Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

QUOTE(supermamytukas @ 2007 05 07, 17:32)
O mes žiūrim Telebių filmukus,kai kerpu nagučius thumbup.gif ,nes kitaip neįmanoma,griebia už žirklučių,nori lėkti doh.gif

Pas mus tas pats ,tik aš duodu į rankyte kitas žirklutes ir tada pavyksta doh.gif Arba miegančiam ,bet ir tai nevisad pavyksta g.gif Jaučia kad kažkas netaip . mirksiukas.gif
Atsakyti
mes atsisedame kad matytume tv, ir kai tik mažyle sumąsto kad neduoti kirpti nagučiu, vis nukreipiu dėmėsį lotuliukas.gif pradedu klausinėti, kur yra lempa, kur laikrodis, ką daro laikrodis, kaip šuniukas kačiukas sako thumbup.gif ir taip be perstojo, o jai labai patinka kai klausinėju jos visko thumbup.gif taip ir nusikarpome nagučius lotuliukas.gif
Atsakyti
Oooooooooooi ko mes tik nebandeme su tuo naguciu kirpimu - ir TV ijungti, ir snekinti ka per diena nuveike ir pasaka sekti - nieks nepadeda - spiegimas, zviegimas, asaros ir kreivai nukirpti naguciai. Bet dabar isigudrinom - sakom kad jos naguciai kaka ir kai jau pati pamato, palygina su mano nagainom, tai leidziasi nagelius nudilinama dilde. Va tokia stai gudrybe negudrybe ax.gif
Atsakyti
visada tik mieganciai kerpu, nes kitaip nesiduoda.ir puikiai sekasi,nepajunta mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif jokiu problemu su nagu kirpimu. Anksciau, kol mazesnis budavo, tai vis traukdavo ranka ar koja. Bet nesileisdavau i kalbas, reikia ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai su nagų kirpimu irgi problemų nekyla.Aš jai kirpdama dainuoju dainelę apie nagiukus,tai ji mielu noru duoda man juos kirpti ir padeda man dainuoti wub.gif
Atsakyti
Mums tai nuo nuotaikos priklauso ar duosis nagucius kirptis ar ne...paskutiniu metu kerpu kai tik uzmiega pietu miegucio...
Atsakyti
Maniškė nuo pat pradžiu irgi labai nemėgdavo kai kirpdavau nagučius, bet sugalvojau kerpant skaičiot, 1 pirštukas, 2 antras ... ir t. mažei labai patinka, mokomes skaičuiot ir nagučius su malonumu kerpam... thumbup.gif
Atsakyti
Maziui nagucius pavyksta nukirpt tik mieganciam.Rankuciu paprasciau,o va kojytes ir per miegus trauko.Tai viena vakara viena,kita vakara kita apkerpu smile.gif
Atsakyti
Kerpu mieganciai smile.gif ,kitaip net nebandau,nevarginu mergytes.Nemato,neskauda biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog po maudynių pasisodinu mažiuką (1 m.9 mėn.) ant kelių ir nusikarpom rankų ir kojų nagučius, jei bendo ožiuotis - nekreipiu dėmesio, reikia ir tiek smile.gif
Atsakyti
As tai kerpu kai miega maniskis, kitaip nelabai nori leistis.
Atsakyti