Aš karpau kai užsižiūri į ką nors arba tėtis kalbina, kirpt stengiuos greit kad nenusibostų, kartais vienos rankytės nagučius iki pietų kitus po pietų kai tik mažiaus nuotaika gera tai ir atliekam nelabai malonias procedūras.
QUOTE(*Rita* @ 2007 01 03, 16:40)
su baltu pavydu perskaiciau dauguma postu. Neisivaizduoju, sedincio ramiai savo vaiko, kai jam kerpami nagai ar plaukai.
As ir ta ir ta kerpu mieganciam - vyras laiko ant ranku, o as, pasitelkusi visokius akrobatinius sugebejimus, sukuosi su zirklem
Bet isivaizduokit, kad net ir miegodamas jis krutina kojas, kai tik bandau prisiliest prie koju nagu
Nesuprantu kodel? Nei kutenu, nei maigau, nei gnaibau. O ir kerpu baisiai atsargiai. O jis vis tiek tampo kojas
Baisi kankyne 
As ir ta ir ta kerpu mieganciam - vyras laiko ant ranku, o as, pasitelkusi visokius akrobatinius sugebejimus, sukuosi su zirklem

Bet isivaizduokit, kad net ir miegodamas jis krutina kojas, kai tik bandau prisiliest prie koju nagu

Pabandyk pries telika su teletabiais pasodint

pastoviai reikia kariauti kol nukarpau
ir visada su asarom

dukrytei nagucius karpau mieganciai,nors vis tiek jaucia.Is vis man tas nagu karpimas tai pats nemegstamiausias dalykas,nelabai iseina taisiklingai nukirpt,labai bijau netycia ikirpti

QUOTE(kristal @ 2007 01 04, 17:26)
Vyras dukryte uzkalbina, o as tuo metu kerpu. Aisku, visko buna - ir muistosi, ir spardosi, bet susitvarkau gana greitai

Mum ir padeda kai kas nors iš namiškių užkalbiną mažylį.. bet kartais ir taip susimąstęs žiūri ką mama jam darom - bet tai išeina tik kokius 4 nagučius nukirpt, nes susimąstymas greit baigiasi..

Karpomės nagučius kai mažius miega,tik jaučiu,kad neilgai taip bus

vyras nukerpa kol aš maitinu

as tai snekinu, dainuoju, kad jinai tik nepradetu labai pykti, nes jeigu prades pykti tai jau nenukirpsiu.

nuo kada geriausiai karpyti vaiko nagucius ? maniskei jau 2 savaites ir gime su ilgais naguciais, tai dedame ant rankyciu tokius mautukus, kad nesibraiziotu.... ka rekomenduosit?
sveikutės. aš tai miegančiam karpau, nes kitaip neįmanoma. ir karpiau 2 sav nes irgi abia ilgi buvo
As ir mieganciam kirpdavau,kai visai maziukas buvo..o dabar tai tenka visaip demesi nukreipinet,nes labai jau nepatenkintas buna..