Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

QUOTE(sviesi spalva @ 2007 01 04, 02:15)
Aš tai karpau miegančiam.Nes šiaip, tai ko gero, nieko neišeitų.Įminga kietai, nejaučia.Tik labai greitai atauga doh.gif .

Mes taip pat karpomės nagainas kai miegam tongue.gif
Atsakyti
O pas mus tai su ranku naguciais viskas tvarkoj thumbup.gif ,duoda nukirpti,ziuri,skaiciuojam pirstukus,bet jau kju tai siaubas doh.gif Tetis laiko ir neislaiko,nesiduoda visai.Miegodamas irgi neduoda,traukia koja ir viskas,Labai jau vargstam su tom kojytem verysad.gif
Atsakyti
Pas mus su visais kirpimais problema: tiek plaukų, tiek nagų verysad.gif nors rankų kerpasi lengvai. Anksčiau kirpdavo ir kojų, o va dabar užsiciklino kažkotai ir nuo vakar neduoda nukarpyti kojų nagų ir viskas. Ir tiūtes paėmėm, ir saldainių, ir coca colos neduodam (nors viskas specialiai palepinimui nupirkta), nepasiduoda nors tu ką. doh.gif
O blogiausia, kad mažasis kojos nagas, kažkoks tai raginis, t.y. jo neįmanoma net išmirkyto nukirpti, labai labai kietas. Neįsivaizduoju ką daryti doh.gif
Atsakyti
pirmiausia savo vabaliukui duodu zaislines zirklutes,kad patsnusikarpytu,o veliau jau leidzia ir man pasidarbuot su tikrom zirklutem smile.gif o dar reklama ijungiu,tai isvis problemu nebera lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiui 1,2men taip nesiduoda labai kirptis,bet turiu viena ginkla,labai patinka reklama,tiesiog sustingsta,tai tokia proga ir pasinaudoju biggrin.gif
Atsakyti
ir as karpau tik kai uzmiega. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 01 03, 18:40)
su baltu pavydu perskaiciau dauguma postu. Neisivaizduoju, sedincio ramiai savo vaiko, kai jam kerpami nagai ar plaukai.
As ir ta ir ta kerpu mieganciam - vyras laiko ant ranku, o as, pasitelkusi visokius akrobatinius sugebejimus, sukuosi su zirklem doh.gif
Bet isivaizduokit, kad net ir miegodamas jis krutina kojas, kai tik bandau prisiliest prie koju nagu doh.gif Nesuprantu kodel? Nei kutenu, nei maigau, nei gnaibau. O ir kerpu baisiai atsargiai. O jis vis tiek tampo kojas doh.gif Baisi kankyne verysad.gif

pas mane situacija tokia pat doh.gif , tik karpau be vyro pagalbos ax.gif Jei vaikas nemiega jam reikia viską, ką mama turi pačiupinėt ar paragaut, tad apie kirpimą negali būt jokios kalbos - būna baisus klykimas blink.gif Miegančiam kad ir kaip atsargiai kirpčiau, vistiek visas kruta. Karpymo procedūra užtrunka vos ne valandą, kol viską apkarpau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 11 sausio 2007 - 01:58
QUOTE(Dmama @ 2005 04 28, 19:48)
Paskutiniu metu maniskis(20 menesiu) neduoda man kirpti nagu. Jis niekada to nemego, bet dabar jau visai blogai. Seniau su video siaip ne taip, o dabar nieks nepadeda.
  kokias Jus gudrybes naudojate?

na as tai savo maziukei tai puciu ir imituojhu, kad pucia vejas taip ir dainuoju, vejas, vejas, o ji juokiasi ir as kerpu:) smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi ilgai nesileido kirpti nagu. Ranku tai davesi, kazkaip uzsnekindavau, TV ijungdavau. Dabar jau samoningai suvokia ir leidziasi. O stai koju naguciu kirpimas buvo baisus dalykas. Kol maziukas, tai vyras laikydavo, iduodavom i rankas mobilu, o as kirpdavau. Tas paleisdavo visas melodijas, maigydavo mygtukus, as kirpdavau, bet kartais matyt ne nuotaikoj- tai rikmai, klyksmai, visi 3 slapi budavom... Paskui nusperndziau vaiko nekankint, ir kipdavau per pietu miega, kai uzmigdavo lovyteje. Nieko nejausdavo. Bet va jei sloga, neramus miegas- is viso plano snypstas doh.gif
Dabar kai vyrukui 3m, jau supranta kad reikia kirpti, mato, kad ir tevai tai sau daro. Leidziasi, bet toks isitempes, vis stebi, tik "oi oi atsargiai", man atrodo jiems neskauda, bet kutena lotuliukas.gif
Atsakyti
Rankų dar nukerpu, o vat su kojom doh.gif kariaujam, dar ir vyrą į pagalbą kviečiu. Per kokius 3-4 kartus nukerpu doh.gif
Atsakyti
Mes kažkaip be didesnių problemų nagus kerpam. Kojų paprasčiau nei rankų. Nors rankyčių kartais tenka miegančiam kirpt smile.gif
Atsakyti
aš karpau arba kai miega arba kai kuo nors labai susidomi, na pavyzdžiui kai per teliką kokia reklama tai ji net išsižiojusi spokso, o aš pasinaudoju proga blush2.gif
Atsakyti