Kerpu nagus kiekvieną šeštadienį miego metu ir neturiu niekada su tuo problemu. Vaikas jau priprato ir neatsibunda. O kai apkerpu, tai dar miega apie valandą.

Maždaug iki 8 mėn. problemos nebūdavo - tik klapsėdavo akim ir žiūrėdavo, kas čia per "operacija" atliekama, o vėliau jau reikėjo pradėt imtis gudrybių. Dabar įjungiama reklama, tėtės grąžtas, mano fenas ( čia pasirinktinai kuris vienas) . Rodos padeda...
Niekada nebandžiau karpyti miegant. Man vaiko miegas - šventas reikalas
Kažkaip labai paprastai. Pasisodinu ant kelių ir kerpu. Tuo metu kalbamės, dainuojam dar ji bando bučiuotis sumanim, bet pavyksta viskas gerai
Paskutinį kartą tiktai vieną pirščiuką ji krustelėjo, o aš kaip tik tuo metu atsipalaidavus buvau (nes ji ramiai sėdėjo) , tai per daug nukirpau net kraujukas bėgo
Tada aš net verkiau, o ji nieko tiktai rodė pirščiuką ir sako "popaa"

Paskutinį kartą tiktai vieną pirščiuką ji krustelėjo, o aš kaip tik tuo metu atsipalaidavus buvau (nes ji ramiai sėdėjo) , tai per daug nukirpau net kraujukas bėgo

Na labai jau nepatinka jai naguciu karpymas na bet ka padarysi, vistiek reikia kirpti
tai bandome nutaikyti gera nuotaikyte ir.......kerpame
kartais pavyksta rik viena rankyte sutvarkyte, o po kiek tai laiko bandome kita
na o su kojytemis lengviau

As tai kirpdavau nagucius nuo gimimo normaliai t.y. nemieganciam, tai ir problemu nekildavo.Dabar jau kai biskeli didesnis, tai kartais maivosi ir nenoriai duoda man kirpti nagucius, tada vyras kalbina ji, o as greitai greitai apkerpu
...apgauname

As tai savo nuo mazens kaz kaip pripratinau prie nagu kirpimo ant ranku, bet va su kojom tai problemele

Miegančiam bandžiau kelis kartus - iš karto pabunda 
Seniau kažkaip verkė, bandėm ir dainuoti, ir nukreipinėti dėmesį. Dabar kažkaip ant kelių ar šalia pasisodinu ir nieko, biški pyksta, bet susitariam

Seniau kažkaip verkė, bandėm ir dainuoti, ir nukreipinėti dėmesį. Dabar kažkaip ant kelių ar šalia pasisodinu ir nieko, biški pyksta, bet susitariam

Jokių problemų kerpant neturiu
kažkaip ji vis turi ką veikti kai kerpu, pasisodinu ant kelių...duoti kokį žaislą arba tiesiog nieko neduodu, bet ji pati leidžia kirpti ir rankyčių ir kojyčių nagelius,gerutė mano dukrytė

As savo pupai,kai ji tik uzmiega,tada ir apkarpau graziai,nes nemiegant tiesiog lupa zirkles ir niekaip nepavyksta nukarpyti.
As taip pat miegancia geriausiai apkerpu, bet buna momentu, kada ji leidzia apkirpt

Aš prieš tokius bajerius, kad miegančiam vaikui karpyti nagus
Įsivaizduoju, jei aš nubusčiau nuo jausmo, kad kažkas man kerpa nagus...Brrr...
Man atrodo, kad vaikui stresas būtų?
Savo kleckutę pasisodinu ant kelių ir kerpu. Aišku, ji ilgai ramiai neišsėdi, tai aš tada pradedu pasakoti, kad reikia nukirpti nagelius, kokie gražūs nageliai bus. Dar nagelius ir apdildinu (nes su bukom žirklėm nesiseka dailiai apkirpti) Dildint leidžia be problemų. Ir vis kokius nors garsus reikia sakyti, tarkim "dildu dildu" ar "kerpu kerpu nagelius..." ir pan. Kaip sakant "užkalbėti dantį"

Įsivaizduoju, jei aš nubusčiau nuo jausmo, kad kažkas man kerpa nagus...Brrr...
Man atrodo, kad vaikui stresas būtų?
Savo kleckutę pasisodinu ant kelių ir kerpu. Aišku, ji ilgai ramiai neišsėdi, tai aš tada pradedu pasakoti, kad reikia nukirpti nagelius, kokie gražūs nageliai bus. Dar nagelius ir apdildinu (nes su bukom žirklėm nesiseka dailiai apkirpti) Dildint leidžia be problemų. Ir vis kokius nors garsus reikia sakyti, tarkim "dildu dildu" ar "kerpu kerpu nagelius..." ir pan. Kaip sakant "užkalbėti dantį"