as mazyliai ijungiu TV ir lengviausiai nusikarpom nagucius

Na koks mėnuo, tai kerpam be jokių tv, langų ir kitų "užkalbėjimų" , bet seniau tai buvo
....

mums 1.8 ir kazkaip niekada lyg ir nebuvo problemu su naguciu kirpimu, pasakau kad ir mama kerpa, po to ir as pati apsikerpu tai jai tas labai patinka

Žiūriu, beveik visos mamytės turi panašią bėdelę su nagų kirpimu
. Iki kokių 4 mėn. aš pati bijojau kirpt, tai draugė savaitgaliais kirpdavo
. Po to jau pati kirpt pradėjau, bet nekaip mums gaunasi. Rankų nagučius kaip ir dauguma nukerpu prie TV arba į pagalbą ateina diedukas ( didžioji meilė
). Tai vieną nagutį nukerpu jai, kitą, atseit, diedukui
. Tada tik truputį mergina pazirzia. O kai reikia kojų...tai košmaras
. Ji rėkia,ašaros bėga upeliais,kojas traukia. Žodžiu, ne kas
.

Mes kerpam nagucius pasitelke i pagalba reklama,bet ziuriu jam jau siaip idomu daros ka ta mama cia daro tai vis dazniau nebe i reklama ziuri o pati procesa stebi

QUOTE(Danielle @ 2007 10 25, 12:52)
Žiūriu, beveik visos mamytės turi panašią bėdelę su nagų kirpimu
. Iki kokių 4 mėn. aš pati bijojau kirpt, tai draugė savaitgaliais kirpdavo
. Po to jau pati kirpt pradėjau, bet nekaip mums gaunasi. Rankų nagučius kaip ir dauguma nukerpu prie TV arba į pagalbą ateina diedukas ( didžioji meilė
). Tai vieną nagutį nukerpu jai, kitą, atseit, diedukui
. Tada tik truputį mergina pazirzia. O kai reikia kojų...tai košmaras
. Ji rėkia,ašaros bėga upeliais,kojas traukia. Žodžiu, ne kas
.

Na, jums tikrai sunku

Kerpu per reklamas

Užmiega, praeina kokios 5min., tada sako prasideda gilus miegas ir atliekam šia procedūrą puikai

As tai dazniausiai kerpu mieganciaim vaikui..bet buna dienu kai mazius ramus ir galiu taip nukirpti. Kirdavom su vaikiskom zirklutem arba znyplytem....bet pastaruoju metu su suaugusiuju mazom zirklutem

Aš nukerpu be jokiu problemų,pasisodinu ant kelių ir kerpu..., o dukrytė žiūri

neseniai supratau, kad viskas priklauso nuo zirkliu.
tevelis pirko gera toki rinkinuka, kur zirklutes buvo. lengvai kerpa, kokybiskai. o mums vienas padovanojo Canapol babies firmos, kai pabandziau, tai siaubas.
tevelis pirko gera toki rinkinuka, kur zirklutes buvo. lengvai kerpa, kokybiskai. o mums vienas padovanojo Canapol babies firmos, kai pabandziau, tai siaubas.