Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus raidos sutrikimas

QUOTE(Selina @ 2014 04 02, 12:03)
Manęs paklausė iš kur esam ir koks ligos kodas. Aš iškart norėjau registruotis ankstyvajai abilitacijai stacionare arba sanatoriniam gydymui šiems metams. Tai man pasakė, kad nepratesta sutartis su Kauno TLK nuo praeitų metų vasaros berods. Vakar dar kartelį pasiskambinau, tai davė vedėjos numeriuką. Rytoj skambinsiuos jai, nes šiandien nedirba. Pas neurologą priima iš visos Lietuvos, kaip ir į ambulatorinę abilitaciją. Mes ją lankėm 3 metus.

blush2.gif O kas tai yra? ax.gif Ar tai tas pats kaip reabilitacija?
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2014 04 02, 11:54)
Taip sakė jai pirma karta pas juos tai pirma pas neurologą  4u.gif, bet gal būtų iškarto perspėja kad šiemet taip ir taip ir kad nepriima.
Na gal reikės dar karteli jiems pasiskambinti.
Papildyta:
Tai jai iki pietų trunka taip kaip į darbą eiti? O gal kokį bilioterį įmanoma susiorganizuoti? ax.gif

Jai dieninis stacionaras tai biuleteni raso
Papildyta:
QUOTE(Selina @ 2014 04 02, 12:03)
Manęs paklausė iš kur esam ir koks ligos kodas. Aš iškart norėjau registruotis ankstyvajai abilitacijai stacionare arba sanatoriniam gydymui šiems metams. Tai man pasakė, kad nepratesta sutartis su Kauno TLK nuo praeitų metų vasaros berods. Vakar dar kartelį pasiskambinau, tai davė vedėjos numeriuką. Rytoj skambinsiuos jai, nes šiandien nedirba. Pas neurologą priima iš visos Lietuvos, kaip ir į ambulatorinę abilitaciją. Mes ją lankėm 3 metus.

Kas ta "ankstyvajai abilitacijai stacionare" As abilitacija vadinu kur guldo(arba dieninis) 18dienu trunka gydymas Ar mes apie ta pati kalbam? Nes mes su vaikais vaziuojam nuo pirmadienio ir dukrite butent tai abilitacijai vaziuoja O sunelis turi cereblini tai jivezu rebilitacijai Rebilitacijai priima tik su neurologinemis diagnozemis O su tais visais F priima abilitacijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulite: 02 balandžio 2014 - 15:55
QUOTE(ingulite @ 2014 04 02, 15:53)
Jai dieninis stacionaras tai biuleteni raso
Papildyta:

Kas ta "ankstyvajai abilitacijai stacionare" As abilitacija vadinu kur guldo(arba dieninis) 18dienu  trunka gydymas Ar mes apie ta pati kalbam? Nes  mes  su vaikais vaziuojam nuo pirmadienio ir dukrite butent tai abilitacijai vaziuoja O sunelis turi cereblini tai jivezu rebilitacijai Rebilitacijai priima tik su neurologinemis diagnozemis O su tais visais F priima abilitacijai

Supratau ačiū už paaiškinima, mes turim F83. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2014 04 02, 20:38)
Supratau ačiū už paaiškinima, mes turim F83. 4u.gif

O as tai nelabai suprantu ko nepratese Siandien buvom lopseli tai suzinojom kad mes vaziuojam ankstivajai rebelitacijai III
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 04 03, 08:47)
O as tai nelabai suprantu ko nepratese Siandien buvom lopseli tai suzinojom kad mes vaziuojam ankstivajai rebelitacijai III

Aš irgi šiandiena dar kartelį pasiskambinau paaiškinau, kad norim į stacionarą III lygį turim F83 4,5 metų ir mus užregistravo, tik kad eilė lapkričio mėn. ateis.
O sanatorija irgi III lygio skaitosi taip?
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2014 04 03, 11:05)
Aš irgi šiandiena dar kartelį pasiskambinau paaiškinau, kad norim į
stacionarą III lygį turim F83 4,5 metų ir mus užregistravo, tik kad eilė
lapkričio mėn. ateis.
O sanatorija irgi III lygio skaitosi taip?

tiksliai nezinau Lopselis sanatorijai priima be eiles Nors mes del viso ko uzsiregistravom ir i balandi ir i rugseji
Atsakyti
Šiandien paskambinau dar kartelį į Lopšelį ir paklausiau, ką dabar klaidina - mane ar kitas mamas. Pasakiau, kad po manęs skambinusias mamas iš Kauno registruoja, o man aiškina dėl TLK sutarties nepratesimo. Tai registratorė pasimetė, sako, turbūt nesusišnekėjom smile.gif Nors aiškiai pasakiau, kad noriu ankstyvajai reabilitacijai ir sanatoriniam gydymui. Pasirodo, kad reabilitacijai stacionare priima. Užsiregistravom lapkričiui. Tik su vedėja sakė susiskambint dėl sanatorinio gydymo. Vedėjai šiandien visą dieną neprisiskambinau.

ingulite Jūs iš Kauno? Koki Jūsų ligų kodai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selina: 03 balandžio 2014 - 21:01
QUOTE(Selina @ 2014 04 03, 20:59)
Šiandien paskambinau dar kartelį į Lopšelį ir paklausiau, ką dabar klaidina - mane ar kitas mamas. Pasakiau, kad po manęs skambinusias mamas iš Kauno registruoja, o man aiškina dėl TLK sutarties nepratesimo. Tai registratorė pasimetė, sako, turbūt nesusišnekėjom smile.gif Nors aiškiai pasakiau, kad noriu ankstyvajai reabilitacijai ir sanatoriniam gydymui. Pasirodo, kad reabilitacijai stacionare priima. Užsiregistravom lapkričiui. Tik su vedėja sakė susiskambint dėl sanatorinio gydymo. Vedėjai šiandien visą dieną neprisiskambinau.
ingulite Jūs iš Kauno? Koki Jūsų ligų kodai?

Lopseli eiles dideles doh.gif Mes ne is Kauno is Jonavos 4u.gif Sunelio pagrindine diagnoze Q87,24 bet su sita mums nieks nepriklauso dar turim F83 Q02 G80,4 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulite: 04 balandžio 2014 - 14:41
laba diena

Gal kas nors is jusu vaikuciu lanko "zolyneli" antakalnyje?
Kokia nuomone?
Galite i A.Z., jei patogiau.
Aciu!
Atsakyti
Kas davete vaikuciams su F83 (del kalbos) L- gliutationa ir kam buvo rezultatai? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 04 09, 10:07)
Kas davete vaikuciams su F83 (del kalbos) L- gliutationa ir kam buvo rezultatai? Aciu!

As daviau tris menesius, nepajutom jokio progreso, todel si buteliuka pabaigsim ir daugiau neduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 04 09, 10:07)

QUOTE(airv @ 2014 04 09, 11:08)
As daviau tris menesius, nepajutom jokio progreso, todel si buteliuka pabaigsim ir daugiau neduosiu.

maniskiui kaip tik didelis progresas, nezinau ar vien gliutatono deka, bet pradejus vartoti, greitai pradejo sukaupti demesi ilgiau, ilgiau padirbeti prie lavinimo, zymiai kalba atsiriso, daug nauju zodziu ismoko thumbup.gif mes didele pakuote turim, tai kol ji dar pasibaigs.. bet as dedu pliusa
Atsakyti