Kaip sekasi besidarbuojančioms?
Mano niuansai tokie - išmezgusi dvi kalašas permečiau jas ant valo, taigi teko išbandyti ir naują mezgimo būdą. Akys kreivos šleivos, bet liemuo po truputį auga Susiplakiau, kai ant šikniuko pradėjau pridėdinėti tas vadinamas sutrumpintas eiles - laukiamą rezultatą išgauti pavyko (nugarinė dalis aukštesnė nei priekinė), bet va, kadangi tai vėl niekada nebandyta naujiena, pridėjau makliusų ir čia - gavosi kai kur nemažos skylės Bandysiu jas retušuoti kišenėlėmis ant šikniuko....
Įdomu, kiek iš viso mūsų čia bemezgančių, prisipažinkite!
mano vyro kelnes irgi juda kadangi vilna tamsi, sunkiai matos kur pridedu akis, tai mezgu vienu metu abi kaleskes viena jau virs kelieno, kita netoli kelio
QUOTE(egliosha @ 2012 10 15, 16:37)
mano vyro kelnes irgi juda kadangi vilna tamsi, sunkiai matos kur pridedu akis, tai mezgu vienu metu abi kaleskes viena jau virs kelieno, kita netoli kelio
Puiku, egliosha, gal neužilgo ir darbai pasirodys
QUOTE(eling @ 2012 10 15, 18:39)
Puiku, egliosha, gal neužilgo ir darbai pasirodys
tikiuosi bet tai bus pacios elementariausios kelnes be jokiu rastu, nes vyras aukstas, o ziema arteja mezgu kol vaikas miega, turiu dauuug planu mezgimui, bet laiko mazai
QUOTE(eling @ 2012 10 15, 17:08)
Kaip sekasi besidarbuojančioms?
Mano niuansai tokie - išmezgusi dvi kalašas permečiau jas ant valo, taigi teko išbandyti ir naują mezgimo būdą. Akys kreivos šleivos, bet liemuo po truputį auga Susiplakiau, kai ant šikniuko pradėjau pridėdinėti tas vadinamas sutrumpintas eiles - laukiamą rezultatą išgauti pavyko (nugarinė dalis aukštesnė nei priekinė), bet va, kadangi tai vėl niekada nebandyta naujiena, pridėjau makliusų ir čia - gavosi kai kur nemažos skylės Bandysiu jas retušuoti kišenėlėmis ant šikniuko....
saunuole,eling
o as daugiau ardau nei mezgu tai kolkas nieko dziuginancio parasyt negaliu
QUOTE(Vijora @ 2012 10 16, 10:06)
saunuole,eling
Visai aš ne šaunuolė , bet pasistengsiu labai šauniai išardyti liemens dalį - nu nepatinka man tos kreivos šleivos akys! Ir tos paminėtos skylės nežavi visai
Na, nieko, po truputį, bet įkopsim ir mes į ledkalnį - ech, smagumėlis!
QUOTE(eling @ 2012 10 16, 15:35)
Visai aš ne šaunuolė , bet pasistengsiu labai šauniai išardyti liemens dalį - nu nepatinka man tos kreivos šleivos akys! Ir tos paminėtos skylės nežavi visai
NIUS,KAIP SEKASI? as jau baigineju viena dali kelnyciu vis mastau apie liemens dali,turbut reikia vaikiukam aukstesni ji daryt bet kad dar ir pazastu nesiektu
eling,aga,jei kazkas nepatinka,reikia ardyt,as taip irgi darau,zinau save,kaskart man mano klaideles akis badytu
QUOTE(tiktu1 @ 2012 10 18, 14:06)
na as savo paprastutes jau baigiau:)kai isdzius nusifotkinsim:)
lauksim
QUOTE(Vijora @ 2012 10 18, 11:38)
NIUS,KAIP SEKASI?
Judam, po truputį, bet į priekį. Tik geri orai ne labai leidžia įsibėgėti... Sutinku, kad vaikams reiktų aukštesnio liemens, kad besilinksminant nugarytė neapsinuogintų. ŠITOJE SCHEMOJE kaip tik nurodytas mezgimas trumpintomis eilėmis, kad juosmuo nugarinėje dalyje aukštesnis būtų.
tiktu1 oi laukiame pasirodant!
QUOTE(eling @ 2012 10 18, 17:34)
Judam, po truputį, bet į priekį. Tik geri orai ne labai leidžia įsibėgėti... Sutinku, kad vaikams reiktų aukštesnio liemens, kad besilinksminant nugarytė neapsinuogintų. ŠITOJE SCHEMOJE kaip tik nurodytas mezgimas trumpintomis eilėmis, kad juosmuo nugarinėje dalyje aukštesnis būtų.
as butent pagal tokia iskarpa numezgiau viena dali,super
aciu,eling, uz ja