Mažulkai kerpant problemų nebuvo, bet dabar
Rėkiam, turbūt visas namas girdi.. Tik pamato žirklutes ir rėkia

Dičkiui kirpdavau miegančiam
, o mažiukui kerpu tada, kada brolis visaip jį juokina, šokinėja, griuvinėja ir t.t.

Vaje pas mus tai buvo problemu is pradziu tai mieganciam kirbdavau, paskiau tetukas visaip demesi nukreipinedavo..dar veliau atradom stebuklinga daikta reklama, bet ko tais ji nelabai beveike tai pabandziau prie kompo
isedejo visa procedura
o del koju tai didziule problema niekaip neleidzia mat kutena jam.. del sito dar nieko nesumasciau..

Na mano dziaugsmui pusantru metuku. Iki kokiu 1.3 kirpau visada mieganciam. Bet dabar pavyksta ikalbet, parodau kad ten kaka
, pakvieciam visus aplinkinius, kad pasiziuretu ir pritartu
bet kojites tai jau sudetingiau, labai jau jautrios jo pedutes, net mieganciam ne visada pavykdavo nukirpti, pabusdavo. Bet dabar supratau kad galima ikalbeti, tik aisku uztrunka ilgiau
Vaikui kantrybes uztenka kokiems 4 nagiukams, paskui ir kaka nepadeda, bet randu kt pasiteisinima kodel reikia tai daryti

Na nagučių kirpimas pas mus tėtės specelizacija
Kol aš kirpdavau tai tragėdija budavo,ašaros kaip pupos ir pyktis begalinis.Na bet kai tėtis perėmė kirpima,tai viskas gerai,kol tėtis kerpa tai viską tyrinėja apžiurinėja kas vyksta ir pan .Matyt tėtis turi talentą

Kol aš kirpdavau tai tragėdija budavo,ašaros kaip pupos ir pyktis begalinis.Na bet kai tėtis perėmė kirpima,tai viskas gerai,kol tėtis kerpa tai viską tyrinėja apžiurinėja kas vyksta ir pan .Matyt tėtis turi talentą

O as neisivaizduoju kaip galima mieganciam vaikui nagus kirpt,neissibudina?Maniske tai 100%prabustu.Bet pas mus niekada nebuvo problemu,mes ir ant koju ir ranku duodam
Kartais kai pabosta ir pradeda traukt rankyte,sakau kad busi grazi,oi,oi,kokia busi grazi tvarkinga,tai tada nusiramina ir tuoliau tesiam

ijungiu TV reklama ir kerpu
o kojas tai isvis su didelem pastangom, kartais ir reklama nepadeda

As iki siol tik mieganciam kerpu,kitaip ne pro kur
,beje dabar miega ir naguciai nekarpyti,tema primine man
,einu kirpt

anksciau kai lelius visai buvo tai irgi mieganciai nukarpydavau dabar tai kalbam kalbam ir nukarpau gerai nuteikusi o pries gera menesi tai tetis i pagalba eidavo

Musiske niekada nesipriesina nagu kirpimui.Patinka jai
.O va,ausytes tai su triuksmais valom