QUOTE(astulle17 @ 2006 06 23, 10:33)
Kriste22-> nieko nieko, klausk mums tai uz kiek jus perkat tikrai nesvarbu, mes tai duosim lengvta jei visi reikalavimai bus ispildyti. o del kitu tavo paminetu klausimu reiktu derintis su banku.
VUL->tai jums nesvarbu kada kitais metais teiks lengvatines, jei jus ja gavote jau. matau kad truputi pasiklydai cia tarp tu paskolu. dabar tu man pasakyk ar jus gavote pazyma is musu ir jau gavote kredita is banko? jei taip, tai kiek matau vaikuti turi, tai ir subsija is karto perves. nereikia jums to kito pavasario laukti. esme-kada gausit paskola is banko.
VUL->tai jums nesvarbu kada kitais metais teiks lengvatines, jei jus ja gavote jau. matau kad truputi pasiklydai cia tarp tu paskolu. dabar tu man pasakyk ar jus gavote pazyma is musu ir jau gavote kredita is banko? jei taip, tai kiek matau vaikuti turi, tai ir subsija is karto perves. nereikia jums to kito pavasario laukti. esme-kada gausit paskola is banko.
Astulle, visai man galva susisuko nuo tų įstatymų vingrybių ir posūkių , visai nusiplūkiau . Gerai, kad esi čia ir padedi mums susigaudyti .
Pabandysiu aiškiau išdėstyti savo situaciją.
Iš Vilniaus savivaldybės gavau pažymą, kad turiu teisę į lengvatinę paskolą . Ir pristačiau į Hansabanką. Bet jau buvo pasibaigusi galioti preliminari sutartis dėl paskolos, tai iš naujo pridavėm dokumentus ir dabar laukiam atsakymo. Tai banke ir iškilo klausimas kas bus, jei statybininkai vėluos priduoti namą?O turi priduoti lapkričio 30d.
Tai kada savivaldybė perveda tuos 10%? Kai tik pasirašoma sutartis su banku, ar kai pinigai pervedami statybų bendrovei, atsiskaitant? Nes jei dabar iškart perves, tai , nors kiek atsipūsiu...
Ir dar, o kaip tie 10% yra paskirstomi? Kazkur skaičiau, kad kas mėnesį tam tikra suma minusuojasi nuo mėnesinės įmokos penkis metus. Ar iškarto minusuojasi nuo paskolos sumos? Tik penkis metus nepatartina parduoti buto(nors nesiruošiu to daryti ), nes reikės grąžinti valstybei pinigus.