Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(boruzzze @ 2007 05 14, 17:33)
manau kad taip, bent jau as kai klausiau, kad MB imtu paskola ant saves, dar nesusituoke, lialiaus nera, tai sake galima, veliau, kai padetis pasikeis tipo i banka reix nesti dokumentus... unsure.gif

tikrai galima mane suklaidino sake kad ne tai jaudinausi be reikalo,bet taip ar taip birzeli tuokiames.
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2007 05 14, 13:00)
Gal yra protingu,ar ekonomisciu mamyciu smile.gif ,kurios neismanelem gali patarti per koki banka geriausia imti tokia paslauga.Ir del ko per ji?Esu visisika zelionke blush2.gif ,o noriu geriauio varianto blush2.gif  g.gif .Gal kas galit patart?
Siauliuose teikiantis lengvatinius kreditus:AB SEB Vilniaus bankas, AB DnB NORD bankas, AB „Parex“ bankas.Kuri pasirinkt? g.gif
Aciux uz pagelba 4u.gif

Pereik per visus bankus ir išsirink labiausiai atitinkantį jūsųs pageidavimus. O patarti labai sunku, nes kiekvienas bankas atskiram klientui siūlo skirtingas sąlygas.

QUOTE(aukse555 @ 2007 05 14, 13:43)
labukas, as cia naujoke, gal galit papasakot kaip ten yra su tom lengvatinem paskolom? as turiu sunu, bet ji auginu viena, ar man yra kokia galimybe gaut lengvatine paskola?siaip mes turim 1kamb.buta, ir mum reitku tik kazkokios sumos kad iseitu 2kamb.

Galit gauti, jeigu jūsų busto plotas nedidesnei nei 28 kv/m (vienam žmogui turi tekti 14 kv/m)

QUOTE(bliamba @ 2007 05 14, 16:31)
Upoksni, o gal tu kartais netycia Kauno savivaldybej tais dalykais uzsiimineji?  blush2.gif

schmoll.gif

QUOTE(oxsy @ 2007 05 14, 17:25)
Čia rašo apie teisė į valstybės remiamus būsto kreditus
http://www.bpd.lt/kr...lstybes.html#02

Mes irgi norime imti paskola, tik dabar negalim, nes vyras pakeite darboviete. Trys men bandomasis laikotarpis. verysad.gif

Lengvatą gausit. Pristatysit bankui pažymą ir ieškositės busto. Lengvatą reikia išnaudoti iki metų pabaigos mirksiukas.gif

Šių metų sąlygos
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 05 14, 19:24)
Pereik per visus bankus ir išsirink labiausiai atitinkantį jūsųs pageidavimus. O patarti labai sunku, nes kiekvienas bankas atskiram klientui siūlo skirtingas sąlygas.
Galit gauti, jeigu jūsų busto plotas nedidesnei nei 28 kv/m (vienam žmogui turi tekti 14 kv/m)
schmoll.gif
Lengvatą gausit. Pristatysit bankui pažymą ir ieškositės busto. Lengvatą reikia išnaudoti iki metų pabaigos  mirksiukas.gif

Šių metų sąlygos

tai kaip as suprantu jau galima eiti i savivaldybe,ir pradeti tvarkytis del lengvatines paskolos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 05 15, 09:30)
tai kaip as suprantu jau galima eiti i savivaldybe,ir pradeti tvarkytis del lengvatines paskolos? g.gif

Taip, jau galima.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 05 14, 18:24)
schmoll.gif
Lengvatą gausit. Pristatysit bankui pažymą ir ieškositės busto. Lengvatą reikia išnaudoti iki metų pabaigos  mirksiukas.gif

Šių metų sąlygos

VA TAIP IR GALVOJAU, MANO BUTAS 30KVADRATU, O MES DVIESE, TAI JAU MUMS DAUGIAU NEGU 14 KVADRATU TENKA. GAILA...
Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2007 05 15, 12:10)
VA TAIP IR GALVOJAU, MANO BUTAS 30KVADRATU, O MES DVIESE, TAI JAU MUMS DAUGIAU NEGU 14 KVADRATU TENKA. GAILA...

Būsto naudingasis plotas - gyvenamųjų kambarių ir kitų būsto patalpų (virtuvių, sanitarinių mazgų, koridorių, įstatytų spintų, šildomų lodžijų ir kitų šildomų pagalbinių patalpų) bendrasis grindų plotas. Į naudingąjį būsto plotą neįeina balkonų, terasų, rūsių, nešildomų lodžijų grindų plotas.

Pasitikslink buto plane, koks tikslus plotas. Jei daugiau nei 28 kv/m, tai negausit.
Atsakyti
o siemet taip pat apmoka 50% busto paskolos draudima kaip pernai ???
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2007 05 15, 13:50)
o siemet taip pat apmoka 50% busto paskolos draudima kaip pernai ???

Tai viena iš lengvatos dalių.
Atsakyti
o tai kiek reik uzdirbti kad gauti ta lengvata ?
Atsakyti
QUOTE(BABY @ 2007 05 15, 23:10)
o tai  kiek reik uzdirbti  kad gauti ta  lengvata ?

2 - 3 asmenų šeimai - 32000 lt/metams. Kitokios informacijos nėra.
Atsakyti
Sveiki,

Reikia pagalbos. Gal kas susidūrėt. Pagal nuostatas:

Teisė į valstybės remiamus būsto kreditus:
Teisę į valstybės remiamą būsto kreditą turi asmenys (šeimos), kurių vienų metų grynosios metinės pajamos ir turtas prieš paramos suteikimo metus yra mažesni už: asmens (be šeimos) atveju - 20000 litų pajamų ir 30000 litų turto.

Aš esu viena pati, be šeimos. Mano metinės pajamos būtų nežymiai didesnės, o tuo tarpu turto aš visai neturiu ir visai neturėjau. Ar aš galėčiau pretenduoti į būsto kredito lengvatos gavimą? verysad.gif
Atsakyti
Pasirodo, Sampo bankas šįmet lengvatų nedalina verysad.gif Pėmėm iš jų paskolą žemei ir jau gavom patvirtinimą dėl paskolos statyboms. Aišku, būtų galima pereiti į kitą banką, bet vėl popierizmas, lakstymas, naujos sutartys - jau nebežinau, ar apsimoka ir ar ta lengvata atpirks kito banko pasiūlytas sąlygas. Lyg ir Vilniaus, Hanza bei Nordea bankai gavo šįmet? Vilniuj ir Hanzoj tikrai negausim geresnių sąlygų, nebent Nordea... Gal jūs galit ką šioj situacijoj patarti, ar pasakyti savo nuomonę 4u.gif Liūdna šakės verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2007 05 16, 09:41)

Aš esu viena pati, be šeimos. Mano metinės pajamos būtų nežymiai didesnės , o tuo tarpu turto aš visai neturiu ir visai neturėjau. Ar aš galėčiau pretenduoti į būsto kredito lengvatos gavimą?  verysad.gif

visai nesvarbu, kiek jos didesnės, jei didesnės bent kiek, lengvatos, deja, neduoda. Bet ar žintot, kad pajamos skaičiuojamos praeitų metų? Gal tada jos buvo ir ne didesnės? 4u.gif
Atsakyti