Na rankyčių duoda kirpt,bet kojyčių
tėtis sako kad tai visas menas,iki šiol nei karto nėra nukirpęs,tik aš tai galiu per baisiausius vargus

o mane mama išmokino vienos gudrybės, tai ir savo vaikams ir giminaičiams taikau - visi leidžiasi. aš papasakoju, kad kai nagučiai ilgi ten apsigyvena vabaliukai ir jeigu nenukirpsiu, tai vabaliukai užsiaugins dantukus ir labai kandžiosis - kadangi vabaliukųvaikai nemėgsta tai tuoj pat rankas atkiša kad iš jų išvaduotum

as uzleidziu teletabius ir darau su maze ka noriu
karpau ir kerpu, ir ausis valau

aš tai savo vaikui nuo pat gimimo karpau nagučius tik miegančiui,ramu tuomet ir man ir jam

Iki kokių pusantrų metukų tai leisdavo mažė nagus nukirpt, o dabar jau kelintą kartą tenka miegančiai nukirpti

Na mums irgi sunkiai gaunasi nagus kirpt, ypač ant kojų pirštų
bet kol kas kažkaip tai susitvarkau, kaip bus kai paaugs nežinau
bandisim tartis kaip nors

maniškė tik pamato artinantis su žirklėm ir šaukia "neeee", mosuoja rankytėm, nesiduoda. tai kerpu miegančiai

sunui maziukui kirpdavau be problemu,o dukrytei kirpu mieganciai

Visą laiką kirpdavau nemiegančiai, seniau sunku buvo, tai viską išbandėm, ir MB visaip dėmesį nuo pirštukų bandydavo nukreipti, ir žaislų krūvas duodavau, ar kokius raktus, distancinį, mobilų, šukas ar pan.
O dabar kerpu paprastai, stengiuosi, kad būtų geros nuotaikos, gal geriausiai po miego, nes dar tad toks apsnūdęs vaikas būna, arba prieš TV pasisodinu, tai žiūri TV, o aš sėkmingai nukerpu, tiesa, kerpu ne su bukom vaikškom žirklėm, o su normaliom, su normaliom daug gražiaus, greičiau, patogiau
O dildint t.p. dildinu, bet šis veiksmas jai patinka, nes pačiai duodu padildinti.
O dabar kerpu paprastai, stengiuosi, kad būtų geros nuotaikos, gal geriausiai po miego, nes dar tad toks apsnūdęs vaikas būna, arba prieš TV pasisodinu, tai žiūri TV, o aš sėkmingai nukerpu, tiesa, kerpu ne su bukom vaikškom žirklėm, o su normaliom, su normaliom daug gražiaus, greičiau, patogiau

O dildint t.p. dildinu, bet šis veiksmas jai patinka, nes pačiai duodu padildinti.
o mes su naguciu karpymu niekada bedu neturejom!!!!!!
Dabar pats atsinesa zirklutes,ir praso nukirpti nagelius