Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Kerpames vonioje, pasisodinu ant keliu ir kerpu, bet didelio noro nerodo, pyksta, griebia uz zirkliu, tai nevisada pavyksta vienu metu visus nagucius apkarpyti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mano maze verkdavo, kai visai mazyte buvo. o nuo kokiu dvieju menesiu nebekyla problemu:) guli ir ziuri ramiai. jei matau, kad zirs pasikvieciu vyra, kad pasnekintu mazyle. jis ja uzkalbina, o as ramiai nagucius nukarpau 4u.gif
Atsakyti
na mes karpom nagucius ziuredami tv, tai geriausias "vaistas" thumbup.gif
Atsakyti
kerpu kai miega. nes kai nemiega tad ramiai nepaguli nei sekundes
Atsakyti
as kalbinu ir kerpu biggrin.gif
Atsakyti
kaip idomu ax.gif nes pas mus tai niekad nebuvo problemu su nagiuku karpymu rolleyes.gif
kol buvo visai maziukas, karpydavau kai jis ciulpdavo papuli, o dabar, budamas 9men tai tik su toookiu susidomejimu ziuri, ka as ten darau bigsmile.gif tiesa... tik labai jau knieti jam uz zirkliu stvert doh.gif
Atsakyti
niu as kolkas su sita beda nesusiduriau (tfu tfu tfu) kerpu nagucius po paskutinio maitinimo pries migea, kai ji jau buna soti ir rami, dazniausiai ji ziuri ka cia jai darau biggrin.gif sunkiau su kojytem siek tiek, nes labai jom maskatuoja smile.gif
Atsakyti
mes tai karpomes kai miega... ax.gif visai gerai.,, thumbup.gif
Atsakyti
parasykit kokiom zirklutem karpot-tom spec bukom ar savom?mes kirpom kelis kartus specialiom vaikam zirklutem, tai vargo vakariene-nagiukai mazi, o jos ne kazin ka kerpa ir lieka vistiek ilgoki nagiukai.
mums gaunasi nukirpti tik kai maziukas valgo isikniaubes i papa biggrin.gif
Atsakyti
Aš karpydavau tom spec, bet vėliau pradėjau savom manikiūrinėm, kai leliukas kiek paaugo. Tėtis kalbindavo ir žaisliukus rodydavo, o aš tuo metu kirpdavau.
Atsakyti
o pas mus nagucius kerpa tik tetis, man kazkaip nedrasu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 12 28, 09:58)
as kalbinu ir kerpu  biggrin.gif

as tai sakau čik čirik paukstelis atskrido biggrin.gif
Atsakyti