Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

jooo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matux @ 2007 08 27, 19:10)

aha ax.gif jam aisku neiseina. biski pabando ir vel man duoda, vos as prisilieciu prie nago kirpti, tai jam vel paciam reikia pabandyti. biggrin.gif kartais zaizdami apkerpam, bet tada turiu parodyti, kd sau kerpu, paskui MB dar zaislui kokiam tipo nagucius kerpam, niu tada duos naga apkirpti o jei speju tai kelis. ir tada viskas is naujo.. doh.gif
Atsakyti
mum su naguciu kirpimu irgi beda doh.gif nesiduoda,rekia doh.gif pastoviai kalbint tenka ir nukreipinet demesi ax.gif
Atsakyti
mes su znyplemis, ir zaidziam zaidima - "o sitas nagas bus cik-cik", "o sitas - dzikst", "o sitas ciak-ciak" - is kazko nugirdau sita patarima, mums gerai veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 27, 23:52)
mes su znyplemis, ir zaidziam zaidima - "o sitas nagas bus cik-cik", "o sitas - dzikst", "o sitas ciak-ciak" - is kazko nugirdau sita patarima, mums gerai veikia bigsmile.gif

na idomus patarimas, reiks pabandyti...
Su rankyčiu nagučiais tai ner labai problemu, bet koju gun_rifle.gif kariaujam....
man dar padeda tetukas, sakydamas - ir aš noriu, ir man nukirpk, tai tada ramiai sedi cool.gif .
ir dar giriu kokie grazus ir lyginu pirstuku nagus su nenukirptais naguciais, kad matytu skirtuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 27, 23:52)

REIKES IR MUM TAIP PABANDYTI 4u.gif MES IRGI SU ZNIPLEMIS. GREICIAU MAN IR PATOGIAU. ax.gif
Atsakyti
Mums visai nesiseka, iki 1,5metu dar sustardavom, o dabar nei manikiuras nei pedikiuras be riksmu ir asaru neapseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dana123 @ 2007 08 27, 15:44)
mes irgi kerpam kai miega. jam labai smalsu ir nori kirpti pats  biggrin.gif

oi, o kaip jums iseina miegant? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 27, 21:52)

aha, čia nebogas variantas-reiks pabandyt biggrin.gif ko tik čia nerandi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 28, 15:05)
oi, o kaip jums iseina miegant? g.gif
Papildyta:
aha, čia nebogas variantas-reiks pabandyt biggrin.gif  ko tik čia nerandi... thumbup.gif

paprastai unsure.gif mazas uzmiega ir prie darbo. kerpu tyliai, kd nepazadinciau. kai kerpu koju nagucius tai jautriau miega, vis slepia kojas biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiams berniukams nuo pat pradžių nagus karpo tėtis. Ankščiau buvo jiems netgi labai smalsu ir visai gerai sėdėdavo, o dabar padeda tik reklama per TV. Kol ją rodo, tėtis susitvarko...
Atsakyti
QUOTE(Dmama @ 2005 04 28, 18:48)
Paskutiniu metu maniskis(20 menesiu) neduoda man kirpti nagu. Jis niekada to nemego, bet dabar jau visai blogai. Seniau su video siaip ne taip, o dabar nieks nepadeda.
  kokias Jus gudrybes naudojate?

as tai su saviskiu einu i vonia paledziu vandeni is duso jam patinka stebeti kaip bega vanduo , ir dantis uzkalbejusi kerpu nagucius. Aiskinu kad reikia nukirpti kad naguciai negrazu, tai daryti reikia labai greitai, nes jam greit nusibosta.
Atsakyti
QUOTE(Dana123 @ 2007 08 27, 21:32)
aha  ax.gif  jam aisku neiseina. biski pabando ir vel man duoda, vos as prisilieciu prie nago kirpti, tai jam vel paciam reikia pabandyti.  biggrin.gif  kartais zaizdami apkerpam, bet tada turiu parodyti, kd sau kerpu, paskui MB dar zaislui kokiam tipo nagucius kerpam, niu tada duos naga apkirpti o jei speju tai kelis. ir tada viskas is naujo..  doh.gif

pabandysim ir mes lelytems nagus "kirpti", nes siaip tai tragedija buna kai zirklutes mano rankose pamato.
as tai neturiu kantrybes po viena naga visa diena kirpti- prispaudziu vaikiuka ir sutvarkau visus nagucius iskarto, tik asaro tai buna verysad.gif
Atsakyti