Na jau kokie 4 mėn, kaip šias procedūras atliekam noriai ir be ašarų. savaime tai atėjo. Anksčiau verkdavo, spirdavo...

Kerpu, ypatingos bedos nera, kartais bando patraukti rankyte, bet pasakau kad reikia daryti kap kap ir tada leidziasi
Ant kojyciu nelabai megsta su rankytem geriau sekasi, bet kencia, stengiuosi greiciau apkirpti, kartais koks animacinis filmas eina tai is vis gerai!

Kai mažesnė būdavo, tai kirpdavau kai miegodavo, o dabar pati leidžia nukirpt nagučius, pasėdi ramiai, paskui dar lėlytėms nagučius tenka kirpt

Labai sunkiai pavyksta nukirpti nagučius.Bandžiau, kai miega, bet nelabai patogu.... Kas kartą kai ateina nagų kirpimo laikas, tai stresas ir vaikui ir mamai.

Kuo puikiausiai nukerpu...kai miega

niekada nebuvo problemos,lengvai visada duoda
Manoji ir leidziasi, dideliu problemu, bent jau kolkas tikrai neturim, ziuri, domisi, kaip cia viskas vyksta, dar parodau kaip pati kerpuosi, tai patenkinta buna...
tada jau turiu viena naga sau, kita mazei...

QUOTE(Cypse @ 2005 08 29, 10:54)
Cypse, 29 Rug 2005 - 10:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Cypse, 29 Rug 2005 - 10:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
nors mums iki metukų liko savaitėlė, bet vistiek pasireikšiu
![]()
kažkur iki 7 mėnesiukų nagučius kirpau tik kai mažylė miegodavo.
paskui per stebuklą porą mėnesių leisdavosi apkirpt kol aš ją šnekindavau
o dabar vėl turiu laukti kol panelė užmigsir tai dar turiu vargti. nukerpu kokį vieną nagiuką, ji apsiverčia ant vieno šono, nukerpu kitą nagą - vėl apsiverčia
nors mums iki metukų liko savaitėlė, bet vistiek pasireikšiu
o dabar vėl turiu laukti kol panelė užmigs
ir tai dar turiu vargti. nukerpu kokį vieną nagiuką, ji apsiverčia ant vieno šono, nukerpu kitą nagą - vėl apsiverčia 

o dabar vėl turiu laukti kol panelė užmigs

nepamenu kiek laiko kirpau miegant.paskui ir tai pasidare problema.viena kart pati isikirpau ja miegancia begaudydama.o karta liko 1nagiukas ir niekaip negalejau jo nukirpt.dabar ranku be problemu kol kas.mum 1,9 metu visko dar gali nutikt.man atrodo svarbiausia neikirpt kitaip jokie spektakliai nepades
mums si prosedura kazkodel visada laaabai patikdavo
musiskis tooooks hiperis,o kai karpom nagus,nutyla ir taip ydemiai seka kiekviena judesi-iesko zacepu is visu jegu

o mes vis dar kerpames nagucius miegodamos. Nes kitaip labai jau didele pirtis uzkurta namie buna

kerpu savcajam kaip tiktais užmiega nes kitaip neduoda krupiukas