Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

o as nukerpu tik ijungus jo megstama filmuka, kitaip niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Na rankyčių duoda kirpt,bet kojyčių g.gif g.gif g.gif tėtis sako kad tai visas menas,iki šiol nei karto nėra nukirpęs,tik aš tai galiu per baisiausius vargus soske.gif
Atsakyti
o mane mama išmokino vienos gudrybės, tai ir savo vaikams ir giminaičiams taikau - visi leidžiasi. aš papasakoju, kad kai nagučiai ilgi ten apsigyvena vabaliukai ir jeigu nenukirpsiu, tai vabaliukai užsiaugins dantukus ir labai kandžiosis - kadangi vabaliukųvaikai nemėgsta tai tuoj pat rankas atkiša kad iš jų išvaduotum biggrin.gif
Atsakyti
as uzleidziu teletabius ir darau su maze ka noriu tongue.gif karpau ir kerpu, ir ausis valau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai savo vaikui nuo pat gimimo karpau nagučius tik miegančiui,ramu tuomet ir man ir jam biggrin.gif
Atsakyti
Iki kokių pusantrų metukų tai leisdavo mažė nagus nukirpt, o dabar jau kelintą kartą tenka miegančiai nukirpti doh.gif
Atsakyti
Na mums irgi sunkiai gaunasi nagus kirpt, ypač ant kojų pirštų doh.gif bet kol kas kažkaip tai susitvarkau, kaip bus kai paaugs nežinau schmoll.gif bandisim tartis kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškė tik pamato artinantis su žirklėm ir šaukia "neeee", mosuoja rankytėm, nesiduoda. tai kerpu miegančiai thumbup.gif
Atsakyti
as ko gero kaip ir daugma mamu kerpu mieganciai, nes kitaip karas nerealus buna, o asaru dar daugiau, tai nesinori nei vieno, nei kito mirksiukas.gif
Atsakyti
sunui maziukui kirpdavau be problemu,o dukrytei kirpu mieganciai smile.gif
Atsakyti
Visą laiką kirpdavau nemiegančiai, seniau sunku buvo, tai viską išbandėm, ir MB visaip dėmesį nuo pirštukų bandydavo nukreipti, ir žaislų krūvas duodavau, ar kokius raktus, distancinį, mobilų, šukas ar pan.
O dabar kerpu paprastai, stengiuosi, kad būtų geros nuotaikos, gal geriausiai po miego, nes dar tad toks apsnūdęs vaikas būna, arba prieš TV pasisodinu, tai žiūri TV, o aš sėkmingai nukerpu, tiesa, kerpu ne su bukom vaikškom žirklėm, o su normaliom, su normaliom daug gražiaus, greičiau, patogiau thumbup.gif
O dildint t.p. dildinu, bet šis veiksmas jai patinka, nes pačiai duodu padildinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 14 rugpjūčio 2007 - 12:51
o mes su naguciu karpymu niekada bedu neturejom!!!!!! assa.gif assa.gif Dabar pats atsinesa zirklutes,ir praso nukirpti nagelius thumbup.gif
Atsakyti