Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

Kaip sekasi besidarbuojančioms? nail.gif

Mano niuansai tokie - išmezgusi dvi kalašas permečiau jas ant valo, taigi teko išbandyti ir naują mezgimo būdą. Akys kreivos šleivos, bet liemuo po truputį auga biggrin.gif Susiplakiau, kai ant šikniuko pradėjau pridėdinėti tas vadinamas sutrumpintas eiles - laukiamą rezultatą išgauti pavyko (nugarinė dalis aukštesnė nei priekinė), bet va, kadangi tai vėl niekada nebandyta naujiena, pridėjau makliusų ir čia - gavosi kai kur nemažos skylės unsure.gif Bandysiu jas retušuoti kišenėlėmis ant šikniuko....

Įdomu, kiek iš viso mūsų čia bemezgančių, prisipažinkite! cool.gif biggrin.gif

Atsakyti
mano vyro kelnes irgi juda biggrin.gif kadangi vilna tamsi, sunkiai matos kur pridedu akis, tai mezgu vienu metu abi kaleskes biggrin.gif viena jau virs kelieno, kita netoli kelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 10 15, 16:37)
mano vyro kelnes irgi juda biggrin.gif kadangi vilna tamsi, sunkiai matos kur pridedu akis, tai mezgu vienu metu abi kaleskes biggrin.gif viena jau virs kelieno, kita netoli kelio biggrin.gif

Puiku, egliosha, gal neužilgo ir darbai pasirodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 15, 18:39)
Puiku, egliosha, gal neužilgo ir darbai pasirodys  bigsmile.gif

tikiuosi biggrin.gif bet tai bus pacios elementariausios kelnes be jokiu rastu, nes vyras aukstas, o ziema arteja biggrin.gif mezgu kol vaikas miega, turiu dauuug planu mezgimui, bet laiko mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 15, 17:08)
Kaip sekasi besidarbuojančioms?  nail.gif

Mano niuansai tokie - išmezgusi dvi kalašas permečiau jas ant valo, taigi teko išbandyti ir naują mezgimo būdą. Akys kreivos šleivos, bet liemuo po truputį auga  biggrin.gif Susiplakiau, kai ant šikniuko pradėjau pridėdinėti tas vadinamas sutrumpintas eiles - laukiamą rezultatą išgauti pavyko (nugarinė dalis aukštesnė nei priekinė), bet va, kadangi tai vėl niekada nebandyta naujiena, pridėjau makliusų ir čia - gavosi kai kur nemažos skylės  unsure.gif Bandysiu jas retušuoti kišenėlėmis ant šikniuko....

Įdomu, kiek iš viso mūsų čia bemezgančių, prisipažinkite!  cool.gif  biggrin.gif

saunuole,eling thumbup.gif
o as daugiau ardau nei mezgu lotuliukas.gif tai kolkas nieko dziuginancio parasyt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 16, 10:06)
saunuole,eling thumbup.gif
o as daugiau ardau nei mezgu lotuliukas.gif tai kolkas nieko dziuginancio parasyt negaliu doh.gif

Visai aš ne šaunuolė blush2.gif , bet pasistengsiu labai šauniai išardyti liemens dalį - nu nepatinka man tos kreivos šleivos akys! Ir tos paminėtos skylės nežavi visai doh.gif
Na, nieko, po truputį, bet įkopsim ir mes į ledkalnį - ech, smagumėlis! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 16, 15:35)
Visai aš ne šaunuolė  blush2.gif , bet pasistengsiu labai šauniai išardyti liemens dalį - nu nepatinka man tos kreivos šleivos akys! Ir tos paminėtos skylės nežavi visai  doh.gif 
Na, nieko, po truputį, bet įkopsim ir mes į ledkalnį - ech, smagumėlis!  biggrin.gif

NIUS,KAIP SEKASI? ax.gif as jau baigineju viena dali kelnyciu thumbup.gif vis mastau apie liemens dali,turbut reikia vaikiukam aukstesni ji daryt g.gif bet kad dar ir pazastu nesiektu biggrin.gif
eling,aga,jei kazkas nepatinka,reikia ardyt,as taip irgi darau,zinau save,kaskart man mano klaideles akis badytu doh.gif
Atsakyti
na as savo paprastutes jau baigiau:)kai isdzius nusifotkinsim:)
Atsakyti
QUOTE(tiktu1 @ 2012 10 18, 14:06)
na as savo paprastutes jau baigiau:)kai isdzius nusifotkinsim:)

thumbup.gif lauksim
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 18, 11:38)
NIUS,KAIP SEKASI? ax.gif

Judam, po truputį, bet į priekį. Tik geri orai ne labai leidžia įsibėgėti... smile.gif Sutinku, kad vaikams reiktų aukštesnio liemens, kad besilinksminant nugarytė neapsinuogintų. ŠITOJE SCHEMOJE kaip tik nurodytas mezgimas trumpintomis eilėmis, kad juosmuo nugarinėje dalyje aukštesnis būtų.

tiktu1 oi laukiame pasirodant! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 18, 17:34)
Judam, po truputį, bet į priekį. Tik geri orai ne labai leidžia įsibėgėti...  smile.gif Sutinku, kad vaikams reiktų aukštesnio liemens, kad besilinksminant nugarytė neapsinuogintų. ŠITOJE SCHEMOJE kaip tik nurodytas mezgimas trumpintomis eilėmis, kad juosmuo nugarinėje dalyje aukštesnis būtų.

tiktu1 oi laukiame pasirodant!  bigsmile.gif

thumbup.gif as butent pagal tokia iskarpa numezgiau viena dali,super thumbup.gif
aciu,eling, uz ja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 18 spalio 2012 - 16:04
Kelnytes jau numegstos smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti