paplaukti,bet nebebuvo laiko.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 11 27, 13:53)
Labai gera spargalke mirksiukas.gif Tik as keliauciau su visu marsrutu,o ne ''arba Bankokas arba Kwai upe''.Mano aprasytam fotoreportaze yra praktiskai toks pat marsrutas,tik vietoj Kwai upes keliavom i kambodza.O norejosi ir Kwai upe paplaukti,bet nebebuvo laiko.

Tai as isivaizduoju kad kas yra nurodyta pasiulyme visur vezios - jei dar rinktis reikia, tada pasiulymas isties tik gera spargalke smile.gif . Tiesa, siunciau pries savaite uzklausa i Kelioniu akademija del sios keliones, kad suteiktu issamesne info, taciau atsakyt nesiteike g.gif

Jei gauciau pigius bilietus, pati bandyciau organizuoti kelione - kuo daugiau domiuosi apie kelione i Tailanda, tuo netoks tamsus miskas atrodo, kaip is pradziu atrode biggrin.gif

O kur tas jusu fotoreportazas?

Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 11 26, 22:12)
kur arciau ziema rast balta smeli ir jura? biggrin.gif

na smelis nebaltas, bet jura gera Afrikoje ax.gif
Atsakyti
as dar neradau kur gyventi Phukete doh.gif doh.gif ieskau kazko Patongo pakrasciuose 5iom dienom. vyras jau man burba,kad pati nezinau ko noriu ir isikalineju lotuliukas.gif atrodo jau randu kas patinka,bet pasiskaitau zmoniu ispudzius ir paziuriu tikras fotkes (tripadviror) ir atsoka fantazija. rimtai gal jau kabinejuos prie smulkmenu blush2.gif
labai patiko apartamentu ir vilu pasiula bigsmile.gif dabar ant ju persokau doh.gif lotuliukas.gif nieko negirdejot apie ju nuoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 11 27, 12:29)
na smelis nebaltas, bet jura gera Afrikoje  ax.gif

Skonio reikalas, bet as su vaiku i Afrika schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2012 11 27, 14:28)
Tai as isivaizduoju kad kas yra nurodyta pasiulyme visur vezios - jei dar rinktis reikia, tada pasiulymas isties tik gera spargalke  smile.gif . Tiesa, siunciau pries savaite uzklausa i Kelioniu akademija del sios keliones, kad suteiktu issamesne info, taciau atsakyt nesiteike  g.gif

Neaišku kur ten užklausą siuntėt. Paskambint telefonu reikia žmoniškai smile.gif
Atsakyti