Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Maniškei, tai tragedija kai reikia kirpt nagiukus, nesvarbu tai koju ar ranku. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tiesiog bėga vos žirklutes pamačius, rankytės net iš tolo nerodo g.gif Tai miegančiai apkarpau ir tai labai jautrei reaguoja
Atsakyti
Deklamuoju garsiai eilėraštį su ypatinga intonacija, dukra žiūri išpūtusi akis kas čia mamkai pasidarė blink.gif , o aš sau kerpu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 20, 15:05)
Deklamuoju garsiai eilėraštį su ypatinga intonacija, dukra žiūri išpūtusi akis kas čia mamkai pasidarė blink.gif , o aš sau kerpu... biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif kai maniske dar buvo kudikiuku,ir pradedavo garsiai rekt,pvz.vonioj kai maudziau ar dar kur..tai pradedavau garsiai dainuot,tai irgi nustebus pamirsdavo kad rekt reikia ir akys isputes ziurejo.. doh.gif
Atsakyti
Rankų nagučius nukarpau be didesnių problemų, ypač jei TV rodo reklamą, o va su kojų - tai jau sunkiau. Kartais per kelis kartus pavyksta. Miegančiai net mažuliukei nepavykdavo nukarpyt, kažkaip labai jautriai reaguodavo.
Ausis valyt leidžia nuo pat gimimo, ramiai sau guli, o va nosį schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Beveik iki dešimto mėnesio nukarpydavau nagučius be ypatingų pastangų. Bet kuo toliau, tuo sudėtingiau nors nesu nė karto įkirpusi g.gif Dabar į pagalbą ir tėtį kviečiamės - jis su žaislais aplink šokinėja, o aš daineles dainuodama greit žirklėmis čeksiu. Vienu žodžiu, cirkas doh.gif
Beje, o kaip jums sekasi mažylio plaukučius patrumpinti ?
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 01 24, 12:57)
Beveik iki dešimto mėnesio nukarpydavau nagučius be ypatingų pastangų. Bet kuo toliau, tuo sudėtingiau nors nesu nė karto įkirpusi  g.gif Dabar į pagalbą ir tėtį kviečiamės - jis su žaislais aplink šokinėja, o aš daineles dainuodama greit žirklėmis čeksiu. Vienu žodžiu, cirkas  doh.gif
Beje, o kaip jums sekasi mažylio plaukučius patrumpinti ?

ir plaukus ir ranku nagucius kerpam atsistojusios ant palanges ir besidairydamos i gatve ir visokius suniukus doh.gif o su kojom - tragedija verysad.gif
Atsakyti
aš prieš karpydama nagus, duodu jai į rankas žirklutes ar žnyplutes (priklausomai kokie nagučiai bus kerpami). taip pat jai duodu "pasidžiaugti" jais ir po karpymo. aišku iš akių tada jos nepaleidžiu
Atsakyti
Bandau nukreipti dėmėsį, žiurim multikus ar mėgstamas daineles. Bet vis tiek tenka pakovoti.
Atsakyti
Paskutini karta kirpau mieganciam,nes neimanoma kitaip g.gif

koju tai tragedija doh.gif

Apie nosi tai doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mums kaip nekeista dėl to labai didelių problemų nėra 4u.gif Nuo pat mažumės dainuodavau dainelę irgi pakeitusi truputį intonaciją, tai ji susidomėjusi klausydavosi.Dabar kai jau didesnė, tai jeigu pradeda ožiuotis ir muistytis, tai pasakau, kad galiu jai įdurti netyčia ir tada laaabai skaudės. Ir ji dažniausiai paklauso. Bet stengiuosi kirpti kai dukrytė nuotaikoje arba kai reklamą rodo arba pažadu, kad kai nusikirpsim nagučius eisime pažaisti. Na stengiuosi, kad karpymas nevirstų tragedija
Atsakyti
Mums jau greit bus treji ir esu baisiai laiminga kad su šituo reikalu neturime jokių bėdų nuo pat gimimo,ir anksčiau gerai leido tik gal judindavo o dabar tai pats paprašo kai rankų kuris nors jau trukdo,nes pastebėjau jog tai jį erzina ir pradeda kramtyti.Taigi susitvarkome gana puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Seniau mes laabai sunkiai nagucius nusikarpydavom, po 1-2 per diena pavykdavo nukirpti, ir tai tik zaibo greitumu, bilekaip doh.gif Na o kai vaikas paaugo (apie 1,5m) susiprotejo, kad reikia tvarkytis nagucius, kad kaka nebutu, kad krokodilai neapsigyventu rolleyes.gif Pries tai daug apie tai kalbeta buvo lotuliukas.gif Knygutese zirkluciu nuotraukeliu susirandam, tada vaikas ir pats nori toki daikta panaudoti. Ir pati rodziau, kaip nagus kerpuosi. Zodziu, teko itikineti, bet dabar jau pats apsiziuri, ar ne laikas nagucius nusikirpti lotuliukas.gif
Atsakyti