Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

o mes dabar su tuo problemų neturim ax.gif o anksčiau, kai nenorėdavo, jog kirpčiau, visa tai paversdavau žaidimu, dainuodama, poštaudama ir nukirpdavau 4u.gif
Atsakyti
Pas mus ir problemu nera ax.gif
Atsakyti
Rankų nagučius apkerpu be problemų, žiūri ir viskas ką darau, tačiau su kojų nagais tikra bėda, neduoda net miegančiam nukirpt iškart spardosi, tai vargstam juodai.man mano mama pasakojo,kad aš irgi neduodavau sau prie kojų prisiliest
Atsakyti
Kai reikia nukirpti nagučius , pasigaunu savo vaikį ir sakau : "Paskaičiuosim dabar pirščiukus!" Ir tada kerpu - vienas , kerpu - du , kerpu - trys ir t.t. Labai greit nukerpam ir bėgam toliau!!! lotuliukas.gif Net nespėja sureaguot , kad jau nagučiai nukirpti lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 05 01, 19:56)
kol buvo maziukas problemu nebuvo, o va dabar tai per 2-3 kart tik apkerpu  ax.gif

tas pats ir su maniskiu,iki suejo18men.lengvai duodavo kirpt,bet dabar tai tik uzmigus pietu miegelio nukarpau,jokie ikalbinejimai nepadeda,uzzaist net su kompu neiseina bigsmile.gif
Atsakyti
be problemu, tik kartais labai žirkliu užsimano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2006 11 06, 23:19)
Kai reikia nukirpti nagučius , pasigaunu savo vaikį ir sakau : "Paskaičiuosim dabar pirščiukus!" Ir tada kerpu - vienas , kerpu - du , kerpu - trys ir t.t. Labai greit nukerpam ir bėgam toliau!!! lotuliukas.gif Net nespėja sureaguot , kad jau nagučiai nukirpti lotuliukas.gif .

Mes taip pat skaiciuojam pirsciukus,tai gerai ir gretai iseina,o svarbiausia ir mazius patenkintas buna.
Atsakyti
Kažkaip neturim tokios problemos ,kaip nagučių karpymas.Nenori,nekerpu paliekam vėlesniam laikui,bet dažniausiai pasiima apsauginę dalį nuo žirklučių apžiūrinėja,žaidžia....Laiko į valias mamai darbuotis su nagučiais mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 09, 02:51)
Kažkaip neturim tokios problemos ,kaip nagučių karpymas.Nenori,nekerpu paliekam vėlesniam laikui,bet dažniausiai pasiima apsauginę dalį nuo žirklučių apžiūrinėja,žaidžia....Laiko į valias mamai darbuotis su nagučiais mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mes irgi taip daromes, jis sau krapsto apsauga, o as su naguciais darbuotjuosi. nors ir siaip nebuna labai dideliu kaprizu.
Atsakyti
O mano berniūkščiui labai gaila nagučių doh.gif . Jis verkia netgi tada, jei pamato, kad aš sau karpau nagus. Tai aš vaiko nagų karpymo procedūrą atlieku jam miegančiam. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukrytei kažkaip pagal nuotaiką: kartai apsikarpom visai be problemų, o kartais ašarų krūvos ir tai apkerpu ne per vieną kartą doh.gif
Atsakyti
Mes kerpamės visai paprastai pasisodinu ant kelių paimu žirklutes ir kerpu nail.gif kartais būna visko jei ne nuotaikoj tai palieku vėlesniam laikui lotuliukas.gif kartais padeda tai kad paduodu ką nors į rankytę ir jis kol apžiūri tai aš greitai pasidarbuoju mirksiukas.gif kai buvo visiškai mažiukai kirpdavau kai tik užmigdavo tai tada visiškai nejausdavo nors daryk manikiūrą nail.gif tai tiek sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti