Mano dukrytei ryt bus jau du metukai, atrodo jau didelė mergina, bet su nagų kirpimu problemėlių turiėjom... bet ne visada

. Ji nuo pat mažens sunkiai prisileisdavo, būdavo man didžiausia tragedija kai reikėdavo kirpti mažylei nagučius, nes ji tik pamatydavo žirkles iš karto pradėdavo verkti graudžiomis ašarėlėmis, atrodo gi tokia mažytė, o jau supranta kas yra per daiktas tos "baisiosios " žirklės. Na, o dabar kai ateina laikas kirpti nagučius tai kiekvieną kartą reikia sugalvoti vis naujų gudrybių, nes tos pačios nepadeda. Kartais užtenka jos gražiai paprašyti ir viskas ok, bet dažnai būna, kad įjungdavau jos įdomų filmuką ir vtadad pavykdavo, bet atsirado tokia problema, kad jo jau neberodo. na, o dabar kai nematau kitos išeities, tai duodu sausainių ar saldainių mašelį, tai duodu kitas jos,vaikiškas žirklutes ir sakau, kad ir tu nukirpk savo lėlyei ar meškiukui nagučius, kitą kartą sakau, kad jei leisi nukirpti tau nagučius galėsi man tada nukirpti, o kai jau baigiu nukirpti tai jau būna pamišusi arba "tipo" man kerpa ir ji būna tokia laiminga, kad gali man nukirpti nagučius, tai net kitą kartą pati paprašo, kad as jai nukirpčiau nagučius... Na ir daug kitų visokių gudrybių, tik reikia prieš tai gerai pasukti galvytę, kad vaikui būtų įdomu ir nebūtų graudžių ašarėlių.
SĖKMĖS MAMYTĖS KERPANT SAVO VAIKUČIAMS NAGUČIUS!!!