Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(astulle17 @ 2006 06 14, 09:26)
pasidomejau, su jusu situacija nieko nebus, kadangi tai nera jusu pirmas bustas. vat.


Ka reiškia "jūsų" g.gif Jis mano vyro buvusios šeimos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astulle17 @ 2006 06 13, 16:38)
pakako ar nepakako, ne tu tamsta sprendi, o istatymas jei tada buvo daugiau kaip 14kv.m. vienam asmeniui tai tada ir negausit, nes taip istatyme numatyta. tiksliau ryt pasakysiu, bet nieko labai gero nesitikekit. dar reiktu ziureti kaip teismas padalino ta buta per skyrybas, jei per puse, tai gal dar kazkaip issisuktumet is situacijos


Tai aišku, kad pakako, nes juk rašiau 3k. butas 3 žmonėm... tai aišku, kad butas buvo didesnis nei 42 kv.m.
Teismas turto nedalino. Jie ji pardavė iki skyrybų ir pinigus patys pasidalijo.
Atsakyti
noreciau kad man pretenziju nereikstum,sakau kaip yra, o jei nepatinka tai skuskis kam tik nori bet ne man, as istatymu neleidziu o juos vykdau. o ir siaip, turiu asmenine patirti apie tas antras seimas taip kad netampyk liuto uz usu.
Atsakyti
QUOTE(astulle17 @ 2006 06 14, 11:28)
noreciau kad man pretenziju nereikstum,sakau kaip yra, o jei nepatinka tai skuskis kam tik nori bet ne man, as istatymu neleidziu o juos vykdau. o ir siaip, turiu asmenine patirti apie tas antras seimas taip kad netampyk liuto uz usu.


Aha, žinok aš nesuprantu...... smile.gif galvojau, kad sėdi savivaldybėk ir įstatymus rašai... lotuliukas.gif gerai, kad informavai mirksiukas.gif

O kur tau pareiškiau pretenzijas blink.gif blink.gif Man atrodo tik klausimus uždaviau...

O dėl antrųjų šeimų. Tai aš irgi turiu savo nuomonę, ypatingai apie pirmąsias po kurių vaikai lieka su tėvu, o mama išgaruoja. Taigi, pasiliekam savo nuomonę kiekviena sau, netampom "ūsų" ir bus viskas gerai.
Atsakyti
Sveiki visi, Astulle dekui
uz konsultacijas, siandien pasiemiau
pazyma is savivaldybes. Tik vat man iskilo
toksai klausimas, pazyma apie teise i valstybes parama bustui
isigyti. Bet ten kur del subsidiju tai mums parasyta, kad neturim
teises i ja. Tai cia tada turesime kai vaikelis gims?
Atsakyti
Butent taip!
Atsakyti
Dar klausimelis - o VĮ Registrų centre reikia uzsakyti pazymas apie mano ir mano vyro turima turta atskirai ar kazkaip isduoda pazyma apie seimos turima turta????????? ax.gif
Atsakyti
kriste222-> isduoda apie kiekvieno asmens atskirai
Atsakyti
Labai aciu Astule thumbup.gif
Atsakyti
visada prasom! biggrin.gif
Atsakyti
As jau atsibosiu su savo klausiais. Bet vis mastau, kaip isvengti pradinio 5% inaso, nes neturiu jo verysad.gif Tai kilo tokia mintis: mes pirksim nama is tevu, namo verte apie 280-300 tukst, tevai parduoda ji mums mazdaug uz 190tukst. Ar nebus problemu gaunant lengvatine paskola, kad perkam ta busta pigiau g.gif Ir dar jei mokesim apie 70% busto vertes, tai gal bankas duos paskola be jokiu busto paskolu draudimu ir pradiniu inasu. ????

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasigirti, kad jau gavau lengvatinę paskolą thumbup.gif . Bet dabar iškilo toks klausimėlis. Mūsų būtas turi būti priduotas lapkričio 30d. Gerai jei nevėluos, o jei nespės šiais metais? Kiek suprantu, šitai paskolai teks tarti atia cry.gif . O kitais metais lengvatines paskolas pradės duoti tik pavasarį ir dar neaišku ar mes gausim, nes pajamos ženkliai padidėjo. Tai teks imti komercinę, bet po to ar galima bus ją paversti lengvatine? Tai išdurs mus valstybė??? Ką daryti?
Atsakyti
Kriste22-> nieko nieko, klausk smile.gif mums tai uz kiek jus perkat tikrai nesvarbu, mes tai duosim lengvta jei visi reikalavimai bus ispildyti. o del kitu tavo paminetu klausimu reiktu derintis su banku.

VUL->tai jums nesvarbu kada kitais metais teiks lengvatines, jei jus ja gavote jau. matau kad truputi pasiklydai cia tarp tu paskolu. dabar tu man pasakyk ar jus gavote pazyma is musu ir jau gavote kredita is banko? jei taip, tai kiek matau vaikuti turi, tai ir subsija is karto perves. nereikia jums to kito pavasario laukti. esme-kada gausit paskola is banko.
Atsakyti