Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus raidos sutrikimas

QUOTE(veiducka @ 2012 11 02, 17:16)
na visam gyvenimui neprisipirksi. as perku amazone po 360 ir taip ilgai uztenka

tai man vel jei po 6 reiktu duot tai cia bonke menesiui su biskiu... bet man patogiau skystas siaip ar taip nes maniskis spjauna lauk vos perkandes, o praryt nekramtes dar nemoka, bet as dabar vel pabandysiu ta likuti sugirdyt kuri turiu ir jei pamatysiu koki pasikeitima tada prasysiu jusu tarpininkes duomenu ax.gif o dabar gal su valabi pasidalinkit nes ji iesko kaip ju nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 02, 19:05)
bet 180 kapsuliu tik, tai uz 2 dezikes iseina 38 svarai , labai brungu
as uz 23 svarus pirkau 360 kapsuliu
Papildyta:

is amazon kiek pirkau visi sveicariski buvo

kazi kiek dabar svaras eina? ir kaip su ta tarpininke susisiekt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2012 11 02, 19:23)
kazi kiek dabar svaras eina? ir kaip su ta tarpininke susisiekt blush2.gif

as per tindirindi foruma perku, tarpininke armaneda, jinai klaipediete tai nebereikia man moket uz persiuntima i kita miesta.
is amazon jinai iskart uzsako kad ir viena preke, todel gaunu labai greit. aplamai per sita tarpininke perku jau turbut 3 metai, nenuvyle nei karto.
svaras apie 4,30 lt eina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 02 lapkričio 2012 - 19:39
Sveikutes. Mes irgi geriam EQUAZEN eye q zuvies taukus jau keli metai, manau tikrai nepakenks. Geriam skystus, nes kramtyt tu kapsiuliu nenori kazkodel tai. Tai guli pas mane tos kapsules su braskiu skoniu, gal kuriai mamytei reikia, galiu parduot, rasykit i az 4u.gif
Mes randames Vilniuje.
Atsakyti
Turiu klausimėlį g.gif
ruošiamės į sanatoriją, jau lyg ir viską susitvarkėm, bet pažiūrėjus į informacinį sanatorijos puslapį, kur surašyti reikiami turėti dokumentai ir daiktai, radau tokį reikalavimą:
pažymą iš teritorinių ligonių kasų (jei vyksta slaugantis asmuo, jis turi turėti atskirą pažymą).

Kas čia per pažyma ? ji duodama kartu, ar reikia dar atskirai ieškoti?
nes su vaiku pakaitomis žadame važiuoti as, vyras ir močiutė, tai kaip čia dabar? ar taip galima?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 25, 14:18)
Turiu klausimėlį g.gif
ruošiamės į sanatoriją, jau lyg ir viską susitvarkėm, bet pažiūrėjus į informacinį sanatorijos puslapį, kur surašyti reikiami turėti dokumentai ir daiktai, radau tokį reikalavimą:
pažymą iš teritorinių ligonių kasų (jei vyksta slaugantis asmuo, jis turi turėti atskirą pažymą).

nes su vaiku pakaitomis žadame važiuoti as, vyras ir močiutė, tai kaip čia dabar? ar taip galima?

o mociutei nereiks notaro patvirtinto popieriaus kad jai atiduodat vaiko globa kuriam laikui.
karta buvo toks ivykis poliklinikoje, mociute atvede vaika pas gyditoja tai registraturoj pareikalavo popieriaus kad jai perduota priziureti vaika, nes seip negali ne tevai atvesti
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 25, 12:18)
Turiu klausimėlį g.gif

deja su vaiku mociute vaziuoti negali ir kelialapis ligoniu kasose bus israsomas vienam slauganciam asmeniui, tai keitaliotis negalesit... nebent pacioj sanatorijoj susitarsit su gydytoju, bet siaip tai negalima...
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 25, 15:16)
o mociutei nereiks notaro patvirtinto popieriaus kad jai atiduodat vaiko globa kuriam laikui.
karta buvo toks ivykis poliklinikoje, mociute atvede vaika pas gyditoja tai registraturoj pareikalavo popieriaus kad jai perduota priziureti vaika, nes seip negali ne tevai atvesti

QUOTE(Davina @ 2012 11 25, 15:34)
deja su vaiku mociute vaziuoti negali ir kelialapis ligoniu kasose bus israsomas vienam slauganciam asmeniui, tai keitaliotis negalesit... nebent pacioj sanatorijoj susitarsit su gydytoju, bet siaip tai negalima...

Ačiū, viskas sudėtingiau, nei mąsčiau doh.gif , tai ką dabar reikės daryti, tai jei man darbas, iš darbo neišleidžia ir atostogų neturiu? verysad.gif unsure.gif
reikės gal bandyti į sanatoriją pasiskambinti ir pasiklausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 25, 18:00)
Ačiū, viskas sudėtingiau, nei mąsčiau doh.gif , tai ką dabar reikės daryti, tai jei man darbas, iš darbo neišleidžia ir atostogų neturiu?  verysad.gif  unsure.gif
reikės gal bandyti į sanatoriją pasiskambinti ir pasiklausti g.gif

kaip gali is darbo neisleisti, juk imat bilioteni ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 25, 18:50)
kaip gali is darbo neisleisti, juk imat bilioteni ir viskas.

Tai kad biuletenis kaip ir nepriklauso tokiu atveju g.gif , ar mano žinios vel neteisingos? unsure.gif galima tik neapmokamu atostogų prašyti.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 25, 19:06)
Tai kad biuletenis kaip ir nepriklauso tokiu atveju g.gif , ar mano žinios vel neteisingos? unsure.gif galima tik neapmokamu atostogų prašyti.

drinks_cheers.gif , tuo atveju aš imdavau nemokamas atostogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darling: 25 lapkričio 2012 - 19:15
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 25, 18:06)

jeigu vaikas su cerebriniu paralyzium tada priklauso biuletenis, su kitom diagnozem neduoda...
Atsakyti