Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Anksčiau ir aš kaip ir dauguma mamų kirpdavau nagučius, kai mažius miegodavo. Bet šį savaitgalį mažulis kaip pas manikiūrininkę sėdėjo - ištiesęs rankytę įdėmiai stebėjo, ką čia mamka jam išdarinėja...... Nė žodelio, nė judėsėlio pasipriešinimo....
Atsakyti
Mano mažė tai labai nemėgsta kai kerpu nagučius. O miegančiai tai net nesu band-ius blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Vyresnelei kirpdavau ijungus koki filmuka arba tetis vaidinimus rodydavo. Dabar savo mazajai kerpu, kai vyresne sese jai dainas dainuoja ir eilerascius pasakoja. smile.gif O miegant beveik nepavykdavo schmoll.gif nei vienai dukrytei nukirpti - pabusdavo.
Atsakyti
Mano vienai mergytei tai labai patinka kai kerpu nagus, sėdi sau ramiausiai, o kitai ne, tai nukerpu viena, po pusvalandžio kita ir taip per diena nukerpu visus nagučius.
Atsakyti
Radau sia temele ir noriu pasidalinti tuo , kaip as kerpu.rankyciu nagiukus tai kerpame dainuodamos,pakankamai lengvai leidziasi,kartu sakom kuri pirstuka kerpame"smiliu,nykstuka,maziuka",o va su kojytemis sunkiau..dazniausiai kerpu po maudyniu,tada lengviau susitarti,tai pasisodinu vonioje ir kerpam i kriaukle o mazoji ziuri kur nukrenta biggrin.gif va teip ir gyvenam tongue.gif
Atsakyti
Aš savo vaikiukui nagiukus kerpu,kada jis saldžiai miega tongue.gif ,nes kitaip neišeina,labai jau jam nepatinka šita procedura schmoll.gif .
Atsakyti
Nepatinka ir mano murziukui nagus kirpt,bet as sugalvojau tokia pasakele:kai nukerpam nagiukus,nesam juos i balkona ir ismetam pauksciukams,kad suvalgytu blink.gif
Tai dabar mazius pats atnesa zirklutes,rodo i balkona ir sako AM thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir blogai dariau, kad nuo kūdikystės savo vaikui nagučius kirpdavau miegančiam. Vienas pasiteisinimas- nuo gimimo labai judrus buvo ir bijojau įkirpti. Taigi tuoj 2 metai ir kerpam juos vis dar taip pat.
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2005 11 27, 23:56)

rencew, 27 Lap 2005 - 23:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

rencew, 27 Lap 2005 - 23:56, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Gal ir blogai dariau, kad nuo kūdikystės savo vaikui nagučius kirpdavau miegančiam. Vienas pasiteisinimas- nuo gimimo labai judrus buvo ir bijojau įkirpti. Taigi tuoj 2 metai ir kerpam juos vis dar taip pat.

Nematau cia nieko blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš miegančiam kirpdavau tik, kol buvo visai mažiukas, nes po to pabusdavo, kai pradėdavau manikiūro procedūras. O dabar atsisėdam prieš teliką, į vieną rankytę įduodu pultelį, kuriuo jis gali daryti ką nori (jis tą ir daro su malonumu), o tuo metu aš nukerpu kitos rankytės nagučius. Labai gerai, jei tuo metu rodo dviračio žynias thumbup.gif , tada galiu iš karto nukirpti abiejų rankyčių ir kojyčių nagučius. Nors kartais atistinka taip, kad vieną rankytę nusikerpam vieną dieną, o kitą - tik rytojaus dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai bijojau mieganciai kirpt tai kazkaip pamazele pakalbindama ir nukirpdavau.o dabar tai panele pati prieina atkisa rankytes ir sako dajik cik cik ka musu kalboje reiskia nukirpk biggrin.gif
Atsakyti
ojojoj kaip mes vargom su nagiukais doh.gif Is pradziu kirpdavau mieganciam, paskui rekianciam, veliau pradejome ieskoti kazkokiu ramesniu budu. Vienas is ju: jis viena haribo guminuka -meskiuka i burnyte, kol kramto as jam nagiuka viena nukerpu biggrin.gif is pradziu buvo gerai, bet veliau guminukus tik kisa i burna viena po kito, o rankas ar kojytes traukia. cool.gif Tai dabar kai jau reikia kirpti sakau paziurek kokie jau ilgi nagiukai, gal kerpam, aisku atsakymas NE, tai sakau, kaip nori galim ir nekirpti, nakti pelyte nukramtys atbegus..... ir daugiau nebesiulau. Po kiek laiko ateine pats ir sako: pelė ne ir rodo i nagiukus, tada greitai begu zirkluciu ir kerpam thumbup.gif tik idomu kiek laiko dar tempsim su ta pele g.gif
Atsakyti