Norejau dar paklausti, ar kirpti nagucius 2 savaiciu kudikeliui ne per anksti ? Aciukas uz atsakymus
!!!!

QUOTE(jurgita:) @ 2007 01 22, 22:10)
Norejau dar paklausti, ar kirpti nagucius 2 savaiciu kudikeliui ne per anksti ? Aciukas uz atsakymus
!!!!

Aš pirmą kartą dukrytei nagučius kirpau 2 dieną po gimimo (tada dar buvom gimdymo namuose), nes gimė ji su tokiais ilgais nagučiais, kad kai kurie buvo net užsirietę

O praėjusį kartą atradom būdą kaip kirpti be ašarų

kai buvo visai mazyte,tai mieganciai karpydavau ir nebudavo jokiu problemu, o dabar tai
-gali snekinti,dainuoti, sokti
-niekas nepadeda,asaros ir viskas
.O naguciai auga kaip ant mieliu,turiu karpyti kas antra diena

SU ZIRKLEM

QUOTE(Dmama @ 2005 04 28, 19:48)
Paskutiniu metu maniskis(20 menesiu) neduoda man kirpti nagu. Jis niekada to nemego, bet dabar jau visai blogai. Seniau su video siaip ne taip, o dabar nieks nepadeda.
kokias Jus gudrybes naudojate?
kokias Jus gudrybes naudojate?
Kai buvo mazas mano sunelis koju nagelius nukirpdavau kai miegodavo, o su ranku nagalius apkirpdavau per 2 - 3 kartus. Dabar musu suneliui jau 1 m. 5 menesiai. Ranku nagelius apsikerpame be jokiu problemu, na, o kerpant koju nagelius, vyras laiko sunelio kojas, sunelis rekia, o as karpau. Pasirodo, ne mes vieni kankinames su naguciu karpimu.
Niekada vaikui nagu nekirpau mieganciam, labai bijau ikirpti, be to nuo mazens maniskis jautriai miega ir jei tik pajunta, kad prie jo kas prisiliete, is karto akys stulpu
Be to, manau jei mieganciam netycia ikirpsi i pirstuka, tai galima labai isgasdint vaika. Mazam nagus kirpdavau be problemu, jis akylai stebedavo visa procesa, as paburgzdavau, juokingai pasnekedavau. Dabar kartais nesiduoda, bet as, kai kerpu, ta procesa "igarsinu": vaidinu, kad lektuvas skrenda, su zirklem ore pamakaluoju, paburzgiu ir tik op, lektuvas uz nagucio uzkliuvo ir ji nukirpo. O juoko tada buna!
Arba pasakoju koks nagutis ilgas, kaip jam nepatogu ir nukirpus rodau koks dabar laimingas pirstelis. Tai dar po kirpimo vaikstoi istieses pirstus i prieki ir visiem rodo, tipo paziurekit kokie mano pirstukai grazus ir laimingi!
Panasiai ir su koju nagais, tai labai dideliu problemu kaip ir neturim (tfu tfu tfu)

Na ir pas mus sunkiai visas sitas reikalas vyksta,biski parekia,bet i TV uzsiziuri,o as greit nukerpu.
QUOTE(ingan @ 2007 01 10, 19:51)
maniskiui 1,2men taip nesiduoda labai kirptis,bet turiu viena ginkla,labai patinka reklama,tiesiog sustingsta,tai tokia proga ir pasinaudoju 

Vat maniskiui irgi kazkodel labai patinka reklama, gal todel, kad greitai vaizdai keiciasi, nes filmu, multiku, tai

maniškis dieną kai kada leidžia nukirpti, bet tik rankų nagus. Šiaip dažniausiai tiek rankų, tiek kojų kerpu miegančiam. Taip pat ir plaukus. Jei vos ne visą laiką miega ant vienos pusės, tai kai kada būna, kad parą vaikšto pusiau kirptas pusiau ne

Ir mes vargstam su nagučiais. Paskutiniu metu galiu nukirpti, kai pasodinu ant palangės ir kartu žiūrim per langą. Svarbiausia, kad lauke būtų kokių šuniukų, kačiukų, tada net neatkreipia dėmesio į žirkles, o aš greitai kerpu
Bet jeigu nieko įdomaus lauke nėra, tai nepavyksta. Ir TV išbandėm, bet nepadeda, nors šiaip labai mėgsta žiūrėti

Maniškė taip pat lįsdavo kirptis nagučių, kai broliukui kirpdavau, bet po kiek laiko teko pasitelkt ir tėtį į pagalbą, ji skaičiavo tėčio pirščiukus, o aš kirpau nagučius
. Aišku tėtis padėjo, jai skaičiuot, nes būdama dviejų dar nelabai mokėjo, taip ir lavindavomės ir nusikirpdavom nagučius