Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

na man irgi niekad nebuvo problem su nagu karpymu schmoll.gif pati ziuri labai idemiai kaip nagucius karpau, stebi, kita rankyte paduoda hihihi.gif nail.gif
Atsakyti
pas mus tai yra problemele su karpymu,turiu leisti puse minutes pagadint akis,tuo metu greit kerpu,kitaip -niekaip.Kai ziuri telika-aplink niekas neegzistuoja verysad.gif
Atsakyti
as pusantros savaites dukrytei nagucius kirpau mieganciai. ir labai neblogai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Aš visada kerpu kai nemiega. Tai kartais visai gražiai pirščiukus duoda, o kartais labai jau žirklės rūpi. Bet dažniausiai viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Aš karpau tik kai miega, nes kitaip apkarpyti nėra šansų - griebia už žirklučių, muistosi doh.gif
Atsakyti
oij mum irgi pats idomiausias dalykas yra zirkles. bando jas atimt. nera shansu nukirp nagu. va kai miega, tada galiu kirpt, bet va shiandien bandziau mieganchiai apkirpt... 2 nagus nukirpau...o tada panele kumshti padare mieganti, ir niekaip nepavyko pirshtuku atlekt:) vel ryte man ji veida braizys doh.gif
Atsakyti
As savo mazulytei karpau tik tada kaip uzsnaudzia...Atrodo viskas gerai pavyksta ir jokiu asareliu.Siaip tai labai muistosi ir kol neuzmiega neduoda savo pirsciuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rankyčių nagučis irgi be didesnio vargo sutvarkom,o kojyčių tenka per du kartus...Kol buvo mažesnis kirpdavau kai miegodavo ax.gif ,na o dabar tenka ir paverkti ,ir pasipykti...o kartais labai graziai pats leidžiasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dmama @ 2005 04 28, 19:48)
Paskutiniu metu maniskis(20 menesiu) neduoda man kirpti nagu. Jis niekada to nemego, bet dabar jau visai blogai. Seniau su video siaip ne taip, o dabar nieks nepadeda.
  kokias Jus gudrybes naudojate?

Jokiu gudrybiu nenaudoju,tiesiog pasodinu ir apkerpu,jei zyzia-kalbinu.
Atsakyti
QUOTE(Dmama @ 2005 04 28, 19:48)
Paskutiniu metu maniskis(20 menesiu) neduoda man kirpti nagu. Jis niekada to nemego, bet dabar jau visai blogai. Seniau su video siaip ne taip, o dabar nieks nepadeda.
  kokias Jus gudrybes naudojate?

Man suneliui (1 m. 1 men.) taip pat labai sunkiai sekasi kirpti nagucius. Rankos nagelius dar siaip tai nukerpu sudominusi kokia reklama, ar siaip pasakodama dienos ispudzius. Na, bet kai prieina eile kirptis koju nagucius, prasideda rekimai, zirzimai. Tai per diena kirpdama po viena naguti siaip taip nukarpau ir koju pirsteliu nagelius. Taip ir vargstam.
Atsakyti
no problem pas mus, kažkada nepatikdavo kojų nagų karpymas, dabar kiekvieną sekmadienį, išsimaudžius:))
Atsakyti
dabar tai karpau tik mieganciam doh.gif maziukas kai buvo, tai duodavo, o dbar ima zirkles, neduodi, tai tada pirstuku neduoda, kad nagucius kirpciau smile.gif
Atsakyti