Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

QUOTE(jolia @ 2005 04 30, 22:43)
... dabar draugiškai atsisėdam pažiūrim,kad daug kakų prisirinko po nagučiais ir be jokių barnių nusikerpam thumbup.gif

Kai pamatau ilgus vaikio nagučius, paklausiu jo: "Žiūrėk, ar kaka tavo nagučiai?" Jis pažiūri pažiūri ir sako: "Nu gi tikrai!" Tai čia jau reiškia, kad "duoda" leidimą kirpti ir varom jau tada ieškot žirklių user posted image user posted image

Kai jau nukerpu naguti, įdedu i laisvą rankytę, su kuria jis išmeta į šiukšlinę. Tai nagų karpymas - tarytum atrakcija thumbup.gif

O mažyliui (jam tik 10 mėn) kol kas kerpu tik prie įjungto TV arba prašau brolio, kad jį pajuokintų user posted image user posted image
Atsakyti
SAvo mažajai (1m10mėn) kerpu vonioje, virš kriauklės arba vonios, prisileidžiam šiek tiek vandens ir žiurim, kaip nagutis krenta į vandenį. O jei laimikis didesnis, tai duodu jai pačiai įmesti vonion. Tada sakom "valio, įkrito". Jai būna labai linksma. o kerpant kojų nagus, duodu jai iš vonuios spintelės pasiimti ką nors, kas šiaip būna uždaryta, pvz kremo tūbelę ar kvepalų buteliuką. Kol ji apžiūrinėja, bando atsukti, aš mikliai nukerpu. Paprasta ir neskausminga. smile.gif
Atsakyti
Kol buvo sūnus mažiukas labai vargau su nagučių karpimu: rėkdavo, klykdavo. Net nežinau ką tuo metu kaimynai galvodavo biggrin.gif , tai tuomet pradėjau nagučius jam miegant kirpti, dažniausiai per pietų miegeli. Dabar stengiuosi sudominti kuom nors, nors lengviausia būna, kai vyras naus karposi, tada pipiras pribėga ir pats kiša rankytę, kad ir jam nukiptų. Tačiau kojyčių nagučius dar ir dabar sunkiai leidžia nukirpti doh.gif tenka pavargti, kol nudailinu visus biggrin.gif
Atsakyti
aš nagus kerpu ne su žirklėmis,o specialiu spaustuku, tai vieną duodu spaustuką laikyti,jis tipo irgi kerpa,o tuo metu kerpu kitu rankų ar kojų nagus smile.gif
Atsakyti
Mano mažoji paskutinį kartą pamatė kaip aš su dilde dildinau nagelius, tai ir ji atkišo savo rankelę ir sako Man, tipo ir man prašau manikiūrą padaryti, taip žaisdamos susitvarkėme, o kojų nagučius tai su problemom arba miegančiai apkerpam. cry.gif
Atsakyti
as savo pypliui kerpu tada, kai buna ramus, pvz. daznai, kai tik atsikelia, tada dar buna mieguistas ir gan ramus, todel ir greit nukerpu...... o koju tai kerpu, jis spardosi, bet laikau stipriai ir kazkaip nukerpu smile.gif kai buvo visai maziukas, tai irgi daznai kirpdavau kai miegodavo smile.gif
Atsakyti
Dar vienas budas karpyti nagucius (ypac tinkamas berniukams):

Berniukas ant keliu priesais pasistatom teti ir saudom is naguciu,
beje naguciai vadinami soviniais, tetis tuo tarpu kraiposi, dejuoja,
kad pataikem i aki, nosi ir pan. Sekmes pasisaudymuose mirksiukas.gif
Kerpam tik taip, ekstra atveju kai nera tecio namie, susistatom zaisliuku eile,
t.y. taikiniai saudymui biggrin.gif
Atsakyti
su kojyčių nagais vargstam doh.gif
Atsakyti
Anksčiau problemų nebuvo, dabar cry.gif Visai neleidžia nagų kirpti sad.gif Kai užmiega pietų miego - pasiimu žirklutes.... Rankų greitai nukerpu, bet kojų nail.gif, net ir per miegus spardosi, muistosi ir net atsibunda doh.gif
Atsakyti
NA aš vaiko dar neturiu, bet turiu brolį, kuriam dar nėra 3 metukų. TAi visad ant mamaos pykstu, kad nenukerpa nagučių. o pasirodo, jis tik man leidžia smile.gif net nežinau kodėl, bet kai pasakau einam į vonią kirpti nagų, nes jie jau kakos, tai pats nubėga ir laukia kol aš ateisiu smile.gif
Atsakyti
Naguciu kirpimas, tai kazkoks kosmaras doh.gif Dar kol buvo visai mazyte, tai kirpdavau mieganciai smile.gif Dabar visai nenori pasiduoti, tuolab ir suzeidus niekad nebuvau. Sodinuos ant keliu, kvieciu teti ar mociute, kad jie ja uzkalbinetu, o as tuo tarpu gaudau nagucius doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano mažoji nagelius karpyti leido tada, kai pamatė mane nagus besitvarkant - irgi užsimanė panelė biggrin.gif . Kirpdama nagučius, vardiju, kaip vadinasi tas pirštelis, kodėl taip vadinasi ir koks gražus bus, kai nagelį nukirpsiu ax.gif . Tokios mūsų gudrybės tongue.gif .
Atsakyti