Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

QUOTE(Sakuros @ 2012 11 22, 18:18)
o kur verta vaziuoti ir yra ka pamatyti?  4u.gif

Cia jau pagal skoni, pazystu zmoniu kuriems Pataja labiau patiko nei Phuketas, bet man labiau patiko Phuketas. Kadangi jau antra karta Tailande tai vel rinkciausi Phukete Patong beach (pradzia is desines jei ziurint pagal zemelapi) ramesnis rajonas, tustesnis plezas ir jei norisi pramogu salia visas buketas naktinio gyvenimo... Karon beach labai patiko plezas, bet va miestelis nuobodus ir 90 procentu rusu, nors jie man nemaiso, bet tokia dauguma jau nejaukiai nuteikia biggrin.gif Kalbejomes su rusais kurie gyveno uz Phuketo miesto ten tokiame kaip iskisulys, pasirodo plezu nera ir labai sunkus susisiekimas, jie pirma karta maudesi juroj po 6 dienu doh.gif
Taip par tinkciausi Phi Phi tik viezbuti ziureciau long beach teritorijoj, nes grazus plezas ir perejus gali papulti i miesteli jei nori pavakaroti linksmiau 4u.gif
O i Krabi nevaziuosiu daugiau, buvom Ao nang tai plezas schmoll.gif Vanduo schmoll.gif o keltis i salas kiekviena diena irgi neprisikelsi, priedo ten taip pat man ispudzio nepadare 4u.gif Tad Krabi daugiau tikrai nesirinkciau.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2012 11 22, 17:54)
Pabandyk paieškoti http://www.airasia.com/ot/en/home.page Yra dabar visokių skrydžių nuo 18$. Mes tai tik nuskridę pirksim jei kur reiks bilietus. Būna, kad agentūros pardavinėja nebrangius skrydžius.
Beja, gal galėtumėt parekomenduot į kokią salą nusitrenkti, kad kuo mažiau ūliavotojų būtų. Taip nesinori pakliūt tarp Full mooners. Išvis neturiu minčių kur praleisti kalėdas ir naujus metus ramiau. Mes tokie išvis nemėgstantys vakarėlių kaip nežmonės biggrin.gif

jau nusispirkau su AirAsia. kiek praieskojau pigiau neradau:is Bankoko i Phuket 2 zmonem 160€ sumokejau ax.gif
jau pradeda mane nervinti tas planavimas...as jauciu perdaug smulkmeniskai ieskau tu vietu ir viesbuciu doh.gif doh.gif
zodziu varom Sausio 12-25d. busim 2 dienas Bankoke 5*viesbutyje, tada i Phuket 5 dienas zadam apsistoti kazkur aplink Patong...dar nerandu kur doh.gif doh.gif tada 2dienom i Phi Phi va cia...biski norim laukines gamtos ir vabaliuku biggrin.gif , 2 dienom i Surin papludimi-arciau aerouosto,nes skrydis anksti. tada diena pabunam Bankoke...apsishopinam ir ryte namo. tai toks planas ax.gif liko viena viesbuti rast ir mano kancios baigsis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 11 23, 10:46)
jau nusispirkau su AirAsia. kiek praieskojau pigiau neradau:is Bankoko i Phuket 2 zmonem 160€ sumokejau ax.gif
jau pradeda mane nervinti tas planavimas...as jauciu perdaug smulkmeniskai ieskau tu vietu ir viesbuciu doh.gif  doh.gif
zodziu varom Sausio 12-25d. busim 2 dienas Bankoke 5*viesbutyje, tada i Phuket 5 dienas zadam apsistoti kazkur aplink Patong...dar nerandu kur doh.gif  doh.gif tada 2dienom i Phi Phi va cia...biski norim laukines gamtos ir vabaliuku biggrin.gif , 2 dienom i Surin papludimi-arciau aerouosto,nes skrydis anksti. tada diena pabunam Bankoke...apsishopinam ir ryte namo. tai toks planas ax.gif liko viena viesbuti rast ir mano kancios baigsis  doh.gif  biggrin.gif

Patonge man labai patiko nap viezbutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 11 23, 10:46)
jau pradeda mane nervinti tas planavimas...as jauciu perdaug smulkmeniskai ieskau tu vietu ir viesbuciu doh.gif  doh.gif
zodziu varom Sausio 12-25d. busim 2 dienas Bankoke 5*viesbutyje, tada i Phuket 5 dienas zadam apsistoti kazkur aplink Patong...dar nerandu kur doh.gif  doh.gif tada 2dienom i Phi Phi va cia...biski norim laukines gamtos ir vabaliuku biggrin.gif , 2 dienom i Surin papludimi-arciau aerouosto,nes skrydis anksti. tada diena pabunam Bankoke...apsishopinam ir ryte namo. tai toks planas ax.gif liko viena viesbuti rast ir mano kancios baigsis  doh.gif  biggrin.gif

o kur konkreciai apsistosite ir kiek kainavo..?
Atsakyti
turiu dar viena labai svarbu klausima - mes i tailanda keliausime kovo vidury, busime iki kovo galo. ar galetumete patarti rekomenduoti/ kuriame is regionu butu geriau apsistoti tokiu metu laiku?
prioritetai: oras (kur maziau karsta (bent jau iki 30 laipsniu smile.gif ),
kur grazesni papludimiai ir siaip yra ka pamatyti (nesinori nudrengtame regione apsigyventi... )
apie tailanda neperdaugiausia ziniu turiu kol kas, bet rinksimes is siu regionu (per vokieciu agentura):

- Westthailand (Hua Hin, Cha Am, River Kwai)
- Südostthailand (Pattaya, Jomtien)
- Khao Lak & Umgebung
- Inseln in der Andaman See (Koh Pee Pee, Ko...
- Insel Ko Samui
- Inseln im Golf von Thailand (Koh Chang, Ko...
- Insel Phuket
- Nordostthailand (Issan)
- Krabi & Umgebung
- Südthailand (Surat Thani, Trang)

kur vyktumete jus keliaudami kovo antroje puseje..?
datos keisti negalime, nes tuo laikotarpiu siokia tokia proga musu seimoje bus, tad todel ir kelione norime sau pasidovanoti smile.gif
Atsakyti
Abejoju ar rasite, kad būtų mažiau 30laipsnių.
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 11 24, 14:38)

Maziau negu 30 tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti
jei prie jūros važuosit tai be 30 laipsnių tikrai neprasisuksit smile.gif.
Bet Lietuvoj ir Tailande tie laipsniai kitaip jaučiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herbas: 24 lapkričio 2012 - 20:09
QUOTE(mildosius @ 2012 11 18, 21:26)
Kaip idomu, nes tik vakar gryzome is Tailando, buvome apsistoje East Railay, tai buvom nustebe kad zmoniu visiskai nebuvo. Pliazai west Railay puseje visiskai tusti, graziausias ju pliazas pra nang beach taip pat buvo tuscias. Kalbejom su vietiniais tai jie visi nesupranta kodel siemet tiek mazai zmoniu... Uz tai kainos uzkeltos dvigubai nei pernai... Aisku mums tai nuo to tik geriau buvo, nes norejome pabegti nuo zmoniu. Nuotraukos superines gavosi, nes pliazai tusti...

pritariu, mes vakar parvykome, o pries 5 dienas buvom railay papludimyje, taip pat ir pra nang, abu tikrai neprikimsti smile.gif, o vat i phi phi emem speed bouta, pamatyt verta, bet daugiau tikriausiai nevaziuociau, labai pilnos, bet cia matyt kaip kam pasiseka smile.gif

QUOTE(Rykute @ 2012 11 23, 10:57)

Taip par tinkciausi Phi Phi tik viezbuti ziureciau long beach teritorijoj, nes grazus plezas ir perejus gali papulti i miesteli jei nori pavakaroti linksmiau  4u.gif 
O i Krabi nevaziuosiu daugiau, buvom Ao nang tai plezas  schmoll.gif  Vanduo  schmoll.gif  o keltis i salas kiekviena diena irgi neprisikelsi, priedo ten taip pat man ispudzio nepadare  4u.gif  Tad Krabi daugiau tikrai nesirinkciau.

mes buvom 5 dienas apsistoje Ao nange, patiko tikrai smile.gif, cia ne jums papriestaraut, o kitu turistu neatbaidyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2012 11 25, 22:22)
pritariu, mes vakar parvykome, o pries 5 dienas buvom railay papludimyje, taip pat ir pra nang, abu tikrai neprikimsti smile.gif, o vat i phi phi emem speed bouta, pamatyt verta, bet daugiau tikriausiai nevaziuociau, labai pilnos, bet cia matyt kaip kam pasiseka smile.gif
mes buvom 5 dienas apsistoje Ao nange, patiko tikrai smile.gif, cia ne jums papriestaraut, o kitu turistu neatbaidyti smile.gif

Visu skoniai skirtingi, man asmeniskai patinka baltas, svarus smelis ir zydras vandenukas. O sitame pleze siurkstus ir purvinas smelis, vanduo taip pat nesvarus, per 4 dienas taip ir neuzsinorejau issimaudyti schmoll.gif Pleze nera gultu tad visi turistai sulipe vienas ant kito po medziais pavesyje doh.gif Bet kaip sakiau kiekvienam savo ir visuomet sakau, kad jei yra noras tai reikia vaziuoti ir nesvarbu ka sako kiti biggrin.gif

Radau foto ne mano daryta, bet matosi, kad maudymuisi palikta maza zona, nes visa kita uzima valtys. Tik cia vanduo dar zydras atrodo, bet mano akimis tai jis purvinesnis atrode ir zmoniu zymiai daugiau 4u.gif

Plezas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 lapkričio 2012 - 22:50
Jei jau palyginimui tai idesiu savo darytas foto su telefonu :

1 Phi Phi saloje long beach

Long Beach

2 Krabi Ao Nang plezas tik perlipus bezdzioniu kalna yra tokia ylankele su viezbuciu, ten svariau truputi nei pagrindiniam pleze, bet visvien skirtumas matomas 4u.gif

Ao Nang privatus plezas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 lapkričio 2012 - 23:01
O kur aplink Krabi patartumete apsistoti, jei pliazai visiskai nedomina, o norisi ka nors pamatyti, nuplaukti i salas... Nes pora svaiciu zadame pabuti Koh Phangan ir kokiom trm dienom atvaziuoti i Krabi puse.
Atsakyti