Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(Rasvyte @ 2006 11 29, 11:30)
Gal galit nurodyti kam skambint norint išsiaiškinti ar dar yra tų kreditų likę šiais metais? ax.gif



Kokiam mieste? Jei Vilniuje Gyvenamojo fondo administravimo poskyrio specialistės Kazimiera Sakalauskienė tel.nr. (8 5) 211 2184 ir Janina Grikienė (8 5) 211 2724. Dokumentai priimami adresu: Konstitucijos pr. 3, 16 langelis.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 11 29, 11:47)
Kokiam mieste? Jei Vilniuje Gyvenamojo fondo administravimo poskyrio specialistės Kazimiera Sakalauskienė tel.nr. (8 5) 211 2184 ir Janina Grikienė (8 5) 211 2724. Dokumentai priimami adresu: Konstitucijos pr. 3, 16 langelis.

Nu ir žiopla, neparašiau, kad Kaune reikia doh.gif

prie to paties-o tie 32 000lt "į rankas" ar "ant popieriaus" yra?
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2006 11 29, 11:49)
Nu ir žiopla, neparašiau, kad Kaune reikia doh.gif

prie to paties-o tie 32 000lt "į rankas" ar "ant popieriaus" yra?



Kaune

Aprūpinimo būstu skyrius
Adresas: J.Gruodžio g. 9, LT-44293 Kaunas
aprupinimasbustu@kaunas.sav.lt


Vyr. specialistė Jūratė Aleksandravičienė juratea@kaunas.sav.lt 305k. tel. 423701 Vykdo valstybės paramos būstui įsigyti programas: priima ir tikrina asmenų, pageidaujančių gauti valstybės remiamą būsto kreditą, dokumentus, įrodančius teisę į valstybės paramą bei pajamų ir turto deklaracijas, Rengia Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymų projektus dėl teisės į valstybės remiamus būsto kreditus bei subsidijas patvirtinimo; Rengia ir teikia pasirašyti pažymas apie teisę į valstybės paramą būstui įsigyti, tvarkyti lengvatinių ir valstybės remiamų paskolų suteikimo apskaitą, bendradarbiauja su kredituojančiais bankais probleminiais būsto kreditavimo klausimais.

Vyr. specialistė Diana Vasylienė dijanav@kaunas.sav.lt 305k. tel. 423701 Vykdo valstybės paramos būstui įsigyti programas: Priima ir tikrina socialiai remtinų asmenų, gavusių lengvatines paskolas būstui įsigyti, dokumentus, suteikiančius teisę papildomoms lengvatoms gauti, kontroliuoja dokumentų galiojimo terminus, teikia dokumentus, rengiant Administracijos direktoriaus įsakymų projektus, skaičiuoja socialiai remtinų asmenų gautų lengvatinių paskolų palūkanas ir negrąžintiną paskolos dalį, rengia mokestinius pavedimus bankams, veda Kauno miesto savivaldybės Specialiosios valstybės paramos gyvenamiesiems namams, butams įsigyti programos

Jei atmintis nepaveda, berods į rankas.
Atsakyti
Ačiū už informaciją.
Jau skambinausi, liepė domėtis bankuose, nes jie tokios informacijos neturi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 11 22, 12:03)

1. Susitvarkai lengvatinės paskolos dokumentus
2. Gauni lengvatą
3. Eini su pažyma į banką
4. Bankas pasako, kokio dydžio paskolą gali gauti
5. Ieškaisi buto
6. Susirandi butą
7. Tvarkaisi dokumentus
Kažkokie vėjai. Pernai susigrąžinom pinigėlius.  Jokio skirtumo - ar lengvatinė, ar ne.

Mes darėm taip:
4. Bankas pasako, kokio dydžio paskolą gali gauti
5. Ieškaisi buto
6. Susirandi butą
1. Susitvarkai lengvatinės paskolos dokumentus
2. Gauni lengvatą
3. Eini su pažyma į banką
7. Tvarkaisi dokumentus
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 11 24, 12:53)
Lengvata bus rezervuota, o gimus vaikučiui - panaudota.

Bet amžius nėra rodiklis gauti lengvatą. Pagrindiniai dalykai - pajamos.


Rasete, kad amzius nerodiklis svarbu pajamos. Gal zinote mazdaug apie kokio dydzio pajamas kalbama. Ar teisingai suprantu, bankui geriau didesnes pajamos, o kad gauti lengvata mazesnes. Nes isivaizduoju kai bustai dabar taip pabrange, gauti paskola turi buti solidzios pajamos, tai tada gal nebetelpama i lengvatinio kredito remus. Aciu.
Atsakyti
Pries pora dienu sugalvojau paimti lengvatine paskola - dali dokumentu jau turiu smile.gif liko tik pazyma is GRT. Bet cia paskaicius iskilo toks klausimas - turto ir pajamu deklaracija is VMI reikalinga? Ar uztenka ju nustatytos formos: Asmens (seimos) pajamu ir turto deklaracija teisei i valstybes parama pagal ...? Nes jei reikes manau gali kilti keblumu, kadangi niekada nieko nedeklaravom ax.gif Ar dar bus imanoma deklaruoti uz 2005 m?
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2006 12 09, 00:51)
Pries pora dienu sugalvojau paimti lengvatine paskola - dali dokumentu jau turiu smile.gif liko tik pazyma is GRT. Bet cia paskaicius iskilo toks klausimas - turto ir pajamu deklaracija is VMI reikalinga? Ar uztenka ju nustatytos formos: Asmens (seimos) pajamu ir turto deklaracija teisei i valstybes parama pagal ...? Nes jei reikes manau gali kilti keblumu, kadangi niekada nieko nedeklaravom  ax.gif Ar dar bus imanoma deklaruoti uz 2005 m?

Kai mes ėmėm, tai nereikėjo nieko iš VMI, užpildėm tik jų duotus.
Atsakyti
uoj moterytes, ziuriu jus cia manes jau i lankas klystat smile.gif tai bandysiu atskasti jusu pamestus galus.
1.pajamu ir turto deklaracijas uztenka pildyti pagal duotas formas internete (bent jau kauno miesto tai viskas yra sudeta), is mokesciu inspekcijos tik su patentais nesa.
2.AMZIUS YRA RODIKLIS, turi susilaukt vaikucio iki 35 metu. jei nors vienam jau tiek yra-viskas, pavelavot. O jeigu turit 3 vaikus, va tik tada amzius nesvarbus.
3. Kauno mieste uz tai atsakinga J.Aleksandraviciene, mano kolege biggrin.gif Vasyliene tik ja pavaduoja kai nebuna.
4. VUL teisingai viska dare, nes savivaldybes pazyma galioja tik 14 dienu, tai ja pasiimsit ir i tik tada buto ieskosit, tai paveluosit.
5. pupa kazka neteisingai suprato. ji turbut susigrazino tuos pinigelius kur kaip palukanas moka, tokius visiems ir kasmet grazina, o vat ta DALI PACIOS PASKOLOS tik LENGVATINEM.
6. o tie limitai nustatyti pinigams i rankas, o ne ant popieriaus.

na ir ka.. tiek tu klausimu, jei kas norit smulkesnes info, kreipkites, bet jau kitamet, nes siemet jau nera sansu spet.. smile.gif nebent kam kiltu klausimu ka daryti gimus leliukui. visada padesiu mamulytem smile.gif
Atsakyti
planuojam imti lengvatini busto kredita nuo rugsejo menesio musu su vyry pajamos gerokai padidejo todel paskutiniu menesiu seimos pajamos skiriasi nuo visu metu menesiniu pajamu ar i tai bus atsizvelgta banke?taip pat planuojam greitu laiku susitvarkyti sesers berniuko globa tajamos taip pat padidetu ar tai lems seimos pajamu skaiciavima? taip pat noreciau pasiteirauti i koki banka patartumete kreiptis, kiek ziurejau is visu triju nei vienas perdaug nesiskiria ypatingai, gal cia tik man.
Atsakyti
i kuri banka kreiptis tai dar anksti pasakyti, nes dalyvauja ne visi o tik tie, kurie laimi valstybini konkursa. taigi siemet jau nebespesit, o kitamet patvirtins tik pavasari, tai tada galima bus i tuos bankus ir eiti.
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2006 11 22, 13:04)
savivaldybe turi limita, kuri issikrsto bankams, tai kad jei SEB'as jau isnaudojo limita, tai gali tik kt. metu laukti kol ves savivaldybe dalins bankams limitus, arba bandyti eiti i tuos likusius tartis. Siulyciau nueiti i seb'a ir pasneketi, su kokiom palukanom, kokia marza siulo, ir kad atspausdintu, ir tada su tuo pasiulymu pedini i norda ir hansa ir deriesi  smile.gif

Gal ir suveiks tavo siūlomas būdas, Tequila, bet kažkodėl abejoju... g.gif Matai, jei savivaldybė nurodo į kuriuos bankus kreiptis dėl lengvatinės paskolos, tai manau ir konkurentai bankai tą patį žino... wink.gif O tada su derybomis jau schmoll.gif
Atsakyti