Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kelnytes, tampres kartu

QUOTE(fairy-tale @ 2012 10 11, 18:46)
Labas mezgejeles,man reikia jusu pagalbos,noriu numegzti savo princesei berete,perziurejau visas temutes,tai tik nertas radau,megztu buvo foto,bet be schemuciu,jei kuri turi koki pasiulyma,gal pasidalintumetei,buciau dekinga,nes labai rankos niezti megzt norisi,kepures siaip taip iveikiu,va beretes noreciau savo keturiu metuku mergytei,aciu labai:)

manau Jums reikėtų šį prašymą pateikti kepuryčių temoje 4u.gif
Atsakyti
liuks iskarpele ir mane sudomino dabar didziausias klausimas kokius siulus reiketu pasirinkti kad liuks kelnytes gautusi g.gif g.gif

Vijora kai pradesi megzti lauksiu kad pasidalintum kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2012 10 11, 20:53)
liuks iskarpele ir mane sudomino dabar didziausias klausimas kokius siulus reiketu pasirinkti kad liuks kelnytes gautusi  g.gif  g.gif 

Vijora kai pradesi megzti lauksiu kad pasidalintum kaip sekasi  4u.gif

JAU PRADEJAU IS VILNOS g.gif kolkas dar nieko pakomentuot negaliu,turbut dar negreit galesiu,nes tikrai sunku bus pasakyt kaip gi tas klyniukas ''susiformuos'' ax.gif
beje,eling,rasei,kad jau pradejai klesne viena,tai kiek akiu dejai apacioj? ax.gif
Atsakyti
LINELE,aciu jau ir ten parasiau,visose mezgiimo temose:)
Atsakyti
Kaip sekasi megzti smile.gif as dar nepradejau, baisu imtis biggrin.gif

gal kas nores pabandyti tokias kelnytes:

user posted image

aprasymas cia

http://buveine.blogs...s-kelnytes.html

man pasirode sudetinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 11, 20:32)
beje,eling,rasei,kad jau pradejai klesne viena,tai kiek akiu dejai apacioj? ax.gif

40 užmečiau, regis, pakako ax.gif

sttropez , aš šitų nuorodą įmetusi 1 psl... Gvildenau ir aš jas pradžioje, bet tos kasos niekaip neįkandau! Manųjų šonuose irgi bus su kasele, bet labai jau paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 10 12, 20:50)
40 užmečiau, regis, pakako  ax.gif

sttropez , aš šitų nuorodą įmetusi 1 psl... Gvildenau ir aš jas pradžioje, bet tos kasos niekaip neįkandau! Manųjų šonuose irgi bus su kasele, bet labai jau paprasta  smile.gif

vajezus,40?o tai siule bus vidinej pusej,ar kaip cia bus??? g.gif nes as turbut ''prigrybavau'' su akiu uzmetimu doh.gif persistengiau doh.gif nors is aprasymo ziurejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 12, 20:35)
vajezus,40?o tai siule bus vidinej pusej,ar kaip cia bus??? g.gif nes as turbut ''prigrybavau'' su akiu uzmetimu doh.gif persistengiau doh.gif nors is aprasymo ziurejau unsure.gif

nie tep, 40, vidinėje pusėje (tikiuosi smile.gif ) Aš jau minėjau, kad mano siūlai laaabai stori, užteko 40. Beje, jei kažkuo abejoji, pamatuok ant žmogučio, arba palygink su kitomis kelnytėmis. (kodėl taip nugąsdino? unsure.gif ) Manosios bus tokios aptemptos kaip toje nuotraukytėje aukščiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 12 spalio 2012 - 19:43
QUOTE(eling @ 2012 10 12, 21:42)
nie tep, 40, vidinėje pusėje (tikiuosi  smile.gif ) Aš jau minėjau, kad mano siūlai laaabai stori, užteko 40. Beje, jei kažkuo abejoji, pamatuok ant žmogučio, arba palygink su kitomis kelnytėmis. (kodėl taip nugąsdino?  unsure.gif ) Manosios bus tokios aptemptos kaip toje nuotraukytėje aukščiau...

matai,as uzdejau net 70,TAS IR NUGASDINO blink.gif jei persistengiau,tai GEROKAI unsure.gif SU KITOM SUNKU LYGINT,NES TURIU TIK VIENERIAS IR TOS MEGZTOS IS PLONU SIULU.O KAIP PAMATUOT,KAIP ISISMT VIRBALA,KUO JI PAKEIST,KAD PERLENKT GALECIAU?
Atsakyti
Galima ant virbalu su valu perkelti arba uzbaigti,paziureti,o paskui nuardzius paskutine eile vel susiverti akis,arba per paskutines eiles akis perverti siula,pamatavus vel susirinkti akis.Zodziu patogiausia ant virbalu su valu,bet jei ju neturit,tada jau galima kazkaip kitaip issisukti biggrin.gif
O megzti nebijokit,kelnytes tikrai nera sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 10 12, 21:11)
matai,as uzdejau net 70,TAS IR NUGASDINO blink.gif jei persistengiau,tai GEROKAI unsure.gif SU KITOM SUNKU LYGINT,NES TURIU TIK VIENERIAS IR TOS MEGZTOS IS PLONU SIULU.O KAIP PAMATUOT,KAIP ISISMT VIRBALA,KUO JI PAKEIST,KAD PERLENKT GALECIAU?

Ir man buvo, numezgus visą klešnę, suabejojau, ar ne per maža bus, tuomet perkėliau mezginį ant virbalo su valu (pasirodo ir tokį džiaugsmą turiu! biggrin.gif ), susiuvau paprastu spalvotu siūliuku šoniuką ir tiesiog uždėjau ant kojytės, ačiū Dievui - ardyti nereikėjo karsta.gif
jei neturėčiau virbalo su valu, tuomet matuočiau centimetrine juostele ir lyginčiau su nešiojamom kelnytėm
O protingiausia, tai prieš mezgant pasidaryti iškarpą, bet gi man tai per daug sudėtinga (nedrįstu ir bandyti) blush2.gif

QUOTE(vienas zmogus @ 2012 10 12, 21:23)
O megzti nebijokit,kelnytes tikrai nera sudetinga.

Ačiū už palaikymą! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 12 spalio 2012 - 21:14
aciu vienas zmogus ir eling 4u.gif
Atsakyti