Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(Demokratija @ 2007 04 12, 11:59)
Norejau pasidometi kada daugmaz zinosime kada prades siais metais dalinti lengvatines paskolas?

As LR Vyriausybes internetiniame puslapyje uzklausiau kada siemet prasides viskas del tu lengvatiniu paskolu, tai atsake, kad balandzio menesi finansu ministras turi pasirasyti isakyma ir viskas pjudes. thumbup.gif
Taigi mums belieka tik laukti mirksiukas.gif
Gal ir siemet "astule" pades kapanotis kaunieciams tuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes.o gal galit kas apsviest ar iseitu man ja gaut,jei as visus metus buvau vaiko prieziuros atostogose iki metu?tecio irgi nebera,tai ir tos pajamos tokios nedideles verysad.gif joks bankas man neduoda net maziausios paskolos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2007 04 17, 22:03)
sveikutes.o gal galit kas apsviest ar iseitu man ja gaut,jei as visus metus buvau vaiko prieziuros atostogose iki metu?tecio irgi nebera,tai ir tos pajamos tokios nedideles verysad.gif joks bankas man neduoda net maziausios paskolos. verysad.gif

deja, lengvatine paskola taip vadinasi,kad ji is dalies dengiama esant tam tikromis salygoms. savivaldybe tik isduoda pazyma,kad turite teise i lengvatinepaskola, o paskolas vis tiek isduoda bankai, todel jeibankai neduoda, tai deja, neduoda verysad.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif ka darysi,teks kazkaip kitaip suktis verysad.gif
Atsakyti
Gal galit padėt susigaudyt help.gif : pradėsiu "komplektuotis" reikiamus dokumentus savivaldybei. Kai kas neaišku:
1) Pajamos turi būti pagrindžiamos juridinę galią turinčiais dokumentais arba įstatymų nustatyta tvarka įformintais sandoriais. Dėl atlyginimo pajamų pasiimti pažymą iš darbovietės buhalterijos, ar ne? O dėl pašalpos vaikui, tų 93lt. - kur kreiptis pažymos? Į seniūniją?
2) Turtas turi būti pagrindžiamas juridinę galią turinčiais dokumentais. Pagal savivaldybės reikalavimus išeina, kad mes kaip ir neturim turto. Kokio dokumento ar pažymos reikia, kad tą įrodyt g.gif ?
Padėkit, tamsus miškas čia man sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 04 18, 20:06)
Gal galit padėt susigaudyt  help.gif : pradėsiu "komplektuotis" reikiamus dokumentus savivaldybei. Kai kas neaišku:
1) Pajamos turi būti pagrindžiamos juridinę galią turinčiais dokumentais arba įstatymų nustatyta tvarka įformintais sandoriais. Dėl atlyginimo pajamų pasiimti pažymą iš darbovietės buhalterijos, ar ne? O dėl pašalpos vaikui, tų 93lt. - kur kreiptis pažymos? Į seniūniją?
2) Turtas turi būti pagrindžiamas juridinę galią turinčiais dokumentais. Pagal savivaldybės reikalavimus išeina, kad mes kaip ir neturim turto. Kokio dokumento ar pažymos reikia, kad tą įrodyt  g.gif ?
Padėkit, tamsus miškas čia man  sad.gif .

1. Prieš 2 metus nereikėjo pažymų apie 93 lt ir 50 lt, nes tai vaiko pinigai.

2. Apie nekilnojamą turtą išduoda kadasrtų centras. Kai savivaldybėj užpildysi prašymą ir duos lapą, kuriame bus nurodyta iš kur reikia paimti pažymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Rašo, kad į pajamas įeina ir socialinio pobūdžio pajamos (pašalpos ir kt.) g.gif
Atsakyti
[quote=*Varlė*,2007 04 18, 22:01]

Tai negi tada tu pinigeliu neskaiciavo ir prie bendru seimos pajamu, kurios negali virsyti 32 000? Dabar,kaip suprantu,tikrai skaiciuoja. Ir ta 1000 gimus vaikui, ir tuos 93 ar 97 Lt.
O is kur reiks pazymos apie pajamas per vaiko iki 1 m. prieziuros atostogas? Is ,,SoDros"? Bankai tai tarsi patys prieina prie duomenu,o savivaldybei viska reikia patiems susirankiot?
Atsakyti
[quote=pelele,2007 04 20, 11:54]
[quote=*Varlė*,2007 04 18, 22:01]

Tai negi tada tu pinigeliu neskaiciavo ir prie bendru seimos pajamu, kurios negali virsyti 32 000? Dabar,kaip suprantu,tikrai skaiciuoja. Ir ta 1000 gimus vaikui, ir tuos 93 ar 97 Lt.
O is kur reiks pazymos apie pajamas per vaiko iki 1 m. prieziuros atostogas? Is ,,SoDros"? Bankai tai tarsi patys prieina prie duomenu,o savivaldybei viska reikia patiems susirankiot?
[/quote]

Savivaldybei reikai surankioti visus popierėlius doh.gif . "Sodra" tau išduos pažymą apie pajamas per vaiko iki 1 m. prieziuros atostogas, nes pati juk ir moka tuos pinigėlius.
Atsakyti
Sweiki. Kazin kada jau galesime kreiptis i savivaldybe del lengvatiniu kreditu?
Atsakyti
Sakykit, ar būtina deklaruoti pajamas, norint kreiptis dėl lengvatinės?
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2007 04 27, 10:39)
Sakykit, ar būtina deklaruoti pajamas, norint kreiptis dėl lengvatinės?

VMI - nereikia, reiks pas pildyt kitokia deklaracija, pagal savivaldybes duota forma
Atsakyti