Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

QUOTE(čikaga @ 2005 05 03, 17:01)
aš nagus kerpu ne su žirklėmis,o specialiu spaustuku, tai vieną duodu spaustuką laikyti,jis tipo irgi kerpa,o tuo metu kerpu kitu rankų ar kojų nagus smile.gif

Mes taip pat nagucius kerpam biggrin.gif O su to spaustuku daug greiciau, saugiau ir lengviau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 22 gegužės 2005 - 22:03
Galiu ramiai kirpti ,tik kada miega smile.gif ir rankyčių ir kojyčių ,nes šiaip neleidžia ,baisus triukšmas namie ,kad blush2.gif kaimynai tikriausiai girdi g.gif
su vyresnėliu iki kokių trejų metukų irgi panašiai buvo,bet jis prašydavo mažiausio pirštelio nagus palikti biggrin.gif
Atsakyti
liudnas reikalas pas mus su naguciu kirpimu. kai miega bijau pazadinti, bo kol uzmigdau... doh.gif kai nemiega, tai per diena uztenka man kantrybes nukirpti kokius du nagucius biggrin.gif viena diena kokius du, kita diena koki viena tongue.gif nesiduoda visai schmoll.gif
Atsakyti
Kai mažas buvo, aš irgi kirpdavau miegančiam, o dabar atsisėdam prieš teliką, sūnui duodu pultelį į rankas ir jeigu rodo tai, kas jam patinka, tai galiu iš karto ir rankyčių ir kojyčių nagučius nukirpti, o jeigu nelabai patinka, tai kokius tris nusikerpam, paskui po kiek laiko vėl einam teliko žiūrėti ir bandom dar kirptis. O jeigu vaikinukas būna ne nuotaikoj, tai nei telikas, niekas nepadeda, neleidžia kirpti ir viskas. tongue.gif
Atsakyti
Oi tas nagučių kirpimas - didelis ritualas mūsų gyvenime biggrin.gif
Iki metų nagučius kirpdavom miegančiai, nes kitaip ir nebuvo įmanoma, ir tai net per miegus muistydavosi. O nuo metukų po truputį pratinomės taip- sedam prie televizoriaus, jungiam kanalą apie gyvūnus arba kokį multiką, tai kerpam nagucius ir pasakojam kaip nagučius kerpasi visi vaikai ir kol kerpam vardinam visus pažystamus leliukus, eile prieina ir prie diedukų ir tetų išvardinimo. O jei šalia dar būna tėtis tai reikia sulaukti ir pagyrimo - kaip šauniai dukrytė kerpasi nagus thumbup.gif Na naudojant šį ritalą šiuo metu jau nekyla problemu dėl nagučių kirpimo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai Skaistę pasisodinu ant kelių ir sakau, kad apsikerpam nagučius, o tada bėgsim rodyt tečiui, kokie nagučiai gražūs. Ir ji mielai leidžiasi. Bet užtat po to labai skuba tetukui parodyti, kaip jos rankytės ir kojytės atrodo.
Bet jau kaip greit tie nagai auga doh.gif .
Atsakyti
as karpau vakare po vonios, po vakarienes, pries pat miegeli.... ji tokia rami tada, mieguista, dar televizoriu ijungiu, nukarpau ir ranku ir koju, o ji net nesujuda. o diena tai neimanoma nei su televizorium, nei su tetuko pagalba doh.gif
Atsakyti
KOl maitinau, tai pakirpdavau kol čiulpia 4u.gif
O dabar labai gerai kai tai daro tetis jo klauso labiau, žino kad nepaspruks ir kenčia "egzekucija" rolleyes.gif
Atsakyti
kol buvo 6 menesiu, leisdavo laisvai kiroti nagucius, kai paaugo pasidare problema, traukia rankutes, nori istrukti, o dabar tik paemu znyblytes ir kai jis pamato, pats atbega ir paduoda pirstuka, su znyblytem zymiai geriau greiciau patogiau, mazesne ryzika suzeisti mazyli
Atsakyti
Oi , kojų nageliai tai baisu cry.gif Rėkimas buna ant viso namo... Kartais pataikom, kai multikus rodo, o geriausia teletabius, tai šiaip taip nusikarpm, o paskutiniu metu tai neblogai sekasi su mano žnyplytėm nukirpti. Pabandom kad neskauda ir taip visus... O su rankyčių nageliais tai jokių bėdų
Atsakyti
mano mažius rimtai rūpinasi nagučių kirpimu. aš jam pasakoju, kad jo nagiukai kaip vilko ir tokie baisūs. pats duoda rankytes ir kojytes. na, jei dar kojyčių nelabai nori, tai primenu kaip skaudėjo, kai vienąkart nagiukas nulūžo.
Atsakyti
Mano dukrytei ryt bus jau du metukai, atrodo jau didelė mergina, bet su nagų kirpimu problemėlių turiėjom... bet ne visada biggrin.gif . Ji nuo pat mažens sunkiai prisileisdavo, būdavo man didžiausia tragedija kai reikėdavo kirpti mažylei nagučius, nes ji tik pamatydavo žirkles iš karto pradėdavo verkti graudžiomis ašarėlėmis, atrodo gi tokia mažytė, o jau supranta kas yra per daiktas tos "baisiosios " žirklės. Na, o dabar kai ateina laikas kirpti nagučius tai kiekvieną kartą reikia sugalvoti vis naujų gudrybių, nes tos pačios nepadeda. Kartais užtenka jos gražiai paprašyti ir viskas ok, bet dažnai būna, kad įjungdavau jos įdomų filmuką ir vtadad pavykdavo, bet atsirado tokia problema, kad jo jau neberodo. na, o dabar kai nematau kitos išeities, tai duodu sausainių ar saldainių mašelį, tai duodu kitas jos,vaikiškas žirklutes ir sakau, kad ir tu nukirpk savo lėlyei ar meškiukui nagučius, kitą kartą sakau, kad jei leisi nukirpti tau nagučius galėsi man tada nukirpti, o kai jau baigiu nukirpti tai jau būna pamišusi arba "tipo" man kerpa ir ji būna tokia laiminga, kad gali man nukirpti nagučius, tai net kitą kartą pati paprašo, kad as jai nukirpčiau nagučius... Na ir daug kitų visokių gudrybių, tik reikia prieš tai gerai pasukti galvytę, kad vaikui būtų įdomu ir nebūtų graudžių ašarėlių.
SĖKMĖS MAMYTĖS KERPANT SAVO VAIKUČIAMS NAGUČIUS!!!
Atsakyti