Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

QUOTE(lilijav @ 2012 10 18, 18:33)
Kelnytes jau numegstos  smile.gif

Super... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2012 10 18, 18:33)
Kelnytes jau numegstos  smile.gif

Fantastika! thumbup.gif Šaunuolė! Tikrai labai puikios kelnytės!
Tai jau dabar atskleisk paslaptį nemokančioms, nuo A iki ž papasakok, kaip gi jas mezgei? Raštas tai čia perliukas, ane? Kokio amžiaus modeliukas? kokie siūliukai? ir t.t 4u.gif smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. o aš noriu nunert vašeliu, bet niekur nerandu nei vienos schemos ,,gietrų" sad.gif noriu tuniką ir tampres damai savo nusinert, bet tai... tunika - tvarkoj, bet pirma reik apatinės dalies...
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2012 10 18, 23:41)
Sveikos. o aš noriu nunert vašeliu, bet niekur nerandu nei vienos schemos ,,gietrų" sad.gif noriu tuniką ir tampres damai savo nusinert, bet tai... tunika - tvarkoj, bet pirma reik apatinės dalies...

Sveika 4u.gif ,

pasižiūrėk čia ,arba čia gal bus aiškiau, pasiskaičiuosi pagal savo damutės išmatavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 19, 08:03)
Sveika  4u.gif ,

pasižiūrėk čia ,arba čia  gal bus aiškiau, pasiskaičiuosi pagal savo damutės išmatavimus  smile.gif

ax.gif aha, ten ta iškarpa... na, jau dairiaus, tai užmačiau - ačiū labai wink.gif
vis noris ,,gatavo" piešinio, bet teks skaičiuotis biggrin.gif
Atsakyti
lilijav,nuostabu wub.gif
as ,kai baigsiu megzt,gedinsiuos rodytis doh.gif
Atsakyti
Vijora, ar mezgei tas sutrumpintas eiles užpakalinės dalies paaukštinimui (pagal schemą)? Vat priėjau šią vietą, ir nežinau ar megzti, ar ne - bijau, kad nesigaus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 18, 22:00)
Tai jau dabar atskleisk paslaptį nemokančioms, nuo A iki ž papasakok, kaip gi jas mezgei? Raštas tai čia perliukas, ane? Kokio amžiaus modeliukas? kokie siūliukai? 

Aciu uz pagirimus 4u.gif
Mezgiau pagal šį pavyzdį,
user posted image tik naudojau perliuko raštą.

Šitoje nuorodoje yra aprašymas ir gale išmatavimai pagal ugį.
http://garnstudio.co...?...827&lang=en
Jeigu bus klausymų galyte klausti, mielai atsakysiu smile.gif

Atsakyti
lilijav , pagal šią nuorodą aš ir bandžiau, persikėlusi abi klešnes, megzti juosmenį su valu. Čia aprašytos tos sutrumpintos eilės. Kaip tau sekasėsi jas išmegzti? rolleyes.gif

tiktu1 - ? lens.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 20 spalio 2012 - 11:22
QUOTE(eling @ 2012 10 19, 21:17)
Vijora, ar mezgei tas sutrumpintas eiles užpakalinės dalies paaukštinimui (pagal schemą)? Vat priėjau šią vietą, ir nežinau ar megzti, ar ne  - bijau, kad nesigaus...  blush2.gif

mezgiau ax.gif kolkas nzn kaip atrodys,nes tik desiniaja dali numezgus,bus matyt,kai baigsiu kita dali ir susiusiu biggrin.gif
o kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 20 spalio 2012 - 17:03
QUOTE(eling @ 2012 10 20, 13:19)
lilijav , pagal šią nuorodą aš ir bandžiau, persikėlusi abi klešnes, megzti juosmenį su valu. Čia aprašytos tos sutrumpintos eilės. Kaip tau sekasėsi jas išmegzti? rolleyes.gif

Aš iš šios nuorodos naudojau tik išmatavimus,kelnių iškarpą ir pinės raštą.
Aš mezgiau nuo viršaus į apačią paprastais virbalais, nes nemiegstu valo schmoll.gif , priekine ir nugarine dali kartu, siule gavosi ant užpakaliuko.

Pabandysiu parodyti schematiškai:
IIIIIIIIxxxxIIIIIIIIIIIIIIIIIxxxxIIIIIIIII
nugara - pinė - priekis - pinė -nugara

Kai atejio eile megzti klešnes priekio viduryje nuemiau keleta akiu,
gavosi taip:
IIIIIIIxxxxIIIIIII IIIIIIIIxxxIIIIII
.....................tarpas.....................
mezgiau toliau paprastais virbalais abi klesnės į apačią, siaurinau iš abeju pusiu kas 14 eilę.
Po to viska susiuvau, siuliu beveik nesimato, raštas perliuko thumbup.gif

Jus kaip supratau mezgate iš apačios į viršų, todiel nelabai žinau kaip reikia elgtis g.gif
Atsakyti
[quote=lilijav,2012 10 18, 18:33]
Kelnytes jau numegstos smile.gif

Niu pozuotoja tai -- nereali !!! smile.gif
superinis darbelis smile.gif

Įkvėpėt ir mane imtis kelnių mezgimo wink.gif
Atsakyti