Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

mano duodasi kirptis labai lengvai jai labai patinka smile.gif
Atsakyti
rankų nagučius tai kerpam įsijungę televizorių ir gana sklandžiai, o vat kerpant kojų tai į pagalba reikia ir tetį kviestis, kad nepabėgtų biggrin.gif
Atsakyti
As tai kojyciu nagus kerpu i vezimeli isisodinus, o su rankyciu nagais tai vargelis.
Papildyta:
rankų nagučius tai kerpam įsijungę televizorių ir gana sklandžiai, o vat kerpant kojų tai į pagalba reikia ir tetį kviestis, kad nepabėgtų 

As teti kvieciuosi, kai rankyciu nagucius kerpu ir pampersa keiciu. biggrin.gif
Atsakyti
As kerpu pasisodinusi ant keliu, ivardindama kiekviena pirsciuka. Cia pas mus nera bedu!!! smile.gif
Atsakyti
O pas mus naguciu karpymas yra tetes darbas, o as net nezinau kaip ten viskas vyksta. ir as labai tuo dziaugiuosi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nnn: 13 liepos 2007 - 10:42
O aš pasiguldau,įduodu distancinį,prieš tai surandu kur rodo reklamą ir suveikia thumbup.gif Galiu karpyt be problemų thumbup.gif
Atsakyti
Mum nagai kerpasi kai būna gera nuotaika, arba po miegelio, nes tada dar nebuna labai judrus rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš šitą darbą perleidau MB nes aš nesusitvarkau, tai jie susitare kaškaip blush2.gif
Atsakyti
maniskis nagucius graziai duoda kirpt tik tada, kai pats apziuri ar tikrai dideli uzaugo smile.gif tada atkisa po viena ir kerpam smile.gif
Atsakyti
as pakolkas mieganciam dar vis karpau ax.gif
Atsakyti
Kol buvo maziulytis kirpadavau normaliai, pasimuistydavo ir tiek. Bet dabar be sansu doh.gif klyke, spiegia. Tad tik uzmigus nakties miegeliu galim atlikti sia grozio procedura. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rut @ 2007 07 19, 12:34)
as pakolkas mieganciam dar vis karpau  ax.gif

o man patinka kirpti vaikuciam nagus, teveliai sako, kad jiem neduoda, tai as sugebu, ir i nosyte ilasinti, ir snargliukus is siurbti, ir be asaru, bet linksmai, darome taip vikriai (na taip imituoju), juokauju, parodau kiekviena nageli, net istrauktus snargliukus, kaip ismetame, ar plauname, ir tai darome taip susidomeja, na kazkaip iseina, net pati stebiuosi, gal kad esu svetimas, kad aukle, buna taip kad 3 pirstukus nukerpam ir atsibosta, tada po kiek laiko vel, taip pat, tik visada daug klabu, nu taip kad jau oho, ir pasiseka, bet jauciu gal todel kad esu ne mama ar tetis smile.gif bet man tai patinka taip zaist smile.gif va savo tai matyt vaikui nieko negalesiu padaryti ir galvosiu, kas cia man yra, kur dingo visas zavesys lotuliukas.gif
Atsakyti