QUOTE(Ievuliuks @ 2012 10 22, 12:26)
Lauksime mūzos pasirodant
Mano darbelis jau savaitgalį kaip ir užbaigtas, tik gumą beliko įsiūti ir pasirodysim
Sveikos
Aš irgi noriu numegzti kelnytes kūdikėliui, tik labai norėčiau su petnešom, kad būtų ale kombenzoniukas. Tai pirmas blynas, tad prašau ir jūsų pagalbos Bandysiu pradžiai kaip viename iš pirmųjų postų kur video yra, o toliau net neišsivaizduoju...
Lengvos kloties visoms mezgančioms
Aš irgi noriu numegzti kelnytes kūdikėliui, tik labai norėčiau su petnešom, kad būtų ale kombenzoniukas. Tai pirmas blynas, tad prašau ir jūsų pagalbos Bandysiu pradžiai kaip viename iš pirmųjų postų kur video yra, o toliau net neišsivaizduoju...
Lengvos kloties visoms mezgančioms
[quote=lilijav,2012 10 18, 18:33]
Kelnytes jau numegstos
Šaunios kelnytės . O jūs vėrėte gumytę į juosmenį?
Kelnytes jau numegstos
Šaunios kelnytės . O jūs vėrėte gumytę į juosmenį?
ISARDZIAU KELNYTES
MEZGU IS NAUJO...KAIP ELING?
MEZGU IS NAUJO...KAIP ELING?
Labas!
Ar galima prisijugti?
Labai megstu megzti.Tik palyginus su jusu mezginiais,maniskiai labai paprasti.
Stai mano keletas darbu.....
Keleta kelnyciu lelyte jau isaugo .
Paskutinias kelnytes-kombius mezgiau taip,kad jei ir pasikeltu megztinis ar striuke,nugara nebus nuoga.
Kaip matosi pirmosios kelnytes su siulem.Paskutines raudonos - tik klesnes siutos,toliau perejau ant valo.
Klyniukui visada pridedu akiu.
Tos rastuotos timpes labai patiko .Dabar sedziu prie megztinio ir sekantis darbas bus timpes.
Ar galima prisijugti?
Keleta kelnyciu lelyte jau isaugo .
Paskutinias kelnytes-kombius mezgiau taip,kad jei ir pasikeltu megztinis ar striuke,nugara nebus nuoga.
Kaip matosi pirmosios kelnytes su siulem.Paskutines raudonos - tik klesnes siutos,toliau perejau ant valo.
Klyniukui visada pridedu akiu.
Tos rastuotos timpes labai patiko .Dabar sedziu prie megztinio ir sekantis darbas bus timpes.
VIKI81
Labai labai... grazus tavo darbeliai..., kaip tik saltam sezonui
Labai labai... grazus tavo darbeliai..., kaip tik saltam sezonui
QUOTE(viki81 @ 2012 10 25, 17:07)
Labas!
Ar galima prisijugti?
Ar galima prisijugti?
Nuostabūs darbai! Šaunuolė! Lauksime dar
Vijora , kas nepavyko? Gal nebūtina buvo viską išardyti?
Mano jau siusiūtos, laukiu, kol tėtis baigs fotoaparatą taisyti savaitgaliui gal pavyks pasirodyti. Et, pirmas kelnių blynas tai kaip ir priklauso, kažkiek pasvilęs... Nalabai gavosi ir gražiai susiūti... O gumą prisiuvau tokią platesnę, bet ji man kažkodėl užmovus susiraito. Galvoju, gal ir ją pačią dar prikabinti prie mezginio, nes šiaip siuvau virš jos ir po ja, t.y. pačios gumos neliečiau
QUOTE(eling @ 2012 10 25, 20:17)
Nuostabūs darbai! Šaunuolė! Lauksime dar
Mano jau siusiūtos, laukiu, kol tėtis baigs fotoaparatą taisyti savaitgaliui gal pavyks pasirodyti. Et, pirmas kelnių blynas tai kaip ir priklauso, kažkiek pasvilęs... Nalabai gavosi ir gražiai susiūti... O gumą prisiuvau tokią platesnę, bet ji man kažkodėl užmovus susiraito. Galvoju, gal ir ją pačią dar prikabinti prie mezginio, nes šiaip siuvau virš jos ir po ja, t.y. pačios gumos neliečiau
VIKI,labai grazus darbeliai,kruopstus tokie Modelis dar padailina darbelius
eling,visiskai viskas nesigavo vis save guodziau,ai gerai bus,ai kitakart geriau pavyks,bet visgi saves nepavyko apgauti,prastos kelnytes gavosi-perdideles,''tysalas'' del mano per laisvo mezgimo,ir negraziai gavosi tos nuleistos akys liemenio BAISUMA,VIENU ZODZIU.Mezgu isnaujo su mazesniais virbalais,stengiuosi patraukt siula(kad vel nebutu laisva),ir bandau ''ideti''sioki toki rasta Nuardytosios buvo be jokio rasto.Na,zodziu,tikiuosi sikart pavyks
QUOTE(Vijora @ 2012 10 25, 20:35)
patikėk, tikrai viskas pavyks! Jei bus sunku kažką vienai nuspręsti, nešk mezginio dalį čia, rodyk, aptarsim, kiek galėsim ir kiek sugebėsim, patarsim pačios, o jau jei labai rimtas reikalas prispirs, kviesimės senas vilkes į pagalbą (o tokių čia ohoho kiek daug! ) Orai nusimato ne kokie, tai ir mezgimui laiko rasime daugiau!
Sveikos, aš jūs dažnai paskaitau ir šį kart vėl atgijo ūpas tęsti mezgimą. Pasiėmiau savo dvi anksčiau numegztas klešnes ir truputi liemens, nusiardžiau iki vien klešnių, ir vėl bandysiu megzt, kad gautūsi viršus tinkantis.
Pasitikslinu dar kartelį. Aš baigusi klešnes (mezgu nuo apačios į viršų) nulaidžiau kelias akis iš šonų, kaip suprantu reikia ne laidyti o pridėti klyniukui po kelias akis iš šonų?
Pasitikslinu dar kartelį. Aš baigusi klešnes (mezgu nuo apačios į viršų) nulaidžiau kelias akis iš šonų, kaip suprantu reikia ne laidyti o pridėti klyniukui po kelias akis iš šonų?