mes atsisedame kad matytume tv, ir kai tik mažyle sumąsto kad neduoti kirpti nagučiu, vis nukreipiu dėmėsį pradedu klausinėti, kur yra lempa, kur laikrodis, ką daro laikrodis, kaip šuniukas kačiukas sako ir taip be perstojo, o jai labai patinka kai klausinėju jos visko taip ir nusikarpome nagučius
Oooooooooooi ko mes tik nebandeme su tuo naguciu kirpimu - ir TV ijungti, ir snekinti ka per diena nuveike ir pasaka sekti - nieks nepadeda - spiegimas, zviegimas, asaros ir kreivai nukirpti naguciai. Bet dabar isigudrinom - sakom kad jos naguciai kaka ir kai jau pati pamato, palygina su mano nagainom, tai leidziasi nagelius nudilinama dilde. Va tokia stai gudrybe negudrybe
Man tai su nagų kirpimu irgi problemų nekyla.Aš jai kirpdama dainuoju dainelę apie nagiukus,tai ji mielu noru duoda man juos kirpti ir padeda man dainuoti
Maniškė nuo pat pradžiu irgi labai nemėgdavo kai kirpdavau nagučius, bet sugalvojau kerpant skaičiot, 1 pirštukas, 2 antras ... ir t. mažei labai patinka, mokomes skaičuiot ir nagučius su malonumu kerpam...
Tiesiog po maudynių pasisodinu mažiuką (1 m.9 mėn.) ant kelių ir nusikarpom rankų ir kojų nagučius, jei bendo ožiuotis - nekreipiu dėmesio, reikia ir tiek